Kringloopwinkel Noppes Volendam

Ontdek duurzaam shoppen bij Noppes Volendam – kringloopvondsten van boeken tot meubels, elke dag open voor eco-bewuste koopjesjagers.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Soms mooie koopjes! Ik kocht 2 Auping elektrische spiralen met matrassen voor € 100,-. Een koopje! Augustus 2023 is alles beter overzichtelijk gesorteerd en alhoewel wat hoger en scherper, zijn de prijzen nog steeds schappelijk. Display van de winkel is professioneel. Maatschappelijke grondslag, duidelijk op de website, mag van mij wel beter zichtbaar zijn in de winkel. Peace Vic ☮️”

Vic van Koningsbruggen

“Nette kringloopwinkel. Boven staan de lp’s, cd’s en dvd’s. Prijzen zijn normaal voor een kringloopwinkel. 1 euro voor een cd of dvd. 0,50 eurocent voor een singel. Enig minpuntje punt is dat de cd’s met een sticker dichtgeplakt zijn. Wil je weten hoe de de cd eruit ziet, dan moet je sticker lospeuteren of de sticker door midden snijden.”

Rogier Kuipers

“De winkel is goed verzorgd en het personeel is erg aardig en beleefd. EEN OPMERKING, KAN ER MINDER MET CHEMISCHE SPUITBUISSEN GESPOTEN WORDEN?? Ik ben allergisch en wat bleek Noppes Volendam is niet de enige Noppes die met die verschrikkelijke lucht spuit. Jammer , dat ik niet te lang meer kan winkelen. Groet, Mevr. G.E. Hagedoorn”

Gonda Hagedoorn

Meer reviews lezen…

Noppes Volendam: De Duurzame Kringloopwinkel in Volendam

Noppes Volendam is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Volendam. Deze winkel is elke dag van de week geopend, van maandag tot en met zondag. Ben je klaar om de wereld van duurzaam winkelen te ontdekken? Bekijk dan snel de openingstijden van Noppes Volendam hieronder.

Adres en Bereikbaarheid – Adres: Julianaweg 131, 1131 DH Volendam – Rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats zijn aanwezig

Telefoonnummer en E-mailadres Heb je vragen of wil je contact opnemen met Noppes Volendam? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer of stuur een e-mail naar e-mailadres.

Wat Kun Je Vinden bij Noppes Volendam?

Het assortiment van Noppes Volendam is zeer divers en biedt voor ieder wat wils. Zoek je boeken, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed of gereedschappen? Dan ben je bij Noppes Volendam aan het juiste adres! Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam.

Diensten en Faciliteiten bij Noppes Volendam

Noppes Volendam biedt verschillende services en faciliteiten om het winkelen bij hen nog gemakkelijker te maken. Zo kun je gebruikmaken van:

 • Bezorgservice: Als je grote aankopen doet, is het fijn om te weten dat Noppes Volendam een bezorgservice aanbiedt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervoeren van je gekochte spullen.
 • Inname goederen: Wil je spullen doneren of verkopen aan Noppes Volendam? Dan kun je gebruikmaken van de inname goederen service. Zo kunnen jouw ongewenste items weer een nieuw leven krijgen bij iemand anders.
 • Ophaalservice: Heb je grote spullen die je niet zelf kunt vervoeren naar de winkel? Geen probleem! Noppes Volendam biedt ook een ophaalservice aan. Zo wordt het doneren van je spullen nog gemakkelijker.

Volg Noppes Volendam op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuwtjes van Noppes Volendam? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook. Daar kun je alle laatste informatie vinden over duurzaam tweedehands winkelen bij Noppes Volendam.

Ontdek Meer Noppes Kringloopwinkels

Noppes Volendam maakt deel uit van Noppes Kringloopwinkel, een bekende kringloopketen in Nederland. Wil je andere Noppes Kringloopwinkels ontdekken? Neem dan een kijkje op de website en ontdek 14 filialen van Noppes Kringloopwinkel in Nederland.

Ben je op zoek naar een duurzame winkelervaring in Volendam? Bezoek dan Noppes Volendam, dé kringloopwinkel waar je alles kunt vinden – van boeken tot meubels en meer. Het is de ideale plek om duurzaam te winkelen en bij te dragen aan een circulaire economie.

474 gedachten over “Kringloopwinkel Noppes Volendam”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Noppes Volendam. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Noppes Volendam. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Noppes Volendam. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Noppes Volendam. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Vandaag voor het eerst weer eens wat om langs te brengen. Wat een knurften werken daar er kan geen goede morgen van af. Had een artikel maar een kofferbak vol. Dan alles laten uitladen en op het moment dat je weg gaat. Meneer hier hebben wij niets aan. Ik heb het gehad met deze ongelooflijke ……, men kan van mij niet meer verwachten dat ik uberhaupt nog wat langs breng bij dit bedrijf.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Noppes Volendam. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Noppes Volendam. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Vandaag zijn bij de noppes langs geweest in Volendam. Geen goed woord over te zeggen. Zeer onvriendelijk personeel. Wij hadden in de etalage glazen gezien die wij graag wouden. Want als der een prijsje op staat, is het te koop toch? Netjes aan de meneer bij de kassa gevraagd of hij deze glazen voor ons kon pakken. Antwoord : Nee dat doen wij niet. Wij vroegen waarom dit niet mogelijk was, omdat ze gewoon te koop waren. Blijkbaar was het teveel moeite om de etalage in te gaan om deze glazen te pakken. Hierop werd een collega erbij geroepen. Wat een vreselijke en onbeschofte vent. Dacht blijkbaar dat hij de koning van de winkel was en wij als betaalde klanten werden hierbij behoorlijk afgebekt op een vrij agressieve manier. Nog nooit zo te woord gestaan bij een Noppes. Andere filialen is het personeel altijd zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Noppes Volendam voldoet hier totaal niet aan! Wij kwamen voor het plezier van het struinen, niet om afgebekt te worden.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Hele kerst uitstalling in de winkel maar verkoop pas 4 november. Mag niks van verkocht worden. Zet het dan wat later neer. Nu veel teleurgestelde mensen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter