Kringloopwinkel Dorcas Winkel Sneek

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Dorcas Winkel Sneek – boeken, meubels, kleding en meer voor duurzaam shopplezier!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Er zijn meer ‘goede doelen winkels’ nodig in Nederland zoals deze. Geweldig en geliefd en gebruikt systeem in Groot-Brittannië, niet genoeg hier in NL. Wij Nederlanders zijn bereid onze goede oude spullen bij het recyclingstation te dumpen in plaats van ons in te spannen dat het door anderen met een kleinere portemonnee zou worden gebruikt. Ga zo door Dorcas!”

Anton de Zeeuw

“Heel leuke betaalbare goede kwlaitett gebruikte spullen en vriendelijk personeel midden in de binnenstad van Sneek. Heel redelijk bezorgkosten. Bezorgers deden wel moeilijk met het bij ons nara de flat brengen en wilden het allene bij de ingang afgeven ondanks afspraak. Hou wel rekening ermee dat ze enkel 3 dagen per week (wo-do-vr) open zijn.”

Paperdetective F

“Grote verzameling spullen die nog een rond mee kunnen, en dat voor zeer zachte prijsjes, vriendelijk personeel! Alleen nog een aangewezen kinderzône, anders denken ze dat ze overal mee kunnen gaan rondlopen.”

douwe nyncke

Meer reviews lezen…

Maak een Duurzame Keuze bij Dorcas Winkel Sneek

Dorcas Winkel Sneek, gevestigd aan het Grootzand 54 in Sneek, is een inspirerende kringloopwinkel waar je terecht kunt voor unieke tweedehands items. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren is deze winkel zeker het bezoeken waard.

Wat kan je bij Dorcas Winkel Sneek brengen?

Ben je aan het opruimen en wil je graag spullen doneren? Bij Dorcas Winkel Sneek zijn ze blij met verschillende soorten goederen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek, en speelgoed. Met jouw donaties steun je niet alleen het milieu, maar ook het goede doel.

Waar let je op tijdens het winkelen bij Dorcas Winkel Sneek?

Bij deze kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Dit wordt ook veelvuldig genoemd in verschillende reviews. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van de juiste producten. Ontdek daarnaast het uitgebreide aanbod aan boeken, waar ook meerdere bezoekers enthousiast over zijn. Neem vooral de tijd om te snuffelen tussen alle unieke items. Wie weet vind je wel een verborgen schat!

Hoe werkt Dorcas Winkel Sneek?

Dorcas Winkel Sneek is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag. Deze kringloopwinkel heeft als doel om duurzaam tweedehands winkelen te bevorderen. Het assortiment is divers en varieert van kleding en boeken tot huishoudelijke apparaten en speelgoed. Met de aankoop van tweedehands spullen draag je bij aan een duurzame levensstijl en steun je ook nog eens het goede doel.

De winkel biedt verschillende diensten en faciliteiten aan, zoals een bezorgservice en de mogelijkheid om goederen in te nemen. Bovendien is de ingang en de parkeerplaats rolstoelvriendelijk, waardoor deze kringloopwinkel voor iedereen toegankelijk is.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Dorcas Winkel Sneek heeft nog meer te bieden dan alleen tweedehands spullen. Ze hebben unieke programma’s en organiseren regelmatig kortingsacties, waarbij je kunt profiteren van nog lagere prijzen. Houd hun Facebook pagina in de gaten voor alle updates en het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Dorcas Winkel Sneek is onderdeel van de Dorcas keten, die in totaal 42 filialen door heel Nederland heeft. Dus of je nu in Sneek of ergens anders in Nederland woont, er is altijd een Dorcas Winkel in de buurt waar je kunt genieten van duurzaam winkelen.

Maak een bewuste keuze en bezoek Dorcas Winkel Sneek voor een unieke kringloopervaring. Breng je donaties langs, ontdek de brede selectie aan producten en draag bij aan een duurzame toekomst.

247 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Sneek”

 1. ★★★★★

  Ongelooflijk onbeschofte medewerker er tussen. Overduidelijk zwangere vrouw loopt de winkel in met wat eten in haar hand, medewerkster (oudere vrouw op de kledingafdeling) begint gelijk te schreeuwen tegen haar in plaats van normaal verzoeken om het eten weg te doen of buiten op te eten

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Sneek. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Sneek. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Dorcas Winkel Sneek. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan Dorcas Winkel Sneek. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Sneek. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Ik was daar met mijn hond ze is een hulphond in opleiding. Voor angst en paniek aanvallen. Ik stond met mijn rug naar de open ruimte toen er ineens hard geroepen werd dat honden niet waren toegestaan. Ik schrok kon amper praten en en zeggen dat het niet een gewone hond was. Waarop ik boos werd aangekeken en zou zeggen da.t is geen..oooh sorry ja te laat voor mij ik kom daar niet meer. Rest van de dag heb ik met stress en spanning gelopen. En vermijdt ik winkels weer. Waren eindelijk een stapje verder. Mij zien jullie niet meer.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter