Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel in Vroomshoop

Ontdek duurzame schatten in Vroomshoop bij Kringloop Het Goeie Gevoel – perfect voor huisinrichting, meubels en unieke vintage vondsten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-16:30
Woensdag09:30-16:30
Donderdag09:30-16:30
Vrijdag09:30-16:30
Zaterdag09:30-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Voor het eerst hier geweest. Overzichtelijk en heel netjes ingericht. Hier vond ik na 2 jaar zoeken een Tomado boekenrek uit de jaren ’60 en een Anvia Almelo bedlampje. Mijn dag was weer goed! Vriendelijk personeel en… je mag onderhandelen over de prijs. Pin aanwezig.”

Joop van der Does

“Een hele mooie en leuke kringloop voor iedereen wat wils en ook echte kringloop prijzen voor de eerste keer hier geweest maar komen zeker nog een keer terug trouwens een net personeelslid die ons goed geholpen heeft en ook nog hielp met inpakken. Bedankt”

Anne Leunk

“Mooie nette kringloopwinkel. Geen grote meubels, wel alle andere dingen die je in een kringloop verwacht. De prijzen zijn netjes en er staat geen kapotte of vieze rommel. Mooie presentatie!”

Frank B

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel: Duurzaam winkelen in Vroomshoop

Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel is dé plek in Vroomshoop waar je terecht kunt voor duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, trekt deze kringloopwinkel veel tevreden klanten aan. Kom langs en ontdek het uitgebreide assortiment aan tweedehands spullen, zoals huis- en inrichting, meubels en vintage items.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel?

Bij Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel kun je jouw oude spullen een nieuw leven geven. Breng ze naar de winkel en geef ze een tweede kans. Het assortiment van deze kringloopwinkel bestaat onder andere uit huis- en inrichting, meubels en vintage items. Door jouw ongewenste spullen te doneren, help je niet alleen het milieu, maar ook anderen die op zoek zijn naar betaalbare en duurzame producten.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst bieden zij een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen. Bovendien kun je gebruik maken van het genderneutrale toilet en ben je verzekerd van een veilige omgeving, met nadruk op LGBTQ+ vriendelijkheid en transgendervriendelijkheid. Let tijdens het winkelen goed op de prijzen, want dat is een veelgenoemd aspect in de reviews. Ook is er een ruim aanbod aan vintage items waar je naar kunt speuren.

Hoe werkt Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel?

Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel hanteert een simpel proces. Je kunt jouw spullen inleveren bij de innamebalie, waar vriendelijk personeel je zal helpen. Vervolgens worden de donaties gesorteerd en geprijsd. Daarna komen de producten in de winkel te liggen, waar ze door klanten kunnen worden gekocht. Neem je betaalpas mee, want er is zowel de mogelijkheid voor contactloos mobiel betalen als betalen met creditcards.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel biedt diverse unieke programma’s en kortingen om hun klanten te verrassen. Volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en speciale aanbiedingen. Hierdoor mis je geen enkele kans om je favoriete items tegen een gereduceerde prijs te scoren.

Kom langs bij Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel in Vroomshoop en ervaar het plezier van duurzaam winkelen. Doe mee aan de circulaire economie en geef spullen een tweede leven. Wie weet wat voor schatten je zult vinden tussen de rekken!

Ontdek meer kringloopwinkels in Overijssel !

41 gedachten over “Kringloopwinkel Het Goeie Gevoel in Vroomshoop”

 1. ★★★★★

  Een van de beste kringlopen waar wij zijn geweest. Het ziet er netjes uit, goed georderd en leuke prijzen. Personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Parkeerplaats is smal. Kortom aanrader!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke Kringloop Ook Zeker Goeie prijzen aardige medewerkers die tegen een grapje kunnen ben er vandaag geweest alleen een krappe parkeerplaats

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Misschien wel de leukste van Nederland! En dat zeg ik met meer dan 100 kringloopwinkels te hebben bezocht.. Ook erg vriendelijke dames!! Tot snel als ik weer in de buurt moet zijn

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Het Goeie Gevoel. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Het Goeie Gevoel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Het Goeie Gevoel. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een hele mooie en leuke kringloop voor iedereen wat wils en ook echte kringloop prijzen voor de eerste keer hier geweest maar komen zeker nog een keer terug trouwens een net personeelslid die ons goed geholpen heeft en ook nog hielp met inpakken. Bedankt

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan Het Goeie Gevoel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Het Goeie Gevoel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Voor het eerst hier geweest. Overzichtelijk en heel netjes ingericht. Hier vond ik na 2 jaar zoeken een Tomado boekenrek uit de jaren 60 en een Anvia Almelo bedlampje. Mijn dag was weer goed! Vriendelijk personeel en… je mag onderhandelen over de prijs. Pin aanwezig.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter