Kringloopwinkel Oké 13 in Sneek

Ontdek tweedehands schatten bij Oké 13 in Sneek – kleding, schoenen, boeken, speelgoed, meubels en decoratie in een gezellige sfeer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Oké 13: De kringloopwinkel in Sneek

Oké 13 is de bekende kringloopwinkel in Sneek, gelegen aan de Oude Koemarkt 13, 8601 EH. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands producten en is geliefd bij zowel locals als bezoekers van buitenaf.

Wat kun je naar Oké 13 brengen?

Bij Oké 13 kun je verschillende spullen doneren. Denk hierbij aan kleding, schoenen, boeken, speelgoed, meubels en decoratie. Het is belangrijk dat de items die je doneert nog in goede staat zijn, zodat anderen er nog plezier van kunnen hebben.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Oké 13?

Als je gaat winkelen bij Oké 13, is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig controleert op de kwaliteit van de producten, is het altijd verstandig om de items goed te inspecteren voordat je ze koopt. Controleer bijvoorbeeld of er geen defecten of beschadigingen zijn en of het product goed werkt.

Hoe werkt Oké 13?

Oké 13 heeft een eenvoudig en transparant systeem. De gedoneerde spullen worden eerst gecontroleerd en geselecteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Zodra de spullen in de winkel staan, kunnen klanten ze kopen tegen zeer redelijke prijzen. De opbrengst van de verkoop wordt vervolgens gebruikt om goede doelen te ondersteunen.

Unieke programma’s en diensten bij Oké 13

Oké 13 biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze regelmatig speciale kortingsdagen, waarbij je nog voordeliger kunt shoppen. Ook hebben ze een loyaliteitsprogramma, waarbij je punten kunt verdienen en kunt inwisselen voor extra korting. Daarnaast organiseert Oké 13 regelmatig leuke evenementen en activiteiten, zoals workshops en informatiebijeenkomsten.

Openingstijden en beoordeling

Oké 13 is op maandag tot en met zaterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Op dinsdag en woensdag is de winkel helaas gesloten. Op zondag kun je ook niet terecht bij Oké 13. Deze openingstijden zorgen ervoor dat je voldoende tijd hebt om rustig door de winkel te struinen en de items te vinden die je zoekt.

Helaas heeft Oké 13 een iets lagere beoordeling van 1.7/5 sterren. Het is belangrijk om te onthouden dat beoordelingen subjectief kunnen zijn en dat het altijd het beste is om zelf een bezoek te brengen aan de winkel om een eigen oordeel te vormen.

Voor meer informatie over Oké 13 en hun laatste aanbiedingen kun je hun Facebook-pagina en Instagram-pagina raadplegen.

Breng een bezoek aan Oké 13 in Sneek en ontdek de schatten die je in deze leuke kringloopwinkel kunt vinden. Je steunt niet alleen het goede doel, maar je geeft ook een nieuw leven aan tweedehands items. Kringloop Sneek is een geweldige manier om duurzaam te winkelen en unieke vondsten te doen.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Oké 13 in Sneek”

  1. ★★☆☆☆

    Prices are expensive and not worth it The prices are expensive and it is not worth it.. it lacks a lot of cleanliness and arrangement

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter