Kringloopwinkel 2Switch Raalte

Ontdek duurzame vondsten bij 2Switch Raalte – dé kringloopwinkel voor kleding, meubels, boeken en meer in Raalte. Shop groen!

In het kort:

“Nette en goed geordende kringloop met vriendelijk personeel. De meeste aangeboden spullen zijn goed betaalbaar en verkeren in goede staat. Echte aanrader om eens een kijkje te nemen!”

Harwin Borger

“Grote mooie overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel. En een ruime parkeerplaats voor de winkel. Ook kun je gratis spullen hier inleveren.”

Mareille Mol

“Leuke lage prijzen. Overgrote deel van medewerkers is erg vriendelijk en behulpzaam.”

Suzanne S.

Meer reviews lezen…

2Switch Raalte: Jouw Duurzame Kringloopwinkel in Raalte

Wil je graag duurzaam winkelen en ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Raalte? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan 2Switch Raalte. Deze gezellige thrift store bevindt zich aan de Heesweg 22 in Raalte en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Benieuwd naar wat je zoal kunt vinden bij 2Switch Raalte en welke services ze bieden? Lees dan snel verder!

Wat kan je bij 2Switch Raalte brengen?

Bij 2Switch Raalte kan je verschillende tweedehands spullen brengen, zoals kleding, meubels, boeken, huishoudelijke apparaten, speelgoed, gereedschappen en nog veel meer. Heb je nog items die je niet meer gebruikt maar te goed zijn om weg te gooien? Breng ze dan naar 2Switch Raalte en geef ze een tweede leven!

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het shoppen in 2Switch Raalte is het slim om goed op de prijzen te letten. Veel bezoekers van deze kringloopwinkel prijzen de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van de juiste producten.

Hoe werkt de winkel?

Bij 2Switch Raalte werken ze volgens het principe van de kringloopeconomie. Dit betekent dat ze zich inzetten voor hergebruik en recycling van goederen. Als je iets leuks hebt gevonden, kan je het gewoon afrekenen bij de kassa met betaalpassen, contactloos mobiel betalen of zelfs creditcards.

Unieke programma’s en services

2Switch Raalte biedt naast het reguliere winkelen ook diverse unieke programma’s en services. Zo hebben ze een bezorgservice, waarbij je grote aankopen makkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast bieden ze een inname van goederen, waar je jouw spullen kunt achterlaten zodat zij deze kunnen verkopen in de winkel. Ook is er een ophaalservice beschikbaar voor als je geen mogelijkheid hebt om de spullen zelf te brengen. En niet te vergeten, er is een rolstoelvriendelijke ingang en parking, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Volg 2Switch Raalte op social media

Wil je up-to-date blijven met de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van 2Switch Raalte? Volg hen dan op Instagram en Facebook. Op deze manier mis je geen enkele update over duurzaam tweedehands winkelen in Raalte.

Wil je meer informatie over andere kringloopwinkels in Overijssel? Neem dan een kijkje op de website van Kringloop Info Overijssel.

74 gedachten over “Kringloopwinkel 2Switch Raalte”

 1. ★★★☆☆

  Naar binnen en naar buiten met niks.Wat een prijzen Ze moeten toch echt eens in de winkels kijken naar de prijzen. Daar heb je het nieuw.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Dag dag, Uw Kringloopwinkel bezocht. Ik schrok echt van de commerciele opzet. Ongelooflijk wat een prijzen. Totaal het doel van een ,,kringloop voorbij geschoten. Ook slechte artikelen. Bovendien stond de radio zo hard aan, dat ik oordoppen in moest doen, even als het vriendelijke meisje achter de kassa. Mensen met een minimum aan inkomen, kunnen gelijk weer vertrekken. Het was een verademing om daarna het goed in Deventer te bezoeken. Voor ons de laatste x dat we in Raalte komen.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  2 cd gekocht. Bleken beide beschadigt en meerdere liedjes niet meer afspeelbaar. Mocht ze op dezelfde dag met kassabon niet terugbrengen. Weg geld…..

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Een fantastische bezoek aan 2Switch Raalte. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel 2Switch Raalte. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Als je daar veel spullen komt brengen is dat vaak omdat er iemand is overleden. De wat oudere mannen die bij de innamebalie staan zijn zich daar bewust van en erg vriendelijk. Dan komt er een vrouw uit de winkel, erg onaangenaam. Bij een foutje van onze kant, laat ze dat niet herstellen en snelt triomfantelijk er mee naar binnen. Wanneer de mannen iets aannemen snauwt deze dame dat we het weer mee kunnen nemen. Beste dame, een beetje respect met de spullen van mijn overleden moeder. Wij brengen uw salaris binnen. Rijdt een dorp verder, daar zijn ze wel allemaal vriendelijk. Dank voor uw reactie, maar deze lees ik vaker terug, dus er verandert erg weinig.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring bij 2Switch Raalte. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Bijzonder dat je niet meer daar gebruik kan/ mag maken van toilet, zelfs niet als klant, moet je voor betalen , personeel staat niet open voor respons .. niet servicegericht en toegankelijk en vriendelijk

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel 2Switch Raalte. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel 2Switch Raalte. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring met 2Switch Raalte. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Een top ervaring bij 2Switch Raalte. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter