Kringloop Centrum Bollenstreek in Lisse

Ontdek duurzaam winkelen in Lisse. Doneer en koop tweedehands items: boeken, elektronica, kleding en meer bij Kringloop Centrum Bollenstreek.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Hoi lieve lezers, Dit is een echte aanrader. Hier kun je gerust komen kijken. Te leuk om te zien wat ze hier verkopen. Door een vergissing mijnerzijds op 1 mei was ik naar de verkeerde kringloopwinkel gereden na te hebben geïnformeerd of ze nog tafels met metalen frame hadden. Ja hoor ik kon komen. Nou lieve mensen mijn oprechte excuses dat dit guppy naar jullie concu collega was gegaan. Sorry voor het ongemak. Ik had graag even komen kijken. Lief personeel, altijd goed advies. De prijs ach, daar kan best over gesproken worden als je niet zo veel te besteden hebt. Ik ben wel voor recirculatie, dus tot gauw Doegies groetjes Yvonne”

Yvonne van Oosten

“Zeer goede kringloopwinkel. Uitstekend georganiseerd. Items van hoge kwaliteit te vinden. Bezoek deze plek voordat je nieuwe koopt… De opbrengst gaat naar een goed doel. Seizoensartikelen zoals paasspullen. Veel retro-items. Hoge inflatiecijfers lijken deze winkel te beïnvloeden. Ik heb dit ook in andere winkels gezien. Ongetwijfeld zullen hoge prijzen de verkoop beïnvloeden. De toekomst zal het leren… Zelfs in zinderende hitte een uitstekende winkel.”

Ernest Terlouw

“Regelmatig kom ik snuffelen naar grammofoonplaten (mijn eigen hobby), elektronica (mijn zoon heeft de platenspeler ontdekt…) of huishoudelijke spulletjes (messenblok, servies, kantoorartikelen). De leuke prijzen, het regelmatig wisselend aanbod, het vriendelijke personeel maakt het iedere keer een echt uitje. Het steunen van goede doelen maakt ook dat ik graag spullen bij hun inlever voor de verkoop. Een aanrader!”

G. Beusen

Meer reviews lezen…

Kringloop Centrum Bollenstreek: Duurzaam winkelen in Lisse

Wat kan je brengen naar Kringloop Centrum Bollenstreek?

Ben je op zoek naar een duurzame manier om van je ongewenste spullen af te komen? Bij Kringloop Centrum Bollenstreek in Lisse bieden ze de mogelijkheid om goederen in te nemen. Denk hierbij aan boeken, computers, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Het is een geweldige manier om je gebruikte items een nieuw leven te geven en anderen blij te maken met je donaties.

Waar moet je op letten bij Kringloop Centrum Bollenstreek?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet je altijd goed kijken naar de prijzen. Reviews van Kringloop Centrum Bollenstreek hebben herhaaldelijk vermeld dat de prijzen hier redelijk zijn. Het vriendelijke personeel staat ook hoog aangeschreven en zal je graag helpen bij je zoektocht naar tweedehands schatten. Let ook op het gevarieerde assortiment, van boeken tot meubels en alles daartussenin. Een ander voordeel van deze kringloopwinkel is dat het rolstoeltoegankelijk is, zowel bij de ingang als op de parkeerplaats.

Hoe werkt Kringloop Centrum Bollenstreek?

Kringloop Centrum Bollenstreek, ook wel bekend als Stichting Kringloopcentrum Bollenstreek (Stikribo), heeft een unieke aanpak. Ze zetten zich niet alleen in voor de verkoop van gebruikte goederen, maar ook voor het ondersteunen van goede doelen. Na aftrek van kosten gaat de winst naar organisaties zoals Stichting Kinderen Kankervrij (Kika) en instellingen die hulp bieden aan dieren die een mooie oude dag verdienen. Daarnaast biedt Stikribo werkgelegenheid aan vrijwilligers, waaronder gepensioneerden en mensen die weer willen terugkeren naar het arbeidsproces. Op deze manier draagt Kringloop Centrum Bollenstreek op diverse manieren bij aan de samenleving.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloop Centrum Bollenstreek biedt verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo hebben ze een bezorgservice, waarbij ze gekochte goederen bij je thuis afleveren. Ook bieden ze een ophaalservice voor grote spullen die je wilt doneren. De winkel accepteert een breed scala aan betaalpassen, waaronder contactloos mobiel betalen en creditcards. Daarnaast zijn ze ook actief op sociale media platforms zoals Facebook en Instagram, waar je op de hoogte kunt blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Lisse, dan is Kringloop Centrum Bollenstreek zeker een bezoek waard. Niet alleen bieden ze een gevarieerd aanbod van tweedehands spullen, ze dragen ook hun steentje bij aan goede doelen en bieden kansen aan vrijwilligers. Wees milieubewust en kom langs bij Kringloop Centrum Bollenstreek voor een unieke winkelervaring.

318 gedachten over “Kringloop Centrum Bollenstreek in Lisse”

 1. ★★★★☆

  Ik kom hier al jaren en ben eigenlijk heel positief over deze kringloop. Vandaag helaas heel onvriendelijk toegesproken door een mevrouw bij het brengen van spullen. Dit was totaal niet klantvriendelijk en ongepast! Erg vervelend dat mensen zo onaardig kunnen zijn. Lijkt mij niet de bedoeling als mensen spullen komen brengen naar jullie kringloopwinkel.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Wat een heerlijke kringloop. Fijne prijzen. Als je binnenkomt denk je dat het rommelig is maar als je goed kijkt staat alles mooi gesorteerd. Hele mooie winkel

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Centrum Bollenstreek. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Hele fijne grote kringloopwinkel, we kopen hier graag. Maar het is wel kindonvriendelijk. Er loopt zelfs een oudere dame met grijze krullen achter je kinderen aan. Als ze iets ook maar verplaatsen gaat ze het meteen zuchtend terugzetten en boos kijken. Zo jammer.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  De vrijwilligers zitten liever met elkaar aan de koffie en te ouwehoeren dan mij mijn spullen af te rekenen. Na 5 minuten wachten toch maar eens gevraagd of ik mag betalen. Verontwaardigd keken ze van hun koffie op. Dit is meer een soort bejaardensoos. Het was niet de eerste keer dat ik dit meemaakte.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  De prijzen van deze kringloop zijn veel te hoog. Voor kleding en schoenen betaal je soms richting winkelprijzen. De electronica daar begin ik niet eens over. Op marktplaats en andere sites zijn de producten vaak goedkoper. Ik dacht dat dit een kringloop was met gratis binnenkomende goederen, maar deze kringloop vooral elektrische apparaten wil keihard winst maken. Echt verschrikkelijk!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Leuke en grote kringloopwinkel met nette prijzen. Er zijn veel leuke vintage spullen, welke op een aantrekkelijke manier zijn uitgestald. De winkel heeft ook een bovenverdieping , deze is weliswaar alleen bereikbaar via een smalle wenteltrap. Veel boeken,dvd,s, serviesgoed, meubels, kleding, en elektrische apparatuur wordt getest. Alles is netjes gesorteerd en schoon.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Erg dure winkel, zelfs artikelen die in winkel goedkoper of even duurzijn. Kocht een puzzel voor 2.50 , bleken er 2 stukjes te ontbreken. Begrijp nu wel waarom het zo duur is, op zaterdag wordt er patat en heel veel snacks en broodjes gehaald , en alle vrijwilligers komen aanstromen om even te eten. Min 1 ster!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Centrum Bollenstreek. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Centrum Bollenstreek. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  An old lady with a bunch of assumptions- inferred we were stealing 2 times and that we didn t put out stuff back where we found it(which we did). An attitude with no reason. #badvibes #okboomer The older wiser? I don t think so. It s time to change your assumptions about the youth and not judge so easily. On another note, the store was decorated quite cool and other staff members were very helpful.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter