Kringloopwinkel Stichting Timulazu in Heino

Ontdek verborgen schatten bij Stichting Timulazu, de geliefde kringloop in Heino voor kwaliteit kleding, meubels, speelgoed en meer.

Adres & contact

 • kringloop Stichting Timulazu
  Blankenfoort, L.J. Costerstraat 37, 8141 GN Heino
 • Telefoonnummer: 0572 231 486
 • Website: timulazu.com

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-15:00
Woensdag09:00-15:00
Donderdag09:00-15:00
Vrijdag09:00-15:00
Zaterdag09:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heb eerder al een 5 sterren review gegeven over deze kringloop toen ze nog in het centrum zaten. Nu zijn ze verhuisd naar het industrieterrein. Wat een mega pand hebben ze nu zeg! Erg mooi geworden allemaal. Ze hebben zelfs een verdieping erbij nu. Altijd ontzettend vriendelijke mensen hier en erg lage prijzen. Dit is nog een kringloop zoals het hoort.”

Lisa Dekker

“Prima kringloop met Leuke prijsjes en je helpt er de jongeren mee. De spullen liggen redelijk gesorteerd en ruim overzichtelijk uit gestald. De spullen zijn er over het algemeen netjes compleet en schoon. Als ik toevallig in de buurt ben en ze zijn open dan komen we vaak eens even aan.”

Gerard Kloppenburg

“Keurige kringloopwinkel met divers aanbod. We kochten er twee puzzels. Het goede doel om jongeren in Roemenië aan betaald werk te krijgen is mooi. Ze zoeken nog vrijwilligers.”

Hans Lemans

Meer reviews lezen…

Welkom bij Stichting Timulazu: De Kringloopwinkel in Heino, Overijssel

Stichting Timulazu, gevestigd aan de L.J. Costerstraat 37 in Heino, is een populaire kringloopwinkel in de provincie Overijssel. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren is het duidelijk dat deze winkel geliefd is bij zowel de lokale bevolking als bezoekers van buitenaf. In dit artikel behandelen we enkele veelgestelde vragen over Stichting Timulazu en geven we enkele tips voor een succesvol bezoek aan deze kringloopwinkel.

Wat kun je brengen naar Stichting Timulazu?

Stichting Timulazu verwelkomt graag bruikbare en goed onderhouden spullen. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Door spullen te doneren aan de kringloopwinkel geef je ze een tweede leven en help je tegelijkertijd het milieu te ontlasten. Het is altijd aan te raden om vooraf contact op te nemen met de winkel om te controleren welke items op dit moment gevraagd worden.

Waar moet je op letten bij Stichting Timulazu?

Bij het winkelen in Stichting Timulazu is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Veel reviews benoemen de prijzen als positief aspect van deze kringloopwinkel, maar het is altijd verstandig om prijzen te vergelijken en kritisch te blijven. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel vaak genoemd als pluspunt. Bij vragen of twijfels kun je altijd bij hen terecht voor advies en hulp.

Hoe werkt Stichting Timulazu?

Bij Stichting Timulazu vind je een ruim assortiment aan tweedehands artikelen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 09:00 tot 15:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. De ingang en parkeerplaats van Stichting Timulazu zijn rolstoelvriendelijk, waardoor de kringloopwinkel voor iedereen toegankelijk is.

Bij Stichting Timulazu vinden ze het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Naast de reguliere winkel bieden ze ook programma’s voor werk- en dagbesteding aan, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om werkervaring op te doen. Tevens hebben ze een speciale kortingsdag waarop je nog voordeliger kunt shoppen. Houd hun Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over deze programma’s en kortingen.

Breng een bezoek aan Stichting Timulazu, dé kringloopwinkel in Heino, en ontdek de vele schatten die er te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar unieke vintage kleding, leuke boeken, meubels of huishoudelijke artikelen, Stichting Timulazu heeft het allemaal. Profiteer van de vriendelijke service, de goede prijzen en de positieve bijdrage aan de maatschappij. Een bezoek aan deze kringloopwinkel is zowel duurzaam als leuk!

Voor meer informatie over Stichting Timulazu kun je terecht op hun Facebook-pagina.

100 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Timulazu in Heino”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Timulazu. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Prima kringloop met Leuke prijsjes en je helpt er de jongeren mee. De spullen liggen redelijk gesorteerd en ruim overzichtelijk uit gestald. De spullen zijn er over het algemeen netjes compleet en schoon. Als ik toevallig in de buurt ben en ze zijn open dan komen we vaak eens even aan.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Timulazu. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Op dit moment wisseling van zomer naar herfst winterkleding. Het is een beetje kaal nu. Maar dit duurt maar even en dan staat alles weer vol. Boven heb je ook een afdeling deze had ik niet eens gezien. Ze kunnen nog vrijwilligwrs gebruiken!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Timulazu. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Heb eerder al een 5 sterren review gegeven over deze kringloop toen ze nog in het centrum zaten. Nu zijn ze verhuisd naar het industrieterrein. Wat een mega pand hebben ze nu zeg! Erg mooi geworden allemaal. Ze hebben zelfs een verdieping erbij nu. Altijd ontzettend vriendelijke mensen hier en erg lage prijzen. Dit is nog een kringloop zoals het hoort.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Timulazu. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter