Kringloopwinkel Hand in Zutphen

Ontdek duurzame vondsten in Kringloopwinkel Hand, Zutphen – boeken, meubels, kleding en meer in een milieubewuste setting met drie verdiepingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-16:00
Woensdag13:30-16:00
Donderdag13:30-16:00
Vrijdag13:30-16:00
Zaterdag10:30-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Bezocht op 5 oktober 2022, gekocht: een prullenbak. Goede kringloopwinkel met redelijke prijzen. Het assortiment van de winkel is erg uitgebreid, zoals je van een kringloopwinkel kunt verwachten. Het pand bestaat uit drie verdiepingen en heeft op elke verdieping een andere indeling. Er is dus een uitgebreid aanbod waardoor je in deze kringloopwinkel soms beperkt bent met je keuze. Dit biedt ook wel weer haar charme. Over het algemeen kun je hier wel iets vinden, alhoewel je soms ook dingen tegenkomt die nooit verkocht zullen worden en het hierdoor een beetje een stoffige indruk achterlaat. Dessalniettemin kijk je wel je ogen uit en is het gewoon een leuke winkel. De mederwerkers, voornamelijk vrijwilligers, zijn er ook erg vriendelijk en behulpzaam. Deze kringloopwinkel ligt centraal in Zutphen, wanneer je met de auto komt geldt: betaald parkeren. let op: De openingstijden zijn erg afwijkend van andere reguliere kringloopwinkels. Samenvattend: Goede betaalbare kringloopwinkel, uitgebreid aanbod, keuze beperkt, Centraal in Zutphen, Openingstijden afwijkend.”

Matthijs Lukassen

“ik vind dat ze bij de lampen erg weinig tot geen gloeilampen hebben terwel ze dat 2hands in doosjes met de gloeilamp er in wel moeten hebben. 60 watt mat 40 watt mat of flame of softone helder maak niks uit. je moet dit soord dingen ook in de kringloopwinkel moeten kopen niet aleen maar spaarlampen. van de gloeilampen huismerk of philips standaard modellen kaars of of tip kaars een alle wattages 2hands dan. groeten dennis”

Dennis Honshorst

“Nice 2nd hand shop to browse around. I always see something to buy and this at a small price. You also support charities with it!”

Anne Tokaya-Boerkamp

Meer reviews lezen…

De Kringloopwinkel Hand in Zutphen: Een Duurzame Schat

De Kringloopwinkel Hand in Zutphen is een verborgen parel in het hart van de stad. Deze kringloopwinkel, die bekend staat onder de naam De Zutphense HAND, heeft zich ontwikkeld tot een milieuvriendelijke winkel waar vrijwilligers zich inzetten voor het goede doel. Met een verrassend groot vloeroppervlak, verdeeld over drie verdiepingen, is deze winkel zeker een bezoekje waard.

Wat kan je brengen naar De Zutphense HAND?

Bij De Zutphense HAND kan je diverse spullen brengen, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het assortiment is uitgebreid en veelzijdig. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij De Zutphense HAND?

Bij De Zutphense HAND is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig selecteert wat er in de schappen komt te liggen, is het altijd verstandig om te controleren of de items naar behoren werken. Neem de tijd om rond te snuffelen en laat je verrassen door de unieke vondsten die je hier kunt doen.

Hoe werkt De Zutphense HAND?

De Zutphense HAND is een vrijwilligersorganisatie die volledig draait op donaties en inspanningen van betrokken mensen. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan goede doelen in Zutphen. Als je items wilt doneren, kan je deze inleveren bij de winkel. Er is ook een handige ophaalservice beschikbaar voor grotere spullen die je niet zelf kunt vervoeren.

Speciale programma’s en kortingen

De Zutphense HAND heeft verschillende speciale programma’s en kortingen voor haar klanten. Zo organiseren ze regelmatig thematische evenementen en speciale verkoopacties. Daarnaast bieden ze ook aantrekkelijke kortingen, zoals speciale kortingsdagen voor studenten en senioren. Houd de Facebook-pagina van De Zutphense HAND in de gaten voor de laatste updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Openingstijden en locatie

De Kringloopwinkel Hand is gevestigd aan de Kolenstraat 17-21 in Zutphen. De openingstijden zijn als volgt: – Maandag: Gesloten – Dinsdag: 13:30-16:00 – Woensdag: 13:30-16:00 – Donderdag: 13:30-16:00 – Vrijdag: 13:30-16:00 – Zaterdag: 10:30-13:00 – Zondag: Gesloten

De Kringloopwinkel Hand is rolstoeltoegankelijk en accepteert ook betalingen met betaalpassen.

Ontdek de unieke wereld van De Zutphense HAND en draag bij aan een duurzamere maatschappij. Kom langs en vind verborgen schatten in deze milieuvriendelijke kringloopwinkel in Zutphen.

162 gedachten over “Kringloopwinkel Hand in Zutphen”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Hand. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  ik vind dat ze bij de lampen erg weinig tot geen gloeilampen hebben terwel ze dat 2hands in doosjes met de gloeilamp er in wel moeten hebben. 60 watt mat 40 watt mat of flame of softone helder maak niks uit. je moet dit soord dingen ook in de kringloopwinkel moeten kopen niet aleen maar spaarlampen. van de gloeilampen huismerk of philips standaard modellen kaars of of tip kaars een alle wattages 2hands dan. groeten dennis

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Hand. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Hand. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Hand. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Hand. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Hand. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Geweldig leuke en goedkope kringloopwinkel. Steeds weer andere, leuke spulletjes. Prachtige boeken. Mooi oud pand in de binnenstad. Vriendelijk personeel, veelal vrijwilligers en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ooit wilde ik een glazen kan kopen voor het koffiezetapparaat van de zorginstelling waar ik werk. Er werd hard mee gezocht naar een passende kan. Bij het afrekenen zeiden ze dat ik het geld voor de kan mocht gebruiken om iets leuks mee te doen voor de clienten. Geweldig. Sowieso steunen ze met hun inkomsten verschillende goede doelen, ook regionale. Welke doelen dit zijn staat aangegeven in de winkel.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Leukste kringloop van Zutphen die draait op vrijwilligers.. Lekker neuzen, spulletjes voor kleine prijzen en alles voor het goede doel.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  De fijnste en leukste winkel in Zutphen is de Hand winkel. Er werken aardige mensen, en je kunt er pareltjes vinden, soms een boek, een blouse of een broek.Ik vind het er super en mag er graag rond !

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Nice old-style thrift store, so not as commercial and unfriendly as, for example, 2switch with their far too high prices and grumpy staff. At Hand, the prices are low and the volunteers are friendly. Got some nice things again today.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Super nice store with a nice selection at great prices Motivated and enthusiastic volunteers who are passionate about this store and the charities that this store supports with the proceeds from sales

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Nice 2nd hand store to browse around. I always see something to buy and at a small price. You also support charities with it!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter