Kringloopwinkel Vollenhove

Ontdek verborgen schatten bij Kringloopwinkel Vollenhove – tweedehands artikelen, elektronica, kleding. Dagelijks open in Vollenhove voor duurzaam shoppen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“super mooie nette gezellige inbrengwinkel, heel ruim assortiment, vriendelijk personeel en niet duur, alles is goed gesorteerd en nagekeken, kortom een aanrader………, na twee mnd nog weer eens geweest, tegenvaller, heel rommelig dit keer, vooral speelgoed alles lag doorelkaar, een houten autootje gekocht, toen we thuis waren bleek het prijsplakkertje precies op de beschadiging geplakt, niet heel eerlijk, ook diverse portemonnees met kapotte ritsen in de bak, alles oogde nu erg rommelijk, niet leuk meer voor ons, erg jammer”

Ina Bos-Scheffer

“goed bereikbare kringloop aan de rand van vollenhoven. is wat je van een kringloop mag verwachten. Assortiment zoals in elke kringloop. Hier momenteel wel meer meubelstukken. Voor Vollenhoven zeker een aanwinst. Ben je uitgekeken op de pittoreske haven, het terras en het park, dan ook hier maar even kijken.”

Art Wagemakers

“Leuke, frivole kringloopwinkel. Voor ieder wat wils en ook een gezellige koffiehoek. Spullen mooi gesorteerd uitgestald. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor de deur een beetje moeilijk parkeren maar voor wie het geen probleem vindt om een stukje te lopen kan verderop in de straat parkeren.”

Hans Rol

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkels in Vollenhove

In Vollenhove zit een geweldige kringloopwinkel genaamd Kringloopwinkel Vollenhove. Deze winkel, gerund door een vrouwelijke ondernemer, bevindt zich op De Kampen 3, 8325 DD Vollenhove. Met ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag (09:00-17:00), is het gemakkelijk om een bezoek te brengen aan deze winkel.

Als je je afvraagt wat je kunt brengen naar Kringloopwinkel Vollenhove, dan is het antwoord simpel: bijna alles! Ze kopen graag tweedehands artikelen zoals elektronica en kleding. Dus als je nog overtollige spullen hebt die je niet meer gebruikt, breng ze dan gerust naar deze kringloopwinkel. Zo geef je je items een nieuw leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het altijd handig om op bepaalde dingen te letten. Bij Kringloopwinkel Vollenhove kun je rekenen op vriendelijk personeel dat je graag helpt bij het vinden van wat je nodig hebt. De prijzen zijn redelijk en vaak genoemd in reviews. Daarnaast biedt de winkel een gevarieerd assortiment, met speciale aandacht voor kleding. Vergeet ook niet om het parkeerterrein te gebruiken, dat rolstoelvriendelijk is.

Hoe werkt Kringloopwinkel Vollenhove precies? Je kunt gewoon naar de winkel gaan en daar rustig rondkijken. De winkel is rolstoelvriendelijk, dus toegankelijk voor iedereen. Bovendien bieden ze ook een bezorgservice, dus als je iets te groot of zwaar is om mee te nemen, kun je het gewoon laten bezorgen. Als je graag vooraf wilt weten hoeveel iets kost, kun je online prijsopgaven aanvragen. Dit maakt het winkelen bij Kringloopwinkel Vollenhove nog handiger.

Naast deze geweldige faciliteiten en services, biedt Kringloopwinkel Vollenhove ook gratis wifi voor de bezoekers. Ze zijn LGBTQ+ vriendelijk, wat betekent dat iedereen zich welkom voelt in de winkel. Betalingen kunnen contant worden gedaan, maar ze accepteren ook betaalpassen en contactloos mobiel betalen, inclusief creditcards.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is het duidelijk dat Kringloopwinkel Vollenhove een geweldige plek is om te winkelen. Het is een duurzame optie waar je goede kwaliteit tweedehandsitems kunt vinden. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek zelf het unieke assortiment en de uitstekende klantenservice.

Voor meer informatie over Kringloopwinkel Vollenhove, bezoek hun Facebookpagina of neem een kijkje op de website van Kringloop Overijssel.

151 gedachten over “Kringloopwinkel Vollenhove”

 1. ★★★★★

  Mooie kringloopwinkel met echte kringloopprijzen. Enige vervelende is de hoge stoeprand aan de voorkant waardoor parkeren lastig is.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  super mooie nette gezellige inbrengwinkel, heel ruim assortiment, vriendelijk personeel en niet duur, alles is goed gesorteerd en nagekeken, kortom een aanrader , na twee mnd nog weer eens geweest, tegenvaller, heel rommelig dit keer, vooral speelgoed alles lag doorelkaar, een houten autootje gekocht, toen we thuis waren bleek het prijsplakkertje precies op de beschadiging geplakt, niet heel eerlijk, ook diverse portemonnees met kapotte ritsen in de bak, alles oogde nu erg rommelijk, niet leuk meer voor ons, erg jammer

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Vandaag 1e keer hier. Wow wat een nette kringloopwinkel. Erg ruim en overzichtelijk Ook leuk om daar koffie / thee te drinken Bij Garrechien! Heerlijk gesmuld van eigengemaakte tomatensoep. En broodje ei met humus Vriendelijk personeel! We komen beslist terug

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Leuke, frivole kringloopwinkel. Voor ieder wat wils en ook een gezellige koffiehoek. Spullen mooi gesorteerd uitgestald. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor de deur een beetje moeilijk parkeren maar voor wie het geen probleem vindt om een stukje te lopen kan verderop in de straat parkeren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Vollenhove. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuke en overzichtelijke winkel. Prijzen zijn erg redelijk tot laag, met af en toe een uitzondering. Aanbod boeken en spelletjes is matig, kleding en serviesgoed is ruim vertegenwoordigd.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Always a great place to browse…and find yourself. Ultimately, the Kringlooplsaden are also very sustainable, and its definitely fun. The shops can be found in many cities in the Netherlands and are worth looking for and visiting.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  goed bereikbare kringloop aan de rand van vollenhoven. is wat je van een kringloop mag verwachten. Assortiment zoals in elke kringloop. Hier momenteel wel meer meubelstukken. Voor Vollenhoven zeker een aanwinst. Ben je uitgekeken op de pittoreske haven, het terras en het park, dan ook hier maar even kijken.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Vollenhove. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter