Kringloopwinkel Litania’s Blijheid in Hengelo, Gelderland

Ontdek duurzaam shoppen in Hengelo bij Litania’s Blijheid voor tweedehands kleding, meubels en meer in een milieubewuste kringloopwinkel.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Duurzaam winkelen bij Litania’s Blijheid in Hengelo, Gelderland

Stichting Litania Hengelo (Gelderland) is een kringloopwinkel gevestigd in Hengelo, Gelderland. Bij Litania’s Blijheid kun je terecht voor een unieke en duurzame winkelervaring. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? We beantwoorden de meest gestelde vragen over deze bijzondere winkel.

Wat kun je brengen naar Litania’s Blijheid?

Bij Litania’s Blijheid kun je diverse tweedehands spullen en kleding inleveren. Denk hierbij aan kleding die je niet meer draagt, maar nog in goede staat verkeert. Ook speelgoed, boeken en kleine huishoudelijke artikelen zijn van harte welkom. Door jouw donaties help je niet alleen het milieu, maar ook degenen die op zoek zijn naar betaalbare en unieke items.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Litania’s Blijheid?

Bij het winkelen bij Litania’s Blijheid is het belangrijk om een scherp oog te hebben voor verborgen schatten. Kringloopwinkels zoals Litania’s Blijheid hebben vaak unieke items die je nergens anders zult vinden. Wees geduldig en neem de tijd om door de verschillende afdelingen te struinen. Soms moet je goed zoeken, maar dat maakt de vondsten des te specialer. Daarnaast is het ook belangrijk om producten te controleren op eventuele beschadigingen of defecten voordat je ze koopt. Zo weet je zeker dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt Litania’s Blijheid?

Bij Litania’s Blijheid staat duurzaamheid centraal. De winkel biedt een breed scala aan tweedehands kleding, boeken, meubels en andere spullen. De items worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Op deze manier ben je altijd verzekerd van goede kwaliteit. Bovendien werkt Litania’s Blijheid samen met lokale organisaties om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring en opleiding te bieden.

Unieke programma’s en kortingen

Litania’s Blijheid biedt ook enkele unieke programma’s en diensten. Zo hebben ze een rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid, wat het winkelen gemakkelijk maakt voor mensen met een fysieke beperking. Daarnaast zijn er regelmatig leuke kortingsacties en speciale evenementen. Houd de Facebook pagina van Litania’s Blijheid in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de laatste aanbiedingen.

Bezoek Litania’s Blijheid in Hengelo

Litania’s Blijheid is gevestigd aan de Spalstraat 10 in Hengelo, Gelderland. De openingstijden variĆ«ren, dus het is verstandig om de website van Litania’s Blijheid of hun Facebook pagina te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Neem een kijkje bij Litania’s Blijheid en ontdek de unieke schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk!

Laat hieronder een review achter