Kringloopwinkel De Groene Ezel in Heemskerk

Ontdek duurzame vondsten in Heemskerk bij De Groene Ezel Kringloopwinkel – tweedehands schatten terwijl je goede doelen steunt.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-16:00
Woensdag12:00-16:00
Donderdag12:00-16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-14:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Dit is een kleine en rommelige kringloop winkel in de regio Heemskerk. De prijzen zijn meestal laag al zijn er ook artikelen die in mijn ogen de vraagprijs niet waard zijn. Parkeren kan voor de deur maar het is er meestal erg druk in de naaste omgeving (probeer Gamma). Er is van alles en nog wat te vinden ook met een speciale elektra hoek. Ook pinnen is mogelijk.”

Bart van Schie

“Groter dan je zou denken, redelijk netjes ook. Matige openingstijden. Ligt op industrieterrein, maar is ook goed te bereiken per fiets of wandelende. Er is parkeerruimte voor auto’s voor de deur, maar niet heel veel. Duidelijk herkenbaar dmv grote spandoeken.”

Adriana Schuurman

“Best wel ruime keuze uit snuisterijen, kleding, speelgoed, meubels, huishoudelijke artikelen, boeken,cd’s ,etc etc. Prijzen zijn redelijk, mooi wisselend assortiment,…ik ga er altijd wel met iets weg. En dan ook nog voor het goede doel…. prima!”

lil

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel De Groene Ezel in Heemskerk

Kringloopwinkel De Groene Ezel is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Heemskerk, Noord-Holland. De winkel is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag, en trekt enthousiaste winkelliefhebbers aan die op zoek zijn naar tweedehands schatten. Ben je benieuwd naar wat je bij deze kringloopwinkel kunt vinden en hoe alles werkt? Lees dan snel verder!

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel De Groene Ezel?

Bij Kringloopwinkel De Groene Ezel kun je allerlei spullen brengen die nog in goede staat verkeren. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, speelgoed, kleding of gereedschappen hebt, de kringloopwinkel neemt ze graag van je over. Op die manier kun je jouw ongebruikte spullen een nieuw leven geven en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan de circulaire economie. Hoe geweldig is dat?

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel De Groene Ezel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel De Groene Ezel is het altijd belangrijk om goed op prijzen te letten. De winkel hanteert aantrekkelijke prijzen, waar klanten vaak erg tevreden over zijn. Er zijn ook verschillende programma’s en kortingen beschikbaar om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Het is altijd handig om regelmatig de social media kanalen van de winkel te bekijken om op de hoogte te blijven van de laatste acties en aanbiedingen.

Hoe werkt Kringloopwinkel De Groene Ezel?

Bij Kringloopwinkel De Groene Ezel draait alles om duurzaamheid en hergebruik. Het assortiment bestaat uit diverse categorieën, waaronder boeken, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed en nog veel meer. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden. Ook biedt de kringloopwinkel bezorging en de mogelijkheid om goederen op te laten halen. Dit is vooral handig als je grote items hebt om te doneren of te verkopen.

Neem contact op met Kringloopwinkel De Groene Ezel

Heb je vragen over de winkel of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Kringloopwinkel De Groene Ezel. De winkel is gevestigd aan de Lijnbaan 14, 1969 NE Heemskerk en is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer. Ook kun je een e-mail sturen naar email. Volg ook hun Facebook pagina voor de laatste updates en nieuwtjes.

Kringloopwinkel De Groene Ezel is een waar paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Breng jouw ongewenste items, geniet van aantrekkelijke prijzen en geef samen met de winkel een tweede leven aan gebruikte spullen. Bezoek Kringloopwinkel De Groene Ezel in Heemskerk en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden van tweedehands winkelen!

117 gedachten over “Kringloopwinkel De Groene Ezel in Heemskerk”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij De Groene Ezel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Mooie kringloopwinkel, ik kom er altijd met veel plezier. Helaas was de dame achter de kassa erg onbeleefd, ik werd op mijn plek gezet nadat ik er beleefd op wees dat ik nog een ketting had die ze niet had afgerekend, nadat ze mijn totaal al had genoemd. Dit zei ik omdat ik graag voor de ketting betaal en die niet wil stelen :). Ik zal hier zeker vaker nog komen omdat mijn algemene ervaringen altijd prima zijn. Maar onthoud dat je met vriendelijkheid veel verder komt

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Groene Ezel. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Groene Ezel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Groene Ezel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Enorme keuze, en je mag alles vragen, super vriendelijk personeel, en goede gebruikte spullen, en milieuvriendelijke recycling van goederen

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Leuke winkel met groot aanbod en goede prijzen. Enkel de oude dame aan de kassa was super onbeschoft!!!!! Ik kocht 5 kleding stukken maar bij het buitengaan zag ik dat er 6 op mijn kassatiket stonden. Ik ben onmiddellijk terug naar binnen gegaan om haar vriendelijk te verzoeken dit recht te zetten. Werd ik tegemoetgekomen met een schreeuwende oude vrouw die maar bleef volhouden dat dit correct was terwijl ik duidelijk maar 5 stuks in mijn hand had…. Ik begrijp niet goed waarom zij daar nog werkt als ze zo omgaat met klanten.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Zeer slechte ervaring gehad. Ik werd door gezette 70+ kassamedewerker met kort bruin krulhaar en bril volledig afgebekt aan de kassa. Ongekend. Ga in godsnaam met pensioen want u maakt het winkelen hier niet leuk.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Veel mooie spullen, vooral veel Lego en speelgoed auto s. Vrij weinig kleding voor mannen. Alles netjes uitgestald. Geweldig: een enorme afdeling voor mensen met een baby/peuter.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Veel aanbod en mooie spulletjes. Wij keken voor een speelgoedautootje maar dat was echt troep. Ze hebben er veel maar een groot deel is stuk. Ik zou zelf dit niet eens aan de kringloop doneren maar weggooien. Ook erg duur. Tevens zijn de openingstijden wel erg beperkt. Buiten dat wel een aardige winkel om te struinen.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Big Recycleshop, Friendly People, and they have really everything!, if your looking for something… Just ask, From Rietveld to Art Deco, to smart TV… Blenders, Senseo, its huge, Chek the site cause there only open 4 days a week.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter