Aktief Kringloopwinkel Groenlo

Ontdek duurzaam shoppen bij Aktief Groenlo – boeken, meubels, kleding en meer met topbeoordelingen in hartje Gelderland.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Erg leuke kringloop en ik kom er graag. Veel van het personeel is super vriendelijk, maar ik wil graag toch even mijn mening delen over één van de carrières. Het is mij meerdere keren opgevallen dat een blonde vrouw met een kort kapsel zeer onvriendelijk is naar klanten toe en haar regide houding niet past binnen een kringloopwinkel zo leuk als deze. Hierdoor ga ik soms met een gefrustreerd gevoel de deur uit, wat jammer is! Verder top!”

Myrthe Kuipers

“Spullen meenemen is heel eenvoudig en zonder gedoe. De winkel is vrij groot en heeft een grote verscheidenheid aan producten. Zoals je kunt verwachten, is het allemaal erg goedkoop. Bij elektronica controleren ze meestal of ze werken. Of dit gebeurt, staat duidelijk op een etiket aangegeven. Computers worden opgeknapt door een schoon besturingssysteem te installeren, in de meeste gevallen Windows 7.”

Bauke Brenninkmeijer

“Ideaal dat je daar je spulletjes heen kunt brengen,en weder gebruikt kunnen worden,een tweede leven krijgen.Alleen jammer dat de vrachtwagens van hun niet op zij gelost kunnen worden het duurde daardoor erg lang…terwijl de meeste mensen echt hard werken daar,en dit is een baan dat lang niet iedereen wil doen…dus toppers👍 …”

Annette Wieggers

Meer reviews lezen…

Aktief Kringloopwinkel Groenlo: Dé Plek voor Duurzaam Winkelen

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel in Groenlo waar u terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen? Maak kennis met Aktief Kringloopwinkel Groenlo, gelegen aan Zuidgang 1A, 7141 JK Groenlo. Met de ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag gesloten, is deze winkel gemakkelijk toegankelijk voor iedereen. Bovendien heeft Aktief Kringloopwinkel Groenlo een rolstoelvriendelijke ingang en parking, wat het voor mindervaliden extra makkelijk maakt om hier te winkelen.

Wat kunt u inleveren bij de kringloopwinkel?

Een van de meest gestelde vragen is wat u allemaal kunt inleveren bij Aktief Kringloopwinkel Groenlo. Deze winkel neemt graag diverse items van u over, zodat ze een nieuw leven kunnen krijgen bij een nieuwe eigenaar. U kunt denken aan kleding, elektronica en nog veel meer. Hierdoor draagt u bij aan een duurzamere samenleving en helpt u mee aan het verminderen van afval.

Waar moet u op letten in de kringloopwinkel?

Bij Aktief Kringloopwinkel Groenlo zijn er diverse schatten te ontdekken. Het is vaak slim om goed op de prijzen te letten, aangezien deze regelmatig worden genoemd in de reviews van klanten. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u een goede deal scoort. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel ook vaak geprezen, wat het winkelen in deze kringloopwinkel extra prettig maakt. Zij staan altijd klaar om u te helpen met vragen of advies.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Het concept van een kringloopwinkel is eenvoudig maar effectief. U kunt uw spullen inleveren bij Aktief Kringloopwinkel Groenlo en deze worden vervolgens gesorteerd en klaargezet voor verkoop. De winkel biedt een breed scala aan tweedehands artikelen tegen betaalbare prijzen. Zo kunt u unieke items scoren en tegelijkertijd het milieu een handje helpen.

Naast het aanbieden van tweedehands spullen, biedt Aktief Kringloopwinkel Groenlo ook andere interessante programma’s en diensten aan. Zo kunt u op de website van Kringloop-info.nl Gelderland meer informatie vinden over andere kringloopwinkels in de regio Gelderland. U kunt ook specifiek kijken naar andere kringloopwinkels in Groenlo als u bijvoorbeeld in de buurt woont.

Of u nu op zoek bent naar kleding, elektronica of andere tweedehands spullen, Aktief Kringloopwinkel Groenlo is dé plek voor duurzaam winkelen. Breng eens een bezoek aan deze gezellige kringloopwinkel en ontdek zelf de schatten die hier te vinden zijn.

199 gedachten over “Aktief Kringloopwinkel Groenlo”

 1. ★★★★☆

  We zijn hier gisteren geweest, kwamen voor de kerstafdeling. Dat viel nog redelijk mee. Alleen vonden we de prijzen in verhouding duur, temeer omdat ze het gratis aangeleverd krijgen. Toch hebben we wat gevonden Er is een invalideparkeerplaats, masr de deur gaat zwaar open. Wel hebben ze winkelwagen s en ruime paden, althans de meeste. Ook is er een wc en koffiehoek aanwezig en het personeel is vriendelijk

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  ik vind dat ze bij de afdeling lampen ook een krat gloeilampen moeten hebben in doosjes philips of huismerk mat softone helder standart modellen kaars tipkaars een kogel dat mis ik wel dat ze die niet bij somige mensen ophalen. als er 2 stuks op de doosjes staan moeten er ook echt 2 stuks inzittn van de zelfde wattage een zelfde merk een ook vind ik dat bij de muziek cds de bakken vol moeten zijn niet te weinig keus een ook meer hardcore cds zoals thunderdome hellsound een meer geschiedenies dvds van beeld een geluid logo zonder krassen een vetvlekken echt in goede staat verkopen. van de gloeilamp watage mogen zijn 40 watt 60 watt 75 een 100 watt verder een mooie kringloopwinkel groeten dennis

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Aktief Groenlo. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Bij deze kringloop zijn ze volledig doorgeslagen in de prijsverhoging VEEL TE DUUR ga hier niet naartoe! Je komt zelf producten tegen van Action die bij de Action goedkoper en nieuw zijn . Voor zelfs beschadigd en niet goed uitziende tweedehands vragen extreem hoge prijzen. En zo te lezen ben ik niet de enige.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Vandaag voor de eerste keer geweest. Mooie grote zaak met potentie. Echter al in veel in kringlopen geweest, maar zulke hoge prijzen als hier nog nooit tegen gekomen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Overzichtelijk ingedeeld, voldoende aanbod. Maar als kringloopexpert vond ik deze kringloop (te) duur. Personeel leek niet erg op de klanten gericht.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ik kom een paar mooie spullen brengen en een grote kartonnen doos die ik niet kwijt kan in mijn groene container die 1 x per 4 weken wordt geleegd. De doos mag ik niet in een container gooien. Het zogenaamde machtsgevoel van de medewerkers komt sterk naar boven. Meedenken is er niet bij. Triest. Voortaan breng ik mijn spulletjes wel naar Winterswijk. Een iets andere mentaliteit daar.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Bij deze kringlopen, zijn veel handelaren, die het spul voor de medemens weg snaait! Ook zijn de mensen wie er wetken echt zo saai! Houden zich niet aan de regels , prijzen hanteren die je dan maar beter nieuw kunt kopen. Ik vind dat het voor de mensen die het minder hebben betaalbaar moet blijven en dat is niet zo! Als je iets wil kopen moet je goed kijken, naar gaten in de kleding, vlekken in matrassen of kussens! Mensen die er werken lopen er als een zombie bij en zijn totaal niet vriendelijk, of doen gemaakt! Kinderen mogen netgens aan zitten maar van hun spaarcentjes wel betalen! Kom je spullen brengen staat daar een vrouw/ kerel weet je niet kijken je aan met wat kom je doen? Alles moet je zelf in containers brengen waarom die mensen er dan werken???? In ieder geval niets voor mij!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Aktief Groenlo. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Altijd leuk om even rond te kijken maar soms heb ik het idee dat de persoon die het prijst er zo maar wat erop zet ! En dan staat een sticker erop niet gecontroleerd..? gewoon stekker erin maar als je de stekker erin doet is het stuk!! Inmiddels al een keer of 5 binnen 2 weken en toch wordt het gekocht door iemand die het niet test.. Spreek je iemand er over aan dan kan er niks met de prijs , loop je even verder roept iemand een bedrag naar een medewerker over een set meubels dat bijna de helft lager is en dan wordt er even rond kijkend overlegd en de meubels kunnen ingeladen worden

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Aktief Groenlo. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Voor het eerst bij Aktief geweest. Maar zeker niet voor de laatste keer. Heb een paar dingen gekocht. Ben helemaal blij.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Aktief Groenlo. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Aktief Groenlo. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Aktief Groenlo. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter