Kringloopwinkel Twiddus in Waalwijk

Ontdek duurzaam shoppen bij Twiddus Waalwijk – koop of doneer kleding, meubels, speelgoed en meer. Geef spullen een nieuw leven!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Second-hand shop, most homeware items: plates, cups, glasses. A large selection of clothes. Some knickknacks, DVDs, furniture and miscellaneous. Free parking, a big plus is the toilet you can be here from time to time to stay up to date”

Paulina Mikrut

“Alles voor weinig geld te kopen en en alles goed georganiseerde en je kan daar voor alles terecht alleen pakken ze en verkopen ze geen matras aan”

Johnny Chambon

“Wat een ruim aanbod aan tweedehands kleding! De kleding is allemaal van goede kwaliteit en in alle maten en kleuren!”

Carlijn van den Acker

Meer reviews lezen…

Twiddus: De Kringloopwinkel in Waalwijk

Wat kan je inleveren bij Twiddus?

Bij Twiddus kun je terecht met allerlei spullen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, speelgoed en nog veel meer. Dit is een geweldige manier om duurzaam te zijn en je spullen een tweede leven te geven. Door jouw donaties kunnen andere mensen plezier beleven aan de spullen die je niet meer gebruikt.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Twiddus?

Bij het winkelen bij Twiddus zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de winkel gevestigd is op het industrieterrein in Waalwijk. Het adres is Zanddonkweg 14, 5144 NX Waalwijk. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor de winkel. Ook is het goed om te weten dat Twiddus een rolstoeltoegankelijke ingang heeft, dus iedereen kan gemakkelijk de winkel binnenkomen.

Daarnaast heeft Twiddus een assortiment dat bestaat uit meubels, antiek, kleding, boeken, huisraad en meer. Op de begane grond vind je meubels, antiek en handige hebbedingetjes voor de klusser. De eerste verdieping is gevuld met kleding, boeken en huisraad. De prijzen bij Twiddus zijn redelijk en er zijn zelfs toiletten aanwezig. Het is handig om een mandje mee te nemen die bovenaan de trap staat, mocht je naar de eerste verdieping willen.

Hoe werkt Twiddus?

Twiddus is een kringloopwinkel waar je tweedehands spullen kunt kopen. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzame samenleving. Je kunt bij Twiddus terecht voor boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed, vintage en gereedschappen. Er zijn ook verschillende diensten en faciliteiten beschikbaar, zoals de inname van goederen en een ophaalservice.

Naast het winkelen bij Twiddus kun je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws via de social media kanalen. Volg Twiddus op Facebook, Twitter en Instagram om geen enkele update te missen!

Twiddus is een geweldige plek om tweedehands spullen te scoren. Het is goed voor het milieu en je vindt er allerlei unieke items. Breng een bezoek aan Twiddus in Waalwijk en ontdek zelf het assortiment en de geweldige services die zij te bieden hebben.

Gemiddelde beoordeling: 3.8/5 sterren

Voor meer kringloopwinkels in Waalwijk en andere steden in Noord-Brabant, kun je een kijkje nemen op Kringloop.local en Kringloop.local.

111 gedachten over “Kringloopwinkel Twiddus in Waalwijk”

 1. ★★★★☆

  Onlangs bij Twiddus Waalwijk geweest voor kleding.
  Ik kan enkel in het weekend en doordeweeks einde van de middag. Heb vernomen dat ze zaterdags dicht zijn omdat het personeel dan geen zin heeft. Maar tis duidelijk dat het personeel het liefste thuis zit. Reeds 20 minuten voor sluitingstijd werd ik gesommeerd naar de kassa te gaan omdat men ‘boven’ eerder zou sluiten. Met zulke tijden wordt het voor mij onhaalbaar. Dit onderscheid is niet vermeld op de site. Met die druk kun je niet meer rustig kleding vergelijken en beoordelen. Mandje laten staan en heb deze onzin tegen de bedrijfsleider gezegd, en ben gegaan… Meerdere malen dit meegemaakt hier. Kom niet meer terug.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  I actually wanted to say that I think it is a very nice store, but somehow my comment is not posted. Well, I still think its a very nice store.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Geachte lezers, Ik wil graag mijn ervaring delen met betrekking tot mijn recente aankoop van tweedehands ondergoed. Dit is ongetwijfeld een ongewoon onderwerp voor een review, maar BOEIE Ik ben verheugd te kunnen zeggen dat mijn ervaring overwegend VIES is geweest. Het tweedehands ondergoed dat ik heb gekocht, was duidelijk gebruikt. Dat betekent dus, dat het door een ander iemand is gebruikt. Wat dus betekent dat het tweedehands is. Van een tweedehands winkel, daar verkopen ze namelijk tweedehands goederen, die dus al zijn gebruikt. En de onderbroek die ik van DEZE winkel kocht, was dus GEBRUIKT!!! Wat bedoel je met gebruikt!? Nou ja, Ik snap dat dit een tweedehands winkel is, maar je gaat toch niet gebruikte ondergoed verkopen! Daar hebben we marktplaats voor! Nee maar, wat is er mis met tweedehands ondergoed, mensen in Urk zitten nu in hongersnood Oh! Erm-.. BYE FELICIA- ;-; TEN EERSTE. Kijk, ik snap dat dit een tweedehands winkel is, maar er zit al LETTERLUUK zoveel schimmel in, dat het een eigen ecosysteem heeft gebouwt. De schimmel is zo oud, dat het is gaan gisten, ik kan nu mijn eigen bakkerij beginnen. Toen ik eerst keek naar de onderbroek, dacht ik dat er een spectaculaire vuurwerkshow in zit. (BTW, ik heb hem alsnog gebruikt, en ik heb hem nu aan. Heshteg Bodieposetifetie #vriendenpeople) Bovendien was de prijs aanzienlijk hoger dan wat ik voor vergelijkbare nieuwe onderkleding zou hebben betaald. Dit sluit NIET aan bij mijn persoonlijke doelstellingen voor duurzaam winkelen en het verminderen van verspilling. Ik hoop dat deze review behulpzaam is geweest voor degenen die overwegen tweedehands ondergoed aan te schaffen, en ik moedig iedereen aan om een weloverwogen beslissing te nemen die past bij hun persoonlijke behoeften en waarden.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Think its a mediocre cycle. The prices are ok! but my purchased games are often incomplete. While they loudly claim that everything is checked. Too bad my other review is being deleted!!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  The store looks neat, nice prices, but the staff above (clothing department) is stiff and unfriendly. Complaining a lot and talking to each other in another language in front of you.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  A second-hand shop with most items for the home: plates, cups, glasses. Large selection of clothes. Some trinkets, DVDs, furniture and other miscellaneous items. Free parking, a big advantage is the toilet you can come here from time to time to stay up to date

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Helaas, maakte de kassa medewerker een fout en werd mijn tegoedbon niet van het totaalbedrag afgehaald. (wel ingenomen) Nadat ik zelf de fout ontdekte net na het pinnen kon de kassa persoon in kwestie moeilijk begrijpen dat ik de waarde van mijn tegoedbon terug hoorde te krijgen en geen lager bedrag. (wat nog overbleef, voor mij om te betalen na het aftrek van de tegoedbon) Het is met moeite opgelost door de andere kassa medewerker door mij mijn oude tegoedbon terug te geven met het originele bedrag. Vanwege de toch wel erg koppige kassa medewerker was dit voor mij geen fijne ervaring. Het was verder een prima kringloop met vanalles, maar vooral een grote afdeling kleding.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Twiddus. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Twiddus. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Al jaren kom ik hier langs, winkel ziet er verzorgd uit en is niet een grote berg rommel zoals bij velen andere kringloopwinkels. De winkel heeft 2 ( Ruime ) Verdiepingen. De prijzen zijn erg leuk en over het algemeen niet duur. De werknemers zijn echt een voor een toppers, staan altijd voor klanten klaar en zijn altijd in voor een praatje!

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Nice kringloop in Waalwijk, probably the biggest and best. Items sorted and valued. Arranged by type. Prices are not the lowest, but sometimes you can find something interesting. I recommend Two levels, but there is an elevator and friendly service.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter