Meubelkringloop Timulazu in Heino

Ontdek unieke tweedehands meubels, kleding, elektronica en meer bij Meubelkringloop Timulazu in Heino – kwaliteit voor lage prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke Kringloopwinkel prijzen zijn 9 van de 10 aantrekkelijk af en toe kregen we toch nog korting ondanks ze dat niet deden kom er regelmatig aangezien ze geld niet allemaal in eigen zak steken maar ook voor goed doel is! Toppers ga zo door. Niet te vergeten erbij te vermelden als product toch kapot is krijg je geld terug als gele sticker er op zit”

Oos Je

“deze kringloop helpt ook mensen die dat nodig hebben ga zo door stimulazu mensen zijn echt dankbaar. dankje wel”

Klaas Bos

“Leuke kringloop, lekker rommelig zoals kringlopen horen te zijn. Ook erg goedkoop en vriendelijke mensen.”

Lisa Dekker

Meer reviews lezen…

Welkom bij Meubelkringloop Timulazu in Heino!

Ben je op zoek naar meubels, kleding of andere tweedehands items? Dan ben je bij Meubelkringloop Timulazu aan het juiste adres. In deze gezellige kringloopwinkel in Heino vind je een breed assortiment aan producten voor een zeer voordelige prijs.

Wat kun je brengen naar Meubelkringloop Timulazu?

Bij Meubelkringloop Timulazu kun je terecht met allerlei spullen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan meubels zoals bedden, kasten, tafels, stoelen, banken en lampen. Maar ook kleding, kleine elektronica en huishoudelijke artikelen zijn van harte welkom. Door jouw spullen te doneren, help je niet alleen het milieu door hergebruik, maar ook mensen in de regio die op zoek zijn naar betaalbare spullen.

Waar moet je op letten bij Meubelkringloop Timulazu?

Bij Meubelkringloop Timulazu vind je altijd een prachtige selectie van tweedehands meubels en andere items. Het is belangrijk om goed te kijken naar de kwaliteit en staat van de producten voordat je ze koopt. Hoewel alle spullen zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het altijd verstandig om even extra te controleren. Bij twijfel kun je altijd een medewerker om advies vragen. Zo zorg je ervoor dat je met tevredenheid jouw nieuwe aankopen naar huis kunt nemen.

Hoe werkt Meubelkringloop Timulazu?

Meubelkringloop Timulazu werkt op een eenvoudige manier. Je kunt gewoon tijdens de openingstijden bij de winkel langsgaan om het assortiment te bekijken. Er is altijd een rolstoeltoegankelijke ingang aanwezig, zodat iedereen welkom is. Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van de items die je zoekt. Betalen gebeurt op een eerlijke prijs-kwaliteitbasis. De prijzen zijn zeer redelijk en er zijn vaak speciale kortingen op meubels, zoals bedden, kasten, tafels, stoelen, banken en lampen.

Unieke programma’s, korting en andere diensten bij Meubelkringloop Timulazu

Bij Meubelkringloop Timulazu zijn er verschillende programma’s en diensten beschikbaar voor klanten. Zo kun je de winkel volgen op Facebook voor het laatste nieuws, aankondigingen van speciale evenementen en mogelijke kortingen. Bovendien biedt deze kringloopwinkel in Heino regelmatig unieke kortingen op meubels zoals bedden, kasten, tafels, stoelen, banken en lampen. Dit maakt het nog aantrekkelijker om jouw perfecte tweedehands items bij Meubelkringloop Timulazu te vinden.

Kom vandaag nog langs bij Meubelkringloop Timulazu in Heino en ontdek het geweldige assortiment aan meubels en andere tweedehands items. Help het milieu en bespaar geld, terwijl je geniet van jouw nieuwe vondsten!

6 gedachten over “Meubelkringloop Timulazu in Heino”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Meubel Timulazu. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij Meubel Timulazu. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Betaalbaar, maar kan er vrijwel nooit heen omdat jullie doordeweeks al vroeg dicht zijn wat niet haalbaar is om te gaan. Erg jammer

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Leuke Kringloopwinkel prijzen zijn 9 van de 10 aantrekkelijk af en toe kregen we toch nog korting ondanks ze dat niet deden kom er regelmatig aangezien ze geld niet allemaal in eigen zak steken maar ook voor goed doel is! Toppers ga zo door. Niet te vergeten erbij te vermelden als product toch kapot is krijg je geld terug als gele sticker er op zit

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter