Kringloopwinkel Nogges in Wijk bij Duurstede

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Nogges. Vind unieke schatten en doneer uw overbodige spullen in Wijk bij Duurstede.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloopwinkel Nogges in Wijk bij Duurstede: Een Duurzame Schatkamer

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Nogges?

Ben je bezig met het opruimen van je huis? Of heb je spullen die je niet meer nodig hebt? Breng ze dan gerust naar Kringloopwinkel Nogges in Wijk bij Duurstede! Deze gezellige kringloopwinkel aan de Hoge Maat biedt een tweede kans aan allerlei spullen. Heb je nog oude boeken, antiek, fietsen, gereedschappen of huishoudelijke apparaten die je niet meer gebruikt? Breng ze naar Nogges en geef ze een nieuw leven!

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Nogges is het belangrijk om aandachtig te kijken naar de producten die je wilt kopen. Omdat het assortiment tweedehands is, is het verstandig om de staat van de producten te controleren voordat je ze aanschaft. Maar laat je niet afschrikken, want Kringloopwinkel Nogges zorgt ervoor dat alle producten in goede staat verkeren voordat ze in de verkoop gaan. Je kunt dus zeker mooie pareltjes vinden tussen de schatten die hier worden aangeboden.

Hoe werkt Kringloopwinkel Nogges?

Bij Stichting Nogges en Meer – Hoge Maat staat duurzaamheid voorop. Ze streven ernaar om ingeleverde spullen een tweede kans te geven en hergebruik te bevorderen. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Je kunt gewoon langskomen en een kijkje nemen in het assortiment. Voor vragen en meer informatie kun je altijd contact opnemen met de winkel.

Naast het aanbieden van tweedehands producten, heeft Kringloopwinkel Nogges ook verschillende programma’s en diensten om haar klanten tegemoet te komen. Zo bieden ze diverse kortingen aan en kun je regelmatig profiteren van interessante acties. Wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen en nieuwtjes? Volg dan de Facebookpagina van Stichting Nogges en Meer.

Kringloopwinkel Nogges is een waardevolle toevoeging aan Wijk bij Duurstede. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Kringloopwinkel Nogges en ontdek zelf de unieke schatten die hier te vinden zijn! Voor meer informatie over de locatie van de winkel, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl/utrecht/wijk-bij-duurstede-utrecht/.

Kringloop Wijk bij Duurstede Kringloopwinkel Wijk bij Duurstede

70 gedachten over “Kringloopwinkel Nogges in Wijk bij Duurstede”

 1. ★★★★☆

  Spullen zijn mooi maar de prijzen zijn abnormaal, de laatste tijd kom ik steeds minder en wijk ik meer uit naar de kringloop in de binnenstad, stukken goedkoper en compleet spul.. helaas gaat fotos toevoegen hier niet maar bijvoorbeeld vandaag een SPEELGOED auto van kuifje, wat was de prijs? En schammele 45!!! Euro. En dat bij de speelgoed afdeling.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Nogges. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Nieuwe locatie bezocht op het industrie terrein. Niks heeft een prijs. Toen ik naar prijzen vroeg van een aantal artikelen. kreeg ik heel hoge prijzen te horen van een meneer die deze ter plaatse verzon. Het geeft mij het gevoel dat de prijs afhangt van wie er naar vraagt. Toen ik vroeg waarom er geen prijzen op de artikelen zijn of tenminste een prijslijst gaf meneer aan dat het onmogelijk was alles van een prijs te voorzien. Nu telt Nederland vele kringloop winkels. Vrijwel overal is er netjes geprijsd of gelden er vaste prijzen voor productgroepen. Zonder aankoop de deur uit want dit kan je geen kringloop winkel noemen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Bizar duur! Nieuwe locatie op het industriegebied tegenover de Karwei is mooi, maar WAT een geld!!! Heel zonde. Zo kan een kringloop net zo goed sluiten.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Locatie tegenover de Karwei bezocht vandaag. Nergens staat een prijs op en de beste man verzint ter plekke belachelijk hoge prijzen voor ouwe spullen. Niet het idee van een kringloop.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Slecht personeel / eigenaar vriendelijk naar de klant die komt kopen, maar houden mooie dure spullen die GRATIS gegeven zijn achter voor hun zelf of verkopen ze voor belachelijk hoge prijzen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Eerst sponsor geweest en nu een trouwe bezoeker en klant. Wat mensen al niet weggooien…heb er de mooiste boeken, vitrinekasten, schilderijen, camping spullen en veel meer vandaan. Voor no prix! Bij regelmatig bezoek blijkt ook dat de inflatie daar is doorgedrongen. Toch blijft een goed boek 2,50 en een jerrycan voor extra benzine ( lekker in Duitsland tanken) voor 1,50 euro erg goedkoop! Zag vandaag leerlingen van een Wijkse school een kennismaking tocht maken door deze winkel van duurzaamheid. Dat is een goede zaak omdat zij dan kunnen zien dat er gewone mensen (geen sloebers zonder geld) rondlopen als klant en de te koop staande spullen ook mooi tentoongesteld staan. Kringloop wordt dan inzichtelijker en begrijpelijk. Nog steeds een winkel vol exotische en onbekende maar altijd intrigerende spullen.. Nog steeds bekruipt me de vraag waarom mensen zoveel wegdoen dat nog prima functioneert… Vandaag weer op strooptocht geweest in de kringloopwinkel en wederom geslaagd in het vinden van unieke spullen: de bekroonde BBC serie van 3 DVDS Narnia en een mooie middeleeuwse landkaart van het koninkrijk Schotland op een papiersoort dat ik nog niet ken. Papyrus achtig. Enfin, een geslaagde missie! Nog even geweest. Wellicht gaan ze stoppen omdat alles moet worden overgeheveld naar kringloop winkel Zeist. Een onbegrijpelijke beslissing van de gemeente Wijk bij Duurstede Gelukkig blijft deze veelzijdige kringloopwinkel open….een wijs besluit van de gemeente Wijk bij Duurstede. Had ik overigens niet verwacht na alle commotie ( zelfs handtekeningen actie geweest).

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Leuke kringloopwinkel. Niet overmatig opgeruimd, dus het is soms een beetje door de dingen heen kijken, maar ze zitten dan ook in een pand wat hier origineel niet voor bedoeld is. De prijzen zijn heel schappelijk: niet heel goedkoop, maar absoluut niet onredelijk.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Nogges. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Very expensive, even more expensive than in the store. Rusty things are sold for 5 or 7 euros. Thats why I always go to Leersum, there are cheap and beautiful things there.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Nogges. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter