Kringloopwinkel Sans Fin in Venlo

Ontdek unieke tweedehands pareltjes bij Kringloopwinkel Sans Fin in Venlo – jouw bestemming voor kleding, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Grote keuze in boeken,CD, Meubels,huish.art. gereedschap en apparatuur. Veel 2ehands spullen op allerlei gebied”

Will Boelders

“Gezellige winkel heb een leuk stuk gevonden dat al heel lang zoek en voor een klein prijsje”

peter lutjens

“Lots of little value items. You can find something interesting but difficult. Few antiques.”

Ignacio Seco

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloopwinkel Sans Fin in Venlo

Ben je op zoek naar unieke tweedehands items? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloopwinkel Sans Fin in Venlo. Deze bijzondere kringloopwinkel bevindt zich aan de Kloosterstraat 25 en is een ware schatkamer vol verrassingen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren weet je dat je hier goed zit!

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Sans Fin verwelkomt graag diverse tweedehands artikelen. Heb je kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed of andere spullen die je niet meer nodig hebt? Breng ze dan naar deze winkel! Hier krijgen je spullen een tweede leven, terwijl je zelf gelijkgestemde mensen ontmoet en bijdraagt aan duurzaamheid. Kringloop + Venlo is een perfecte combinatie als je wilt bijdragen aan een circulaire economie.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het snuffelen tussen de vele spullen in de kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Zo kun je echte pareltjes ontdekken. Let bij kleding op de kwaliteit, controleer of alle ritsen, knopen en naden nog in goede staat zijn. Bij meubels is het belangrijk om te kijken naar eventuele beschadigingen en of alles stevig genoeg is. Elektronica kun je het beste testen voordat je het aanschaft. Het leuke van winkelen in de kringloop is dat ieder item uniek is en vol verhalen zit.

Hoe werkt Kringloopwinkel Sans Fin?

Kringloopwinkel Sans Fin werkt volgens het principe van kopen en verkopen van tweedehands artikelen. Je kunt in de winkel terecht om zelf te komen snuffelen tussen het aanbod en zo je eigen schatten te ontdekken. Daarnaast biedt de winkel ook de mogelijkheid om spullen op te halen bij jouw thuis. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het transport van grote items. Kringloopwinkel Sans Fin hanteert aantrekkelijke prijzen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is om iets moois te vinden.

Unieke programma’s, kortingen en overige services

Kringloopwinkel Sans Fin biedt meer dan alleen tweedehands producten. Zo organiseren ze regelmatig leuke evenementen en activiteiten om mensen samen te brengen. Daarnaast hebben ze programma’s gericht op recycling en upcycling, waarbij ze oude materialen een nieuwe bestemming geven. Voor zowel studenten, senioren als gezinnen zijn er interessante kortingen beschikbaar. Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Dan biedt Kringloopwinkel Sans Fin ook cadeaubonnen aan, zodat je iemand anders ook kunt laten genieten van de bijzondere vondsten.

Breng een bezoek aan Kringloopwinkel Sans Fin in Venlo en laat je verrassen door het diverse aanbod. Of je nu op zoek bent naar een uniek vintage kledingstuk, een bijzondere meubel of gewoon een gezellig dagje winkelen, deze kringloopwinkel heeft het allemaal! Bezoek https://www.kringloop-info.nl/limburg/venlo/ voor meer informatie en de actuele openingstijden.

24 gedachten over “Kringloopwinkel Sans Fin in Venlo”

 1. ★★★★☆

  Also during Corona it is useful and polite to indicate that you are closed. And that customers dont drive for nothing and stand in front of a closed door. Both the website and Google indicate that the store is open. And thats not right.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Sans Fin. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Er hangt geen fijne sfeer, ik had het gevoel dat ik in iemands kelderbox rond aan het kijken was. Weinig producten van waarde helaas. Boeken vanaf 2.50 euro per stuk vind ik te duur. Dus voorlopig kom ik hier niet meer terug.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Sans Fin. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Sans Fin. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter