De Hoop Kringloop (leerwerkbedrijf van Werkvisie)

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij De Hoop Kringloop in Hendrik-Ido-Ambacht – kleding, meubels, elektronica en meer!

Adres & contact

 • De Hoop Kringloop (leerwerkbedrijf van Werkvisie)
  Nijverheidsweg 46, 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
 • Telefoonnummer: 078 611 4898
 • Website: dehoopkringloop.nl

Openingstijden

Maandag09:30-17:00
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

De Hoop Kringloop (leerwerkbedrijf van Werkvisie) – Een Unieke Winkelervaring in Hendrik-Ido-Ambacht

De Hoop Kringloop is een christelijke kringloopwinkel gelegen in Hendrik-Ido-Ambacht. Met een oppervlakte van ongeveer 1.400 m2 biedt deze enorme winkel een uitgebreid assortiment aan tweedehands goederen. Gelegen aan de Nijverheidsweg 46, is De Hoop Kringloop gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Met openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag tot 16:00 uur, is er voldoende tijd om rustig rond te kijken.

Wat kun je bij De Hoop Kringloop brengen?

Als je spullen hebt die nog in goede staat verkeren en een tweede kans verdienen, dan kun je deze brengen naar De Hoop Kringloop. Ze zijn altijd blij met donaties van kleding, meubels, elektronica, boeken en huishoudelijke artikelen. Door je spullen aan De Hoop Kringloop te schenken, help je niet alleen mensen met een beperking, maar draag je ook bij aan duurzaamheid en recycling.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De Hoop Kringloop?

Bij het winkelen bij De Hoop Kringloop is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit en bruikbaarheid van de producten. Hoewel de spullen in goede staat worden aangeboden, is het altijd verstandig om te controleren of alles naar behoren werkt voordat je je aankoop doet. Daarnaast is het handig om op de grote verscheidenheid aan producten te letten, want je weet nooit wat voor aantrekkelijke schatten je kunt vinden tussen het assortiment.

Hoe werkt De Hoop Kringloop?

De Hoop Kringloop is onderdeel van Werkvisie De Hoop ggz en biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een heerlijke geur van De Hoop Brood en Banket, dat zich in hetzelfde pand bevindt. Terwijl je aan het winkelen bent, kun je ook gebruik maken van andere diensten zoals fietsreparatie bij De Hoop Fietsenmakerij en het digitaliseren van beeld- en audiomateriaal.

Bovendien heeft De Hoop Kringloop nog veel meer te bieden, zoals archiefvernietiging, maatwerkmeubels, inpak-, print- en groenservice. In de winkel kun je ook de vitrines van de houtbewerking en crea afdeling bewonderen, waar je bijvoorbeeld unieke kraamcadeaus kunt vinden.

Als je geen tijd hebt om de winkel te bezoeken, kun je altijd terecht in de webwinkel, waar je een deel van het assortiment online kunt bekijken en bestellen.

De Hoop Kringloop biedt een unieke winkelervaring waar je niet alleen kunt winkelen, maar ook bijdraagt aan een goed doel. Breng je spullen langs, grasduin door het uitgebreide aanbod en ontdek welke schatten je kunt vinden. Volg ook de Facebook-pagina, Instagram-account en LinkedIn-pagina van De Hoop Kringloop voor het laatste nieuws en updates.

33 gedachten over “De Hoop Kringloop (leerwerkbedrijf van Werkvisie)”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan De Hoop (leerwerkbedrijf van Werkvisie). Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Redelijke grote winkel. Ik vind de kleding overzichtelijk ingedeeld. Vriendelijk personeel. Leuke spulletjes. Alleen vreemd dat ze het licht boven uitgooien wanneer ze sluiten. Ze geven wel netjes aan meerdere keren dat ze bijna gaan sluiten voordat ze dit doen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik heb nog nooit een product gekocht bij deze kringloop. Ik moet wel zeggen dat het hier keurig uitziet. Er is een grote varieteit aan kleding, meubels, elektronica, etc. Daarnaast zijn de prijzen gewoonweg goed. Ook de gastvriendelijkheid is top. Kortom, als je een product zoekt voor een lage prijs, dan ben je hier op het goede adres.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij De Hoop (leerwerkbedrijf van Werkvisie). Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan De Hoop (leerwerkbedrijf van Werkvisie). Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring met De Hoop (leerwerkbedrijf van Werkvisie). Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Leuke kringloop Vriendelijk personeel Normale prijzen Groot assortiment We hebben een zeer lekker uit de kluiten gewassen frikandelbroodje op.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Grote winkel met mooi assortiment. Mooie werkplek voor vrijwilligers en deelnemers. Leuk dat jullie ook ophalen en thuisbezorgen. Ga zo door!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Grote winkel van 1.400 m2 met mooie afdeling kleding, brocante, speelgoed, boeken, meubels. babyartikelen en van alles wat je verder in een kringloop kan vinden. De opbrengst komt mede ten goede aan goede doelen. Ze hebben ook een ophaal- en bezorgservice!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Fijn en rustig personeel, goede sfeer! Leuke spullen, gerust de moeite waard om eens rond te kijken. Ze hebben ook nog veel andere afdelingen waar verschillende dingen worden gedaan. Zo kun je bijvoorbeeld ook je oude dias/negatieven/VHS banden of ander filmmateriaal laten digitaliseren, superhandig! Of je fiets laten maken ook heel fijn!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Beautiful store with friendly, pleasant and fun staff. Whatever you need, you can find it there. And that for next to nothing! Staff are happy to help you!

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Hoop (leerwerkbedrijf van Werkvisie). Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Hoop (leerwerkbedrijf van Werkvisie). Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter