Kringloopwinkel Stichting Nieuwe Hoop.nl

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Stichting Nieuwe Hoop.nl – kleding, meubels, elektronica en meer in Hendrik-Ido-Ambacht.

Adres & contact

  • kringloop Stichting Nieuwe Hoop.nl
    Daniël van de Merwedestraat 10, 3341 GC Hendrik-Ido-Ambacht
  • Telefoonnummer:
  • Email: info@nieuwehoop.nl
  • Website: nieuwehoop.nl

Openingstijden

Aanbod

Stichting Nieuwe Hoop.nl: Een Unieke Kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht

Stichting Nieuwe Hoop.nl, gelegen aan Daniël van de Merwedestraat 10, Hendrik-Ido-Ambacht, is een kringloopwinkel die bekend staat om zijn unieke programma’s en diensten. Met rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid voor de deur, nodigen zij u uit om gezellig te komen winkelen. Of u nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken of andere goederen, Stichting Nieuwe Hoop.nl heeft het allemaal. Daarnaast bieden ze ook verschillende unieke programma’s en diensten aan die het winkelen hier extra bijzonder maken.

Wat kunt u brengen naar Stichting Nieuwe Hoop.nl?

Als u spullen heeft die nog een tweede kans verdienen, dan is Stichting Nieuwe Hoop.nl de perfecte plek om ze naartoe te brengen. Ze nemen graag uw goede en bruikbare spullen in. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica of boeken, uw donaties worden zeer gewaardeerd. Breng uw spullen naar de winkel tijdens de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur. Op die manier draagt u niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar helpt u ook mensen met beperkingen aan een waardevolle dagbesteding.

Waar moet u op letten bij het winkelen in Stichting Nieuwe Hoop.nl?

Bij het winkelen bij Stichting Nieuwe Hoop.nl is het belangrijk om goed op te letten. Doordat de winkel twee verdiepingen groot is, is er veel keuze en kunt u verborgen pareltjes ontdekken. Let vooral op de vitrines van de houtbewerking en crea afdeling, waar u prachtige handgemaakte kraamcadeaus kunt vinden. Maar dat is niet alles. Naast de kringloopwinkel biedt Stichting Nieuwe Hoop.nl ook andere diensten aan, zoals digitalisering van beeld- en audiomateriaal, maatwerkmeubels, inpak-, print- en groenservice. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan De Hoop Fietsenmakerij en De Hoop Brood en Banket voor heerlijke lekkernijen.

Hoe werkt Stichting Nieuwe Hoop.nl?

Stichting Nieuwe Hoop.nl is een van de 14 leerwerkbedrijven van Werkvisie De Hoop ggz. Door hier te winkelen steunt u niet alleen de kringloopwinkel, maar geeft u ook mensen met beperkingen de kans om waardevolle werkervaring op te doen. De opbrengst van de winkel komt ten goede aan deze programma’s en helpt deelnemers te groeien en zelfstandiger te worden. Daarnaast beschikt Stichting Nieuwe Hoop.nl ook over een webwinkel, voor degenen die geen tijd hebben om naar de fysieke winkel te komen.

Breng een bezoek aan Stichting Nieuwe Hoop.nl en ontdek het plezier van winkelen in een kringloopwinkel met een missie. Volg hun social media accounts op Facebook, Twitter, en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op hun LinkedIn-pagina of bezoek de website van Kringloop-info.

Keywords: – Kringloop Hendrik-Ido-Ambacht – Kringloopwinkel Hendrik-Ido-Ambacht

Laat hieronder een review achter