Kringloop & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl

Ontdek duurzaam shoppen in Raalte bij Kringloop & Outlet De Snuffelaar. Vind meubels, kleding, boeken en meer met topbeoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Recentelijk in de buurt komen wonen. Veel spullen bij de snuffelaar gehaald heb het contact als vriendelijk ervaren en er weerd ook meegedacht. In de comments lees ik over spullen die goedkoper zijn bij de action, spullen die kapot zijn of te duur. Een krinloop mag toch ook gewoon haar boterham verdienen? Persoonlijk koop ik liever lokaal en hergebruikt. Er wordt echt veels teveel naar prijs gekeken en krijgen we tegenwoordig container ladingen uit china binnen. Als het te duur is dan onderhandel ik over de prijs of ik koop het niet. Het is ook de chrme vna een krinloop, koopjes jagen, onderhandelen, hergebruiken… Als ik iets bij de action moet hebben ga ik altijd eerst 1 of 2 kringloops afπŸ‘”

Steven

“Afgelopen 2 dagen heeft het team mijn ouders verhuisd van een eensgezinswoning naar een seniorenflat. Ze hebben de gehele verhuizing voor hun rekening genomen en alles netjes geplaatst , lampen gehangen en zelfs de kapstok bevestigd aan de wand. Ze waren zelfs voornemens om een gesneuveld lampenkapje te vergoeden. Er werd gewerkt met een hoog tempo maar ook met een hoog kwaliteitsbesef. De 2e dag hebben ze de eensgezinswoning leeg opgeleverd en hebben ze netjes de sleutels bij mijn ouders afgegeven. Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen. m.v.g. Arno vos”

Arno Vos

“Bram en zijn team hebben het huis en de tuin van mijn vader, naar meer dan tevredenheid ontruimd en opgeleverd. Ondanks de moeilijke privΓ© situatie van Bram en het slechte weer hebben ze echt vakwerk geleverd. Zeker de tuin en de 2 schuurtjes die afgebroken moesten worden hebben perfect gedaan. Ook de communicatie verliep heel goed: professioneel maar ook het menselijke aspect werd niet vergeten. Kortom 100% is het werk volgens afspraak uitgevoerd. Dus kan ik Bram en zijn team bij eenieder aanbevelen. Veel succes en hopelijk tot ziensπŸ‘πŸ‘πŸ‘”

Jhonny Prevo

Meer reviews lezen…

Kringloop & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl: Duurzaam Winkelen in Raalte

Kringloop & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl is een bekende kringloopwinkel in Raalte, gelegen aan de Marktstraat 72. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is dit de ideale bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen.

Wat kan je brengen naar Kringloop & Outlet De Snuffelaar?

Bij Kringloop & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl kan je diverse tweedehands spullen brengen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw gebruikte spullen een nieuw leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloop & Outlet De Snuffelaar is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Ten eerste, let goed op de prijs. Veel reviews benadrukken het betaalbare aspect van deze winkel. Ten tweede, het vriendelijke team en personeel wordt vaak geprezen. Zij kunnen je helpen bij het maken van keuzes en beantwoorden graag al je vragen. Tot slot, veel mensen verwijzen naar de mogelijkheid tot woningontruiming. Als je hulp nodig hebt bij het ontruimen van een huis, biedt Kringloop & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl een speciale service aan.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Als je graag wilt shoppen bij Kringloop & Outlet De Snuffelaar, kan je op verschillende manieren toegang krijgen tot de spullen. Je kunt ervoor kiezen om de gekochte items buiten op te halen, ze te laten bezorgen, ze in de winkel op te halen of je kunt een bezoek brengen aan de fysieke winkel. Een van de voordelen van deze kringloopwinkel is de snelle levering op dezelfde dag. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl biedt ook diverse unieke programma’s en services aan. Zo kan je online winkelen via Marktplaats, waar ze een breed scala aan tweedehands artikelen aanbieden. Daarnaast hebben ze een bezorgservice voor het gemakkelijk thuis laten afleveren van je aankopen. En als je hulp nodig hebt bij het ontruimen van een woning, bieden ze een speciale service voor woningontruiming aan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates? Volg Kringloop & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl dan op Facebook en blijf betrokken bij duurzaam tweedehands winkelen.

Kortom, Kringloop & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl is dΓ© plek in Raalte waar je kunt genieten van duurzaam winkelen. Breng je tweedehands spullen langs, ontdek de vele mogelijkheden en maak gebruik van de diverse services die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

221 gedachten over “Kringloop & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Erg goed geholpen mensen zijn erg aardig en hardwerkend erg blij mee ik adviseer iedereen deze mensen alles binnen 1 dag een heel huis leeg echt een dikke 10 waard

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Top service, een bedrijf die zijn afspraken nakomt, vriendelijk en meedenken bij het ophalen van onze laatste spullen omtrent onze emigratie. Nogmaals hartelijk dank

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  De ontruimer is na een telefoontje langs gekomen. samen hebben we de woning bekeken en hij kwam vrij snel daarna met een offerte. Communicatie onderling ging steeds heel goed. niks leek te veel of te lastig, alles kon besproken worden. in een moeilijke periode waarin het huis van mijn overleden vader opgeruimd moest worden, gaven ze niet allen blijk van professionaliteit, maar ook van oprechte zorg voor de persoonlijke spullen. het was geruststellend om te zien hoe respectvol ze met alles omgingen. heel fijn dat er begrip was. bovendien deden ze dit alles voor een hele schappelijke prijs. Harde en nette werkers. Echt, ik kan ze aanraden!! ben enorm dankbaar voor hun hulp!

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  super tevreden. Deze mensen leveren goed werk, zijn netjes, komen hun afspraak na. hebben begrip voor de situatie en denken met je mee. En dat voor een schappelijke prijs. Harde werkers, nette mensen. Ik raad ze zeker aan. ze staan altijd open voor overleg. Wij waren meer dan tevreden. een ieder gaat zorgvuldig om met de spullen, ont-zorgen je echt! ik ben ze enorm dankbaar!

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Het huis van mijn moeder is keurig netjes ontruimd. Alles ging in goed overleg. Fijn om mensen in het huis te zien met liefde voor de spullen en het vermogen in te schatten hoe de emotie rondom de ontruiming voor de opdrachtgever is. Enorm bedankt.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  De Snuffelaar heeft de ontruiming van het appartement van mijn overleden schoonmoeder snel en netjes uitgevoerd voor een hele nette prijs. Ik ben zeer tevreden over het contact, de snelheid waarmee gehandeld werd en de geleverde dienst. Je kunt op Bram rekenen dat hij en zijn team de afspraken nakomen, dat is heel plezierig! Van harte aanbevolen!

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Heel tevreden over Bram en zijn mensen. Mooie combinatie van ontruiming en kringloop. Snel geschakeld en gewerkt, met respect. Aanbevolen!

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Gisteren geweest en warm en hartelijk ontvangen door de Familie nog leuke spullen gekocht en heerlijk gegeten in het dorp zelf Het is een aanrader om daar is op U gemak rond te neuzen, ze staan U met raad en daad bij Zelf heb ik belangstelling bij het ontruimen van mijn woning bij overlijden en je kan er een dagje uit van maken bedankt Familie nogmaals

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Wat een stel hard werkende mensen! Goed contact met Bram en goed overleg en contact met z n personeel. Echt een aanrader!!

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  I can highly recommend the Sniffer. They work well and smoothly and leave everything very tidy. Communication and price are excellent. We were really very satisfied. A 10!

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Vriendelijke en hardwerkende mensen, erg goed geholpen en fijne communicatie. In een dag bedrijfsruimte leeg en netjes achtergelaten. Kan ik aanbevelen! Bedankt!

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top bezoek aan & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Bram heeft zijn beloftes waargemaakt: de goedkoopste ontruimer! Hij kwam heel snel op locatie kijken, kwam zijn afspraken stipt na en kon ook ons een betere prijs bieden. Heel tevreden!

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Ik kan alleen maar vol lof spreken over Bram en de Kringloop & Outlet de Snuffelaar in Raalte. Na het plaatsen van een verzoek voor ontruiming, werd er vrijwel direct contact gezocht om de mogelijkheden te bespreken. De klus werd binnen een dag geklaard met een vriendelijke en begripvolle team. De service is voortreffelijk en elke cent waard. Bram en zijn team is een echte aanrader.

  Beantwoorden
 16. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Bram en zijn team hebben het huis en de tuin van mijn vader, naar meer dan tevredenheid ontruimd en opgeleverd. Ondanks de moeilijke prive situatie van Bram en het slechte weer hebben ze echt vakwerk geleverd. Zeker de tuin en de 2 schuurtjes die afgebroken moesten worden hebben perfect gedaan. Ook de communicatie verliep heel goed: professioneel maar ook het menselijke aspect werd niet vergeten. Kortom 100% is het werk volgens afspraak uitgevoerd. Dus kan ik Bram en zijn team bij eenieder aanbevelen. Veel succes en hopelijk tot ziens

  Beantwoorden
 17. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel & Outlet De Snuffelaar De-goedkoopste-ontruimer.nl. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 18. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Friendly staff, fun to browse around. I am looking for certain books, its a shame they are not sorted. Hence 4 stars. I understand that sorting is impossible.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter