Kringloopwinkel D’n Inloop in Oirschot

Bezoek D’n Inloop kringloopwinkel in Oirschot voor duurzaam winkelen – boeken, apparaten, meubels, kleding, muziek, speelgoed beschikbaar!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-12:00
Dinsdag09:00-12:00
Woensdag09:00-12:00
Donderdag09:00-12:00
Vrijdag09:00-12:00
Zaterdag09:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele nette kringloop. Wordt gedraaid door vrijwillgers van de KBO. Dames en Heren, bedankt!”

tea fortwo

“Leuk winkeltje. Veranderende koopwaar. Niet al te duur.”

maria van Rongen

“Altijd fijn als dingen hergebruikt kunnen worden.”

Rian Wouters

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij D’n Inloop in Oirschot

D’n Inloop is een bekende kringloopwinkel in Oirschot waar je alles kunt vinden wat je maar zoekt. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek of speelgoed, bij D’n Inloop slaag je gegarandeerd. Deze kringloopwinkel is een ware schatkamer vol met unieke items. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, is D’n Inloop zeer geliefd onder bezoekers. De winkel bevindt zich aan De Vier Uitersten 17, 5688 BN Oirschot en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Benieuwd naar de exacte openingstijden? Bekijk deze hier.

Wat kan je brengen naar D’n Inloop?

Bij D’n Inloop kun je niet alleen terecht om te winkelen, maar ook om spullen te doneren. Heb je nog boeken die je niet meer leest, kleding die je niet meer draagt of meubels die je wilt vervangen? Breng ze naar D’n Inloop en geef ze een tweede leven. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij deze kringloopwinkel en door jouw spullen te doneren, help je mee aan een circulaire economie.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij D’n Inloop?

Hoewel tweedehands winkelen een geweldige manier is om unieke items te vinden en geld te besparen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Bij D’n Inloop worden alle producten zorgvuldig gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Toch is het altijd belangrijk om de staat van de items te controleren voordat je ze koopt. Controleer bijvoorbeeld of elektrische apparaten nog goed functioneren en of kleding vrij is van vlekken of beschadigingen. Hierdoor voorkom je eventuele teleurstellingen en zorg je ervoor dat je met plezier kunt genieten van je aankopen.

Hoe werkt D’n Inloop?

Het concept van D’n Inloop is eenvoudig. Ze ontvangen donaties van spullen die nog in goede staat verkeren en bieden deze vervolgens te koop aan in hun winkel. De opbrengsten worden gebruikt om maatschappelijke projecten en mensen in nood te ondersteunen. D’n Inloop heeft ook unieke programma’s, zoals een spaarsysteem waarbij je kunt sparen voor korting op je aankopen. Daarnaast organiseren ze regelmatig leuke acties en evenementen voor hun klanten. Volg de Facebook-pagina van D’n Inloop om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Bij D’n Inloop in Oirschot kun je dus niet alleen duurzaam winkelen, maar ook een steentje bijdragen aan een betere wereld. Dus kom langs en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Disclaimer: This text has been generated by the OpenAI Language Model and has been written to the best of the model’s abilities based on the information provided. Some details or information may be inaccurate or outdated. Please refer to the website or contact the store directly for the most up-to-date information.

32 gedachten over “Kringloopwinkel D’n Inloop in Oirschot”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel D’n Inloop. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Bracht er mijn spullen, uiteraard vooraf gebeld, alles was welkom. Aangekomen bleek het toch niet zo te zijn. Een vrijwilliger begon autoboeken uit de dozen de trekken voor iemand blijkbaar en probeerde nog onderdelen oud ijzer te pakken. Dat hield ik tegen vervolgens mocht ik de rest van de troep weer meenemen. Bedankt voor jullie schattige mening de spullen vonden gretig aftrek bij een andere kringloop. Jammer van deze kringloop want brengen doe ik hier niets meer. Boeken zijn goed en ook goed geprijsd, de rest is de gebruikelijke rommel. Kijk vooral voorbij het asociale personeel en rijd er zeker niet voor om.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel D’n Inloop. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met D’n Inloop. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan D’n Inloop. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan D’n Inloop. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel D’n Inloop. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel D’n Inloop. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel D’n Inloop. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter