Kringloopwinkel Noggus & Noggus Dalfsen

Ontdek duurzame koopjes bij Noggus & Noggus Dalfsen – Kringloopwinkel met divers en voordelig assortiment. Beoordeeld met 4.2 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuk en gezellig kringloop bedrijf! Nette en geordende winkel met veel producten. Altijd vriendelijke mensen die je helpen met het lossen en afvoeren van oude producten. Oude apparatuur is altijd af te geven, veel hiervan wordt gerecycled. Mooi dat zo’n winkel op vrijwilligers kan draaien! Als er een product niet in de winkel ligt, is er vaak wel iemand bereid om in het magazijn te kijken. De winkel voor wie op zoek is naar leuke tweedehands spulletjes!”

Dirk Van Der Vegt

“Wij mogen graag in deze Kringloop even rondsnuffelen. Brengen zeker 1keer in de maand onze overbodige spullen hier naar toe. Nadeel is dat we meestal ook wat mee terugnemen. Veelal leesboeken en huiskameraccessoires. Komen soms ook nog wel andere bruikbare spullen tegen o. A. voor de tuin. N&N moet wel oppassen dat ze het niet te mooi maken want dan gaat denk ik het snuffelgevoel ontbreken.”

Roelof Visscher

“Een fraaie kringloop winkel, met een mooi assortiment in o.a. boeken, meubels, glas en aardewerk, veel puzzels afijn, veel dus :) Je word er op een vriendelijke en prettige manier geholpen en de prijzen zijn redelijk. Er was nu een extra korting van 50% op de boeken, dat kwam goed uit :) Kortom een bezoek waard !!”

Jan van Aartsen

Meer reviews lezen…

Noggus & Noggus Dalfsen: Duurzaam Winkelen in Dalfsen

Noggus & Noggus Dalfsen, een bekende kringloopwinkel in Dalfsen, biedt een unieke ervaring op het gebied van duurzaam winkelen. Gevestigd aan De Singel 19, 7722 RR Dalfsen, is deze winkel open van maandag tot en met zaterdag. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2 sterren, wordt Noggus & Noggus Dalfsen vaak geprezen om zijn gevarieerde assortiment en betaalbare prijzen.

Wat kan je bij Noggus & Noggus Dalfsen brengen?

Als je opgeruimd aan het raken bent of gewoon wat spullen hebt die een tweede leven verdienen, kan je deze bij Noggus & Noggus Dalfsen inleveren. Ze accepteren onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door gebruikte spullen een tweede kans te geven, doe je niet alleen iets goeds voor het milieu, maar ondersteun je ook het circulaire consumentisme.

Waar moet je op letten bij Noggus & Noggus Dalfsen?

Bij een bezoek aan Noggus & Noggus Dalfsen is het handig om te weten waar je op moet letten. Het assortiment kan snel wisselen, dus zorg ervoor dat je regelmatig langskomt om nieuwe vondsten te ontdekken. Daarnaast worden de prijzen bij deze kringloopwinkel vaak als zeer redelijk ervaren, waardoor je veel waar voor je geld krijgt. Houd ook rekening met de openingstijden van de winkel, die doordeweeks van 09:00 tot 17:00 uur zijn en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. De winkel is op zondag gesloten.

Hoe werkt Noggus & Noggus Dalfsen?

Bij Noggus & Noggus Dalfsen draait alles om duurzaam winkelen. Je kunt hier rondsnuffelen tussen een breed scala aan tweedehandsboeken, kleding, meubels en nog veel meer. De winkel biedt ook diensten zoals goedereninname en een ophaalservice, zodat je gemakkelijk je donaties kunt doen. Voor rolstoelgebruikers is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeerplaats.

Speciale programma’s en kortingen

Noggus & Noggus Dalfsen heeft verschillende unieke programma’s en kortingen om het winkelen nog aangenamer te maken. Zo hebben ze regelmatige kortingsacties waarbij je nog meer kunt besparen op je aankopen. Daarnaast kun je Noggus & Noggus Dalfsen volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Ontdek Meer Noggus & Noggus Filialen

Noggus & Noggus Dalfsen maakt deel uit van de Noggus & Noggus keten, die vijf filialen verspreid over Nederland heeft. Als je buiten Dalfsen woont, kun je ook de andere locaties van Noggus & Noggus verkennen. Bezoek de website van Noggus & Noggus om te zien waar de andere filialen zich bevinden.

Maak een duurzaam statement en breng een bezoek aan Noggus & Noggus Dalfsen. Ontdek de schatten die hier op je wachten en bespaar geld terwijl je bijdraagt aan een beter milieu.

98 gedachten over “Kringloopwinkel Noggus & Noggus Dalfsen”

 1. ★★★★★

  Bordspellen gekocht. Staat er compleet met transparante verhuistape. Maar bij 1 niet goed controleert. Bij een ander bordspel zaten twee bordspel regels in voor een ander bordspel. Hopelijk beter nakijken in toekomst. Of laat de klant even nakijken zodat ze bij de kassa de transparante verhuistape weghalen even met mesje.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Noggus & Noggus Dalfsen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Mooie kringloop met vriendelijke medewerkers ook naar de kinderen. De winkel heeft een grote ruimte,waardoor er een groot assortiment aan spullen staat. Ik vindt altijd wel wat bruikbaars. En ook heel fijn met kinderen en ouderen ze hebben een toilet!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Noggus & Noggus Dalfsen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Noggus & Noggus Dalfsen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  I love visiting here, lots of variety and affordable prices. . I especially like toys, garden items and decoration products. The employees are attentive and friendly, which is a reason for me to go there often

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Noggus & Noggus Dalfsen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Noggus & Noggus Dalfsen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Noggus & Noggus Dalfsen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Noggus & Noggus Dalfsen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Leuke kringloop. Overzichtelijk en heel goedkope prijzen. Hebben best een groot en divers assortiment. Kan er ook je elektrische apparaten achterlaten en er staan glasbakken ook.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Noggus & Noggus Dalfsen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Noggus & Noggus Dalfsen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Noggus & Noggus Dalfsen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Mooie en prettige locatie waar je papier, glas en oude apparaten kunt brengen. Netjes en overzichtelijk, plus een kringloopwinkel voor hergebruik van spullen. Vriendelijke medewerkers!

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Noggus & Noggus Dalfsen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter