Kringloopwinkel Waalwijk

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Waalwijk – kleding, meubels, boeken, elektronica. Beleef plezier met eco-vriendelijk shoppen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wij hadden het plan om naar de Kringloopwinkel te gaan in Waalwijk. Bij de Grotestraat aan gekomen even parkeergeld betalen. Vervolgens stapten we de winkel binnen en verbazend keken we rond. Prachtig en keurig netjes stonden de spulletjes geetaleerd. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar 2e hands spulletjes. Wij zijn in ieder geval bijzonder goed geslaagd. Het is niet duur en redelijk goed betaalbaar.”

Mahtb Lemmens

“Kom hier altijd mijn Sinterklaas cadeautjes halen voor vrienden, dan heb je veel voor weinig geld. Het personeel is heel aardig en vriendelijk en wanneer je vragen hebt komen ze echt met oplossingen en helpen je graag.”

Finn

“Nice and reliable cycle Been coming there since the beginning and it is really one of my favorite thrift stores and they always have new conditions and something for everyone.”

albert constanje

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloopwinkel Waalwijk: Duurzaam Shoppen in de stad

Welkom bij Kringloopwinkel Waalwijk, dé plek waar je de leukste tweedehands schatten kunt ontdekken. Gelegen aan de Grotestraat 177, 5141 JR Waalwijk, is deze kringloopwinkel een ware parel in de stad. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, weet je zeker dat je hier een fijne winkelervaring zult hebben.

Wat kun je inleveren bij Kringloopwinkel Waalwijk?

Bij Kringloopwinkel Waalwijk kun je verschillende soorten spullen inleveren. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, elektronica en nog veel meer. Heb je spullen waar je graag vanaf wilt? Maak er iemand anders blij mee en lever ze in bij deze kringloopwinkel. Zo geef je je oude spullen een nieuw leven en draag je bij aan een beter klimaat.

Waar moet je op letten bij het shoppen?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Ten eerste is het altijd belangrijk om de staat van het product te controleren. Hoewel de producten in de kringloopwinkel van goede kwaliteit zijn, is het altijd verstandig om even goed te kijken of er geen beschadigingen zijn. Daarnaast is het handig om te weten dat er bij Kringloopwinkel Waalwijk verschillende programma’s en kortingen worden aangeboden. Zo hebben ze een loyaliteitsprogramma waarbij je punten kunt sparen en kunt inzetten voor korting op je volgende aankoop. Ook worden er regelmatig speciale aanbiedingen en acties georganiseerd, dus houd de website goed in de gaten.

Hoe werkt Kringloopwinkel Waalwijk?

Het concept van Kringloopwinkel Waalwijk is eenvoudig. Ze ontvangen gedoneerde spullen van particulieren en zorgen ervoor dat deze spullen een tweede leven krijgen. Wanneer je bij Kringloopwinkel Waalwijk komt winkelen, vind je een ruim aanbod aan gebruikte, maar kwalitatieve spullen. Van kleding tot meubels, er is voor ieder wat wils. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 16:00 uur. Let op, de winkel is gesloten op maandag en zondag. De winkel is rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen gemakkelijk kan genieten van het winkelen in deze kringloopwinkel.

Kortom, Kringloopwinkel Waalwijk is dé plek waar je duurzaam en verantwoord kunt shoppen. Breng je spullen die je niet meer nodig hebt en geef ze een tweede leven. Ontdek de unieke programma’s, kortingen en services van Kringloopwinkel Waalwijk en beleef een bijzondere winkelervaring in het hart van de stad. Voor meer informatie over kringloopwinkels in Waalwijk, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/waalwijk/

68 gedachten over “Kringloopwinkel Waalwijk”

 1. ★★★★☆

  Bij vele kringloopwinkels langs geweest maar deze winkel doen ze wel altijd hun best om alles keurig op orde te krijgen/ en te houden respect voor de vrijwilligers

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Kom hier altijd mijn Sinterklaas cadeautjes halen voor vrienden, dan heb je veel voor weinig geld. Het personeel is heel aardig en vriendelijk en wanneer je vragen hebt komen ze echt met oplossingen en helpen je graag.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Waalwijk. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Rommelige en muffe kringloop waar de eigenaar mij door de winkel volgde.. dit door plotseling op dezelfde plek te moeten zijn. Heel vreemd en naar.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Geweldige winkel hebben ook veel mooie auderwetse spullen staan erg leuk en een praatje met een bakkie is altijd gezellig daar!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Waalwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Waalwijk. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Wij hadden het plan om naar de Kringloopwinkel te gaan in Waalwijk. Bij de Grotestraat aan gekomen even parkeergeld betalen. Vervolgens stapten we de winkel binnen en verbazend keken we rond. Prachtig en keurig netjes stonden de spulletjes geetaleerd. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar 2e hands spulletjes. Wij zijn in ieder geval bijzonder goed geslaagd. Het is niet duur en redelijk goed betaalbaar.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Veel te duur en onvriendelijke man. Wilde kapotte dingen voor veel geld verkopen en plastic voor glas-in-lood. Betaald parkeren. Niet de moeite waard

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Niets is geprijsd in deze kringloop. Er hangt wel een prijslijst maar deze zijn allemaal vanaf prijzen. Ze bepalen bij de kassa wat het kost. Zo vond ik een spel voor mijn peuter. Spellen zouden volgens de prijslijst 1 euro zijn. Bij de kassa moest ik 5 euro betalen. Gewoon natte vingerwerk. Dat vond ik echt te veel. Het zou antiek zijn en dus was het duurder. (Het was een houten puzzeltje. Geen merk. Alles behalve antiek.) De volgende dag liep ik er weer langs en besloot het nog eens te proberen. Er stond dit keer een vrouw in de winkel en hetzelfde spel kostte me nu 2 euro. Dit soort dingen kunnen natuurlijk echt niet!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter