Kringloopwinkel Noppes Nieuwegein

Ontdek duurzaam shoppen bij Noppes Kringloop in Nieuwegein – vind unieke kleding, meubels en meer elke dag van de week.

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Aanvulling op mijn eerdere review. Inmiddels is er verandering van management bij de Kringloop, en het is een heel stuk beter geworden! Ik ga er weer met plezier naartoe, er is weer lekker veel rommel om in te neuzen en de prijzen zijn leuk! Tot voor kort was het leuk om naar de Kringloop Nieuwegein te gaan, maar de laatste maanden helemaal niet meer. Het moet allemaal ineens deftig en winkel-achtig zijn, van alles is er minder, de echt interessante spullen worden niet verkocht maar ongeprijsd neergezet ‘als decoratie”, óf niet geprijsd, zodat de verkopers het onder geen beding mogen verkopen. Soms verdenk ik de beheerders ervan dat ze deze spullen voor zichzelf willen achterhouden. Kringloopbezoek is tegenwoordig zo frustrerend geworden dat ik er niet meer naartoe ga. Hopelijk gaan ze gauw weer normaal doen. Gemeente Nieuwegein, doe er eens wat aan…! En ik maar denken dat Kringloopwinkels DOOR en VAN de bewoners VOOR de bewoners van een gemeente zijn…”

Bébé van der Vlis

“Vandaag voor het eerst deze kringloopwinkel bezocht. We gingen er zonder verwachtingen heen. Beneden bij binnenkomst hangt voornamelijk kleding, wat verder achterin vind je spullen voor in huis. We begonnen ons rondje boven. Heel veel boeken, uiteindelijk geslaagd met 3 super boeken! De prijzen liggen, zoals veel reviews al vertelden, hoger dan gemiddeld. Maar de kwaliteit is er ook echt naar. De afdeling met kinderspeelgoed/kinderspullen is klein. Ook hier liggen de prijzen, wat hoger dan ik had verwacht. Maar de kwaliteit is super. In de hele winkel vond ik dat er weinig “oude meuk” lag. Maar gewoon echt recente spullen, kleding etc. De sfeer vond ik oke. De mogelijkheid om te pinnen is erg fijn! Zullen er zeker nog vaker komen rondneuzen!”

Vivien Plomp

“3/2017 Deze kringloop is recentelijk erg verbeterd. Deze kringloop was altijd al mooi, geordend en overzichtelijk, maar nu zijn er veel meer spullen. Er is gewoon veel meer keus. Staat lekker vol. De kleding is nu veel redelijker geprijst. Ik sloeg deze kringloop altijd over, maar dat is veranderd. Ik was erg aangenaam verrast toen ik onlangs hier weer eens kwam.”

Marcel Dijkman

Meer reviews lezen…

Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein: Duurzaam Winkelen in Nieuwegein

Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein, gevestigd aan de Utrechthaven 5 in Nieuwegein, is een prachtige kringloopwinkel waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar kleding, boeken, meubels, speelgoed of gereedschappen, bij Noppes vind je het allemaal. Deze duurzame winkel is open van maandag tot en met zondag, dus je hebt voldoende gelegenheid om een bezoek te brengen aan deze unieke plek.

Wat kun je inleveren bij Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein?

Bij Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein kun je verschillende items inleveren. Heb je nog boeken die je niet meer leest, kleding die je niet meer draagt of huishoudelijke apparaten die je niet gebruikt? Breng ze naar deze winkel en geef ze een tweede leven. Door jouw spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving. Kijk eens rond in huis en ontdek welke items je kunt inleveren en zo een bijdrage kunt leveren aan het verminderen van afval.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de items tweedehands zijn, is het mogelijk om waardevolle, unieke vondsten te doen. Let op de prijzen en vergelijk deze met de staat en het merk van het item. Ook het personeel kan je adviseren als je vragen hebt over bepaalde producten. Daarnaast is het handig om te weten dat Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein diverse programma’s en kortingen aanbiedt. Houd de social media kanalen, zoals Facebook, in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Hoe werkt Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein?

Het concept van Noppes Kringloopwinkel is eenvoudig: je doneert je niet meer gebruikte spullen en anderen kunnen deze items tegen aantrekkelijke prijzen kopen. Naast de reguliere verkoop heeft Noppes ook andere diensten en faciliteiten, zoals een inname van goederen en een ophaalservice. Hierdoor wordt het nog makkelijker om je spullen een tweede leven te geven. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Ontdek Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein

Ben je nieuwsgierig geworden naar Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein? Breng dan snel een bezoek aan deze duurzame winkel. De openingstijden zijn ruim, waardoor je op je gemak kunt rondsnuffelen tussen de verschillende afdelingen. Volg ook de Facebook-pagina van Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen. Noppes heeft in totaal 14 filialen verspreid door Nederland, dus er is altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen en ontdek de schatten die je kunt vinden bij Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein.

Voor meer informatie over Kringloopwinkels in Nieuwegein, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl/utrecht/nieuwegein-utrecht/.

222 gedachten over “Kringloopwinkel Noppes Nieuwegein”

 1. ★★★☆☆

  Deze winkel heeft een groot aanbod met goede kwaliteit kleding echter zijn de prijzen echt ronduit belachelijk. 60,- voor een jas? 30,- voor een jurkje? Ze draaien hun hand er niet voor om. 2 jaar terug waren de prijzen nog schappelijk, nu gaat het nergens meer over en dat voor gekregen kleding..

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Ze zijn gestoord met die hoge prijzen, is echt niet leuk meer daar, Is geen Kringloop winkel, Is gewoon een 2e hands goederen winkel met beren hoge prijzen, Mij zien ze daar nooit meer. Ik ben niet de enige zie ik……..

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Update 11-2023: ik vind de prijzen voor bepaalde artikelen erop vooruit gegaan. Er zitten nog steeds wat uischieters tussen, maar over het algemeen redelijk. Personeel vriendelijk, maar door die absurd hoge prijzen leveren ze veel sterren in. Bij Noppes krijg je het niet voor noppes.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Belachelijk duur in vergelijking met alle andere Noppes kringlopen waar ik ben geweest. Je kunt beter naar Houten gaan! Ik denk dat ze hier een beetje een verkeerd beeld hebben van wat een kringloop is.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Noppes is MUCH EXPENSIVE They have Christmas for 3 weeks and only sell from November 4 and Christmas lighting is in the sales corner. Crazy work

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Voor een kringloop winkel hanteren ze veel te hoge prijse, sommige producten zijn zelfs duurder dan in de winkel. Aangezien ze toch alles gratis krijgen van mensen vind ik dit een beetje te ver. Het is de bedoeling dat mensen met een geringe budget hier nog wat kunnen kopen. Ik denk niet dat deze kringloopwinkel uberhaupt daar aan denkt.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Bestek via marktplaats gereserveerd.. Erg moeilijke communicatie krijg ik later door dat ze een gedeelte kwijt zijn omdat ze het hebben gebruikt voor een feestje. Uiteindelijk is de helft kwijt geraakt.. Als je zo met je klanten omgaat..

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Wat een dure kringloop is dit! Poppetjes in de vitrine voor bijna 40 euro verkopen, gaat het niet. Rare prijzen ook, gangbare cds die voor 5,21 staan. Alles maar dan ook alles wordt vergeleken met de prijzen op marktplaats en ook hiernaar geprijsd, daarvoor kom je toch niet in de kringloop?! Soms vergeet men dat ze de spullen gratis krijgen.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Groot assortiment en een nette winkel maar veel spulletjes zijn erg duur geprijsd. Prijzen die je verwacht bij een vintage winkel en niet zo zeer een kringloop.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Hele dure winkel, echt geen kringloop prijzen, zij krijgen alles gratis, ik breng er niets meer naar toe. en sommige personeel erg grof naar elkaar, dit is niet prettig winkelen. Kom hier nooit meer! Ik hoor dat de leider Ron van deze toko niet zijn titel waardig is, hij weet niet hoe hij zijn personeel moet behouden.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Ruim assortiment, vriendelijke medewerkers en het goede doel op de achtergrond is een goed initiatief. Kom er een paar keer per jaar. Met betrekking tot de boekenafdeling boven is er werkelijk geen touw aan de prijsstelling vast te knopen. Veel te hoog, onlogisch en vooral ronduit inconsequent.

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Je blijft je verbazen ja over de achterlijke prijzen die hier gehanteerd worden. Kleding die ik op mijn eigen Vinted voor 2 verkoop, vragen ze hier het driedubbele voor. Schandalig dat je voor gratis spullen zoveel geld durft te vragen. Ook achter de kassa kunnen ze wel een lesje klantvriendelijkheid leren. Kleding wordt gewoon naar de klant toe gesmeten. Ik kom hier niet meer, de grote ketens maken kringlopen helemaal niet meer leuk.

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Vandaag voor het eerst deze kringloopwinkel bezocht. We gingen er zonder verwachtingen heen. Beneden bij binnenkomst hangt voornamelijk kleding, wat verder achterin vind je spullen voor in huis. We begonnen ons rondje boven. Heel veel boeken, uiteindelijk geslaagd met 3 super boeken! De prijzen liggen, zoals veel reviews al vertelden, hoger dan gemiddeld. Maar de kwaliteit is er ook echt naar. De afdeling met kinderspeelgoed/kinderspullen is klein. Ook hier liggen de prijzen, wat hoger dan ik had verwacht. Maar de kwaliteit is super. In de hele winkel vond ik dat er weinig oude meuk lag. Maar gewoon echt recente spullen, kleding etc. De sfeer vond ik oke. De mogelijkheid om te pinnen is erg fijn! Zullen er zeker nog vaker komen rondneuzen!

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  In itself the atmosphere is neat, like the vintage clothing corner, but you shouldnt look at the prices because they are simply not about anything 25 euros for a pair of worn sports shoes, not a well-known brand, but I quickly left the store

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Grote kringloopwinkel met een ruim assortiment. Voor mij was er niet heel veel te beleven, maar er was genoeg. Sommige prijzen waren absurd hoog, andere juist weer heel redelijk. Zeker voor elk wat wils.

  Beantwoorden
 16. ★★★☆☆

  Slechte kringloop. Onaardig personeel. Rare prijzen van bijvoorbeeld 1.52. Spullen verder ook erg duur. Hier gaan we niet meer naar terug.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter