Kringloopwinkel Muttathara in Castricum

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopwinkel Muttathara in Castricum – van meubels tot speelgoed, allemaal ter ondersteuning van een goed doel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-15:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-15:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“De beste en oudste kringloopwinkel in de regio. Gedreven door vrijwilligers. De opbrengst gaat naar goede doelen. In de beginperiode was hét goede doel de ondersteuning van het dorp Muttathara in India. Helaas is de winkel beperkt opengesteld : op dinsdag, donderdag van 10.00 tot 15.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.”

René Daalmans

“Echt de gezelligste kringloop winkel met het beste doel . Ieder jaar worden er mooie projecten in India gesponsort en ondersteunt. De winkel draait op 96 vrijwilligers die met hart en ziel werken en zeer klantvriendelijk zijn .De winkel is geopend dinsdag van 10 -15 u donderdag van 10-15 u en Zaterdag van 10-14 u”

Sophia Westerhof

“Echte ouderwetse knusse kringloopwinkel , enige wat jammer is ,is dat er niets geprijsd is , je moet bij de kassa maar afwachten wat voor prijs de kassamedewerksters ervan maken …”

Anja Niesten

Meer reviews lezen…

Muttathara: Een Duurzame Kringloopwinkel in Castricum

Muttathara is een kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Castricum, een prachtige stad in de provincie Noord-Holland. Deze unieke winkel biedt een scala aan tweedehands artikelen, waardoor het de ideale bestemming is voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren is Muttathara een geweldige plek om te ontdekken.

Wat kan je brengen naar Muttathara?

Ben je aan het opruimen en heb je spullen die je niet langer nodig hebt? Bij Muttathara kan je verschillende items doneren, zoals boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels en speelgoed. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Muttathara?

Bij het bezoeken van Muttathara zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel, biedt deze winkel een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Neem gerust contact op met Muttathara voor meer informatie over de faciliteiten en toegankelijkheid.

Hoe werkt Muttathara?

Muttathara werkt volgens het principe van de kringloopeconomie. Inname van goederen is een van de service die deze winkel aanbiedt. Breng je ongewenste spullen naar Muttathara en geef ze een nieuw leven terwijl je anderen helpt. Door tweedehands items te verkopen, ondersteunt Muttathara een goed doel en biedt het ook waardevolle ervaringen voor vrijwilligers.

Diensten en faciliteiten bij Muttathara

Naast de mogelijkheid om spullen in te leveren, biedt Muttathara ook verschillende services en faciliteiten aan. Van het accepteren van betaalpassen tot contactloos mobiel betalen en creditcardbetalingen, deze kringloopwinkel maakt het winkelen zeer gemakkelijk. Bezoekers kunnen ook genieten van een breed scala aan producten, zoals elektronica, kleding en nog veel meer.

Voor meer informatie over Muttathara en andere kringloopwinkels in Noord-Holland, bekijk onze uitgebreide lijst van kringloopwinkels in Noord-Holland en ontdek geweldige tweedehands schatten. Volg Muttathara ook op Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube om op de hoogte te blijven van hun unieke programma’s, kortingen en andere services.

Kom naar Muttathara in Castricum en ontdek de vele schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere toekomst!

106 gedachten over “Kringloopwinkel Muttathara in Castricum”

 1. ★★★★☆

  De mens word steeds veeleisender, wil voor een dubbeltje eerste rang zitten wil behandeld worden als een keizer en gedragen zich vaak niet als een koning.Ga naar Noppes dan vul je de kas van de bestuurders (zie media)hier gaat het naar de goede doelen . Ik vind het een top organisatie en meldt u zich aan als vrijwilliger misschien draag u bij aan een betere service, ik ben zeer tevreden. Prettige feestdagen en een positief en een gezond 2023

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Far too expensive… books dept. Beautiful, paths that penetrate here are far too narrow. dingy, dirty building and unbelievable nonsense at the cash register. long queue. with stacked people this is really not possible. so busy, open the store more often.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Prima winkel alleen zijn de medewerkers die de goederen innemen zelden vriendelijk. Ik heb in een antwoord op een andere review hier gelezen dat het komt door de drukte, maar zelf denk ik niet dat dat daardoor komt.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Muttathara. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Muttathara. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Leuke winkel maar onduidelijkheid over de prijzen. Zeer onvriendelijke dame achter de kassa. Onderling wordt ter plekke bekokstoofd wat iets moet kosten. Klanten die iets te duur vinden worden belachelijk gemaakt. Jammer.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Muttathara. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Zeer onvriendelijk personeel met een ondankbare en onbehulpzame houding bij de donatie van spullen. Krijg bijna de neiging om voortaan mijn kleding zelf te verkopen dan aan Muttathara te doneren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Jaren geleden een keer geweest om iets te zoeken. Vandaag heel gericht iets gezocht en gevonden. Prima dus. Maar wat schetst mijn verbazing In de rij bij de kassa zie en hoor ik hoe een van de dames achter de kassa op een onbeschofte en minachtende wijze een klant (donkere huidskleur) bejegend. Ik hoop van niet, maar als dit de gemiddelde vrijwilliger is die daar werkzaam is/zijn, dan wordt het hoog tijd dat er iets veranderd.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  De beste en oudste kringloopwinkel in de regio. Gedreven door vrijwilligers. De opbrengst gaat naar goede doelen. In de beginperiode was het goede doel de ondersteuning van het dorp Muttathara in India. Helaas is de winkel beperkt opengesteld : op dinsdag, donderdag van 10.00 tot 15.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Muttathara. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Prachtige leren bank uit Loods 5 aangeboden, 3-4 jaar oud in perfecte staat. Vrijwilligers kijken 1 sec onder het zeil (regen dag) dit is voor grof vuil was de opmerking. Hadden waarschijnlijk geen zin om te tillen. Van ons geen meubels meer naar deze stichting ik verkoop ze wel op marktplaats.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Inbrengen van goederen is heel vervelend, de vrijwilligers bij de inbreng zijn onvriendelijk. En laatst bij het inleveren van de spullen stond ik de hele tijd in de sigarettenrook (maar zag niet waar het vandaan kwam) Het sloeg op mijn keel en mijn kleren stonken nog een hele tijd.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter