Bartje Kringloopwinkel in Culemborg

Ontdek duurzame schatten bij Bartje Kringloop in Culemborg – van boeken tot meubels, kleding en meer. Jouw groene keuze!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik was er een tijd niet geweest. Alles is verplaatst. Dus het was even zoeken, naar de juiste afdelingen. Maar ondanks dat, is het een leuk en gezellige kringloop. Waarvan het ook nog echte kringloop prijzen zijn, en niet de hoofdprijs wordt gevraagd, zoals tegenwoordig bij andere kringloopwinkels. Hier kun je voor 5 euro al heel veel spullen kopen! Nog in nette staat, dus geen afdankertjes wat ze verkopen. Ook verkopen ze knuffels, maar die zijn allemaal al gewassen voor ze de winkel ingaan. (Hangt er ook bij) Ik vind het een hele fijne kringloop!”

Jennifer Groen

“Redelijk grote kringloop gevestigd in een oud schoolgebouw. Qua spullenaanbod niet echt interessant maar één bezoek is een momentopname. Ieder lokaal heeft zijn eigen toezichthouder. Afrekenen beneden bij de kassa. Goede parkeergelegenheid op eigen terrein. Toilet en coffiecorner aanwezig. Vriendelijke medewerkers.”

Henry

“Kringloopwinkel gedraaid door vrijwilligers. Opbrengst voor het goede doel. Groot assortiment verdeeld over 2 verdiepingen. Alles verdeeld per categorie over eigen ‘winkeltjes’. Bij elk ‘winkeltje’ moet je een bon laten maken, anders kan je aan het eind niet afrekenen bij de kassa.”

Maaike Nollet

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Bartje: Een Duurzaam Avontuur in Culemborg

Kringloopwinkel Bartje is een populaire kringloopwinkel in Culemborg, Gelderland. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding en speelgoed. Als je op zoek bent naar duurzaam winkelen, dan is Bartje Kringloopwinkel de plek waar je moet zijn!

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopwinkel Bartje kan je verschillende soorten goederen inleveren. Of je nu een oude bank hebt waar je vanaf wilt, boeken die je niet meer leest of kleding die je niet meer draagt, ze zijn hier van harte welkom. Het inleveren van spullen bij Bartje Kringloopwinkel draagt bij aan het hergebruik en vermindert verspilling.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Bartje Kringloopwinkel is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel reviews van bezoekers noemen de prijzen als een positief aspect van de winkel. Daarnaast wordt ook het vriendelijke personeel genoemd als een van de pluspunten. Het is altijd handig om te zoeken naar unieke items die je elders niet gemakkelijk kunt vinden. Het assortiment varieert regelmatig, dus het is de moeite waard om regelmatig een bezoekje te brengen aan deze kringloopwinkel.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Bartje Kringloopwinkel kan je terecht tijdens de openingstijden, die van dinsdag tot en met zaterdag zijn. De winkel is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeerplaats. Als je iets leuks hebt gevonden, kan je het direct afrekenen bij de kassa. De winkel biedt ook extra diensten aan, zoals het innemen van goederen. Daarnaast kan je een pauze nemen in de koffiehoek en genieten van een heerlijk kopje koffie.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel Bartje organiseert regelmatig evenementen en heeft unieke programma’s, zoals korting op specifieke dagen. Dit maakt het winkelen nog aantrekkelijker. Daarnaast is Kringloopwinkel Bartje actief op Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en updates. Volg ze op Facebook om niets te missen!

Dus, als je op zoek bent naar een duurzaam avontuur in Culemborg, breng dan zeker een bezoek aan Kringloopwinkel Bartje. Deze kringloopwinkel biedt een breed scala aan tweedehands spullen, geweldige prijzen en vriendelijk personeel. Vergeet niet om je in te houden tijdens het winkelen, want je kunt altijd onverwachte juweeltjes tegenkomen!

161 gedachten over “Bartje Kringloopwinkel in Culemborg”

 1. ★★★★★

  Kringloop in een oud schoolgebouw. Je haalt een bonnetje voor wat je wil kopen bij de desbetreffende afdeling en betaalt die bij de kassa. Grote speelgoed afdeling, veel baby- en kinderspullen, veel huisraad. Vriendelijk personeel, sommige artikelen wat aan de prijs maar je kan hier goed slagen. We liepen met 3 kledingstukken, 2 gordijnen, een boek en een hoop kerstversiering naar buiten voor 20. Bezoekje waard als je toch in de buurt bent.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Bartje . Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  In het kader van de verhuizing zouden wij twee bureaus aan Bartje geven. In eerste instantie is er door een medewerker gekeken of er interesse was in de spullen. Dit was het geval. Dus fijn dat voor ons overtollige spullen nog een nieuwe bestemming krijgen. Bij het ophalen ontstond er discussie omdat een bureau niet meer helemaal in elkaar zat (het andere nog wel). Er zouden bij Bartje geen mensen zijn om vier (!) schroeven weer vast te draaien. Vervolgens zijn de twee bureaus – na enige discussie – meegenomen. Overigens was degene die de bureaus kwam halen dezelfde persoon die was wezen kijken en die dus aangaf dat er interesse was. Als het puur aankwam op de uitermate onvriendelijke houding, zou 1 ster al teveel zijn, maar het verhaal gaat verder. Even later brengen wij zelf een aantal dingen naar de AVRI. En wat zien wij daar in de bak met hout???? De bureaus…direct weg gesmeten bij de AVRI. Als de spullen niet gewenst waren, was het fijn geweest als dit direct in het eerste contact was aangegeven. Dan hadden wij er wellicht iemand voor kunnen vinden die er wel blij mee was geweest! Bij verdere opruimwerkzaamheden slaan wij in het vervolg Bartje over!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Leuke winkel. Wel grote stukken lopen tussen de verschillende afdelingen en een wat omslachtig systeem. Erg vriendelijke mensen, leuke prijzen en een gezellige koffiehoek. De spullen zijn erg goed gesorteerd.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Bartje . Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Bartje . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Bartje . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Bartje . Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Nice cycle, I just think its a terribly old-fashioned system with a handwritten receipt per department. Prices have risen, but there are nice things for people with a small budget.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Mooie grote kringloop net buiten het centrum van Culemborg. Hebben hier vanalles en de opbrengsten worden weer gebruikt om sociaal vervoer binnen Culemborg te laten rijden.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter