Kringloopwinkelkaatsheuvel

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkelkaatsheuvel: vintage, meubels, kleding en meer. Beoordeeld met 4.3 sterren, jouw eco-vriendelijke shopervaring wacht!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:30
Dinsdag10:30-16:30
Woensdag10:30-16:30
Donderdag10:30-16:30
Vrijdag10:30-16:30
Zaterdag10:30-16:30
Zondag11:00-16:30

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een hele mooie winkel met heel veel leuke spulletjes in alle soorten en maten voor een lage prijs en aardig personeel. Zeker een aanrader!”

Rosito Constanje

“Aardig personeel maar vrij weinig dat wij dachten dat ze hadde behalve leuk bierglazen voor en liefhebber”

Annabelle Rozema

“Leuke gezellige winkel met veel oude producten en spullen uit grootmoeders tijd. Behulpzame bediening.”

Hardy

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkelkaatsheuvel: Duurzaam winkelen in Kaatsheuvel

Bij Kringloopwinkelkaatsheuvel, gelegen aan de Gasthuisstraat 17 in Kaatsheuvel, kun je terecht voor een diverse selectie aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar brocante, vintage items of de standaard kringloopartikelen, deze winkel heeft het allemaal. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, is Kringloopwinkelkaatsheuvel een populaire bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkelkaatsheuvel?

Bij Kringloopwinkelkaatsheuvel kun je jouw overtollige spullen een nieuw leven geven door ze te doneren. Denk aan boeken, computers, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door tweedehands spullen te kopen en doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkelkaatsheuvel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkelkaatsheuvel is het belangrijk om alert te zijn op de openingstijden. De winkel is geopend volgens het volgende schema:

 • Maandag: 13:00-16:30
 • Dinsdag: 10:30-16:30
 • Woensdag: 10:30-16:30
 • Donderdag: 10:30-16:30
 • Vrijdag: 10:30-16:30
 • Zaterdag: 10:30-16:30
 • Zondag: 11:00-16:30

Daarnaast is er een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers met mobiliteitsproblemen. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen.

Hoe werkt Kringloopwinkelkaatsheuvel?

Kringloopwinkelkaatsheuvel heeft een winkeloppervlakte van ongeveer 100 m2 waar je op je gemak kunt rondkijken. Daarnaast biedt de winkel verschillende diensten en faciliteiten, waaronder een bezorgservice, inname van goederen en ophaalservice. Deze extra services maken het nog gemakkelijker om tweedehands spullen een nieuwe bestemming te geven.

Speciale programma’s, kortingen en overige services

Naast het reguliere aanbod organiseert Kringloopwinkelkaatsheuvel speciale kortingsacties. Op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur kun je alle kleding en schoenen kopen voor slechts € 1,00 per stuk of per paar. Dit is een geweldige kans om hoogwaardige kleding tegen een zeer lage prijs te bemachtigen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloopwinkelkaatsheuvel, kun je de winkel volgen op Facebook. Zo mis je nooit meer een update over nieuwe items in de winkel, speciale aanbiedingen en andere interessante informatie.

Kringloopwinkelkaatsheuvel in Kaatsheuvel is de ideale bestemming voor liefhebbers van duurzame consumptie. Door tweedehands spullen een nieuw leven te geven, draag je bij aan een beter milieu en maak je unieke vondsten voor een fractie van de prijs. Breng dus zeker eens een bezoek aan Kringloopwinkelkaatsheuvel en ontdek zelf het plezier van duurzaam winkelen.

48 gedachten over “Kringloopwinkelkaatsheuvel”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel kaatsheuvel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een hele mooie winkel met heel veel leuke spulletjes in alle soorten en maten voor een lage prijs en aardig personeel. Zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel kaatsheuvel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Cycle located in the village center of Kaatsheuvel. Long and narrow. It was a cold day and the door was left wide open, making it feel like a freezer inside. Apparently the owner likes this. Well, the customers dont…. Not much special in terms of offering.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel kaatsheuvel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel kaatsheuvel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Duur geworden. Heb je een klein budget dan word er gewoon gezegd dat je eerst maar moet zorgen dat je meer hebt. Grote prijzen voor gekregen spullen.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel kaatsheuvel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel kaatsheuvel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel kaatsheuvel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Als je voor muziek of boeken gaat niet de beste keus. Bakken vol LPs en DVDs, maar gezien het genre zullen ze er voor die Euro per stuk waarschijnlijk nog jaren stof staan vangen…

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel kaatsheuvel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter