Kringloopwinkel Bij John woonwinkel en secondhandshop

Ontdek duurzame schatten in Drouwenermond: boeken, meubels, kleding en meer bij Bij John woonwinkel en secondhandshop. Hergebruik en bespaar!

Adres & contact

 • kringloop Bij John woonwinkel en secondhandshop
  Noorderblokken 5, 9523 TJ Drouwenermond
 • Telefoonnummer: 0599 615 024
 • Website: bij-john.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een van de beste kringloopwinkels in de regio. Er zijn veel spullen en alles is goed gesorteerd. Ik kom er regelmatig en zie dat er steeds veel nieuwe spullen bij zijn gekomen. De uitverkoopdagen in december zijn een welkome aanvulling. Het enige wat valt aan te merken is dat de prijzen de laatste tijd aan de veel te hoge kant zijn en de kwaliteit van het aangebodene matig tot goed is.”

Burt Bassy

“Ontzettend grote kringloopwinkel, heeft letterlijk alles wat je zoekt bij een kringloopwinkel. Ruim opgezet en parkeren kan gratis voor de deur. Ze hebben electrische apparaten, kleding, antiek, meubels, boeken etc.”

Rianne Z

“Leuke grote kringloop. Veel aanbod van vanalles en nog wat. Nette prijzen en vriendelijk personeel. Nu ook een leuke actie waardoor de kleding voor de helft ging. Zou hier zeker weer heen gaan. Top!”

Fenny

Meer reviews lezen…

Bij John woonwinkel en secondhandshop: Duurzaam winkelen in Drouwenermond

Wat kan je meenemen naar Bij John?

Bij Bij John woonwinkel en secondhandshop in Drouwenermond vind je een uitgebreid assortiment aan tweedehands artikelen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of gereedschappen, Bij John heeft het allemaal. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook budgetvriendelijk. Breng dus gerust je overtollige spullen naar Bij John, waar ze een nieuw leven kunnen krijgen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Bij John?

Bij het winkelen bij Bij John is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste is het goed om te weten dat Bij John alleen contant geld accepteert. Zorg er dus voor dat je voldoende contant geld bij je hebt. Daarnaast biedt Bij John ook de mogelijkheid om te betalen met betaalpassen en contactloos mobiel betalen, dus er zijn genoeg betaalopties beschikbaar.

Verder is het personeel van Bij John altijd vriendelijk en behulpzaam, zoals meerdere reviews vermelden. Ze kunnen je helpen bij het vinden van het juiste artikel en eventuele vragen beantwoorden. Ook is er voldoende parkeergelegenheid bij de winkel, wat het winkelen een stuk gemakkelijker maakt.

Hoe werkt Bij John?

Bij John is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De winkel biedt verschillende diensten en faciliteiten, waaronder een koffiehoek waar je even kunt uitrusten tijdens het winkelen. Daarnaast biedt Bij John ook een ophaalservice en zelfs woningontruiming, wat handig kan zijn als je bijvoorbeeld gaat verhuizen of ruimte wilt maken in je huis.

Bij John is rolstoelvriendelijk met een toegankelijke ingang en parkeermogelijkheden. Iedereen is welkom om deze duurzame winkel te bezoeken en te genieten van de vele tweedehands schatten die hier te vinden zijn.

Volg Bij John op sociale media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over Bij John? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook. Hier vind je het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Neem ook eens een kijkje op https://www.kringloop-info.nl voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Drenthe.

Maak van jouw winkelervaring een avontuur in duurzaam winkelen bij Bij John woonwinkel en secondhandshop in Drouwenermond. Ontdek het assortiment, geniet van de vriendelijke service en draag bij aan een duurzamere samenleving.

148 gedachten over “Kringloopwinkel Bij John woonwinkel en secondhandshop”

 1. ★★★★★

  Een van de beste kringloopwinkels in de regio. Er zijn veel spullen en alles is goed gesorteerd. Ik kom er regelmatig en zie dat er steeds veel nieuwe spullen bij zijn gekomen. Het enige wat valt aan te merken is dat de prijzen de laatste tijd aan de veel te hoge kant zijn en de kwaliteit van het aangebodene matig tot goed is.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Bij John woonwinkel en secondhandshop. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Leuke grote kringloop. Veel aanbod van vanalles en nog wat. Nette prijzen en vriendelijk personeel. Nu ook een leuke actie waardoor de kleding voor de helft ging. Zou hier zeker weer heen gaan. Top!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Bij John woonwinkel en secondhandshop. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Winkel maakt me misselijk, als ik er ben hangt er een vieze geur in de lucht. Personeel zo gemeen en zitten ons altijd vies aan te kijken. Wees blij dat we wat kopen !?

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Goed gesorteerde kringloopwinkel, wel aan de dure kant voor een second hand spullen, zou naar mijn inziens stuk goedkoper kunnen gezien de meeste kringloopwinkels de inboedel bij mensen gratis ophalen b.v bij overlijden of zolderopruiming

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Bij John woonwinkel en secondhandshop. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Bij John woonwinkel en secondhandshop. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Bij John woonwinkel en secondhandshop. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Bij John woonwinkel en secondhandshop. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Ontzettend grote kringloopwinkel, heeft letterlijk alles wat je zoekt bij een kringloopwinkel. Ruim opgezet en parkeren kan gratis voor de deur. Ze hebben electrische apparaten, kleding, antiek, meubels, boeken etc.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Bij John woonwinkel en secondhandshop. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Bij John woonwinkel en secondhandshop. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  geen aanrader,via marktplaats of facebook kun je vaak voor de helft goedkoper aan je spullen komen,en er hangt ook niet echt een vrolijke sfeer daaro,ik vind ze te duur en de sfeer bevalt me niet,hier kom ik niet weer

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een top bezoek aan Bij John woonwinkel en secondhandshop. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Bij John woonwinkel en secondhandshop. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  Hier ga je altijd met iets weg, kan ook een nadeel zijn natuurlijk.. ook nieuwe spullen en meubels aanwezig. Vriendelijk personeel, niet duur en voldoende parkeergelegenheid.

  Beantwoorden
 18. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Bij John woonwinkel en secondhandshop. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter