Kringloopwinkel Habbekrats in Culemborg

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Habbekrats in Culemborg; vriendelijk, divers aanbod, uitstekende beoordelingen. Word vrijwilliger – vraag naar Jenny.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-15:00
Donderdag10:00-13:00
Vrijdag10:00-13:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Hele kleine kringloop, maar leuk en netjes, overzichtelijk opgezet met hele scherpe prijzen! Kinderkleding kleine maat 0,75 cent. Aanrader!”

Dorijn Lenters

“Ondanks de beperkingen door de maatregelen toch leuk heel veel bloempotten”

Arie De just

“Echt leuk snuffelen daar leuke dingen voor ieder wat wils”

Judith Van Doesburg

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Habbekrats in Culemborg: Een Paradijs voor Tweedehands Liefhebbers

Over Kringloopwinkel Habbekrats

Kringloopwinkel Habbekrats is een klantvriendelijke en ruim gesorteerde kringloopwinkel gevestigd aan de Randweg 2 in Culemborg. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, is deze winkel een populaire bestemming voor tweedehands liefhebbers. Het team van Habbekrats heet je van harte welkom en verrast je graag met hun uitgebreide assortiment en aantrekkelijke prijzen. Bovendien zijn ze nog op zoek naar vrijwilligers om het team te versterken. Vraag naar Jenny voor meer informatie.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Habbekrats?

Bij Kringloopwinkel Habbekrats kun je verschillende goederen inleveren. Het wordt echter aangeraden om de spullen zo schoon mogelijk af te leveren. De innametijden van gebruikte goederen zijn te vinden op de website van Kringloopwinkel Habbekrats.

Het assortiment van Kringloopwinkel Habbekrats

Ben je op zoek naar boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed of gereedschappen? Dan ben je bij Kringloopwinkel Habbekrats aan het juiste adres! Hun uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. Het kopen van tweedehands spullen bij Habbekrats is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam.

Unieke programma’s en diensten

Naast het reguliere aanbod biedt Kringloopwinkel Habbekrats ook enkele unieke programma’s en diensten:

 • Inname goederen: Kringloopwinkel Habbekrats neemt graag jouw gebruikte goederen in. Breng ze langs tijdens de aangegeven innametijden.

Faciliteiten bij Kringloopwinkel Habbekrats

Bij Kringloopwinkel Habbekrats kun je rekenen op enkele faciliteiten om je winkelervaring comfortabel te maken. De winkel heeft een rolstoelvriendelijke ingang en ook de parkeergelegenheid is rolstoelvriendelijk.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen van Kringloopwinkel Habbekrats? Sluit je dan aan bij hun Facebook-groep!

Voor een unieke en duurzame winkelervaring ben je bij Kringloopwinkel Habbekrats in Culemborg aan het juiste adres. Kom langs en ontdek het grote aanbod aan tweedehands schatten. Met hun klantvriendelijkheid en aantrekkelijke prijzen zul je zeker met een glimlach naar huis gaan!

12 gedachten over “Kringloopwinkel Habbekrats in Culemborg”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Habbekrats. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Habbekrats. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Habbekrats. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Hele kleine kringloop, maar leuk en netjes, overzichtelijk opgezet met hele scherpe prijzen! Kinderkleding kleine maat 0,75 cent. Aanrader!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring met Habbekrats. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Searched on Google for thrift stores in Culemborg. quick tour from Lelystad. Opening hours are listed, it will be fine…drive there…closed. In this digital age, you must ensure that your store information is also up to date online. Disappointing!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter