Kringloopwinkel De Ketting in Vroomshoop

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel De Ketting in Vroomshoop – meubels, speelgoed, boeken en meer met gemakkelijk parkeren.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:30
Donderdag13:00-16:30
Vrijdag13:00-16:30
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke en gemoedelijke kringloop met veel Leuke spulletjes. Voor een mooi prijsje ook nog.”

Bertine van Veen-Dogger

“Heerlijk snuffelen. Word zelfs koffie aangeboden”

Marielle De Vos

“Leuke kleine dorpskringloop met veel keuze.”

Jan Bloemhof

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Ketting: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Vroomshoop

Kringloopwinkel De Ketting is een gezellige, lokale thrift store gelegen in een aangebouwd deel van een woning in Vroomshoop. Deze kleine maar sfeervolle winkel biedt een breed scala aan leuke tweedehands artikelen. Van boeken en huishoudelijke apparaten tot meubels en speelgoed, je vindt het allemaal bij Kringloopwinkel De Ketting. Met een eigen oprit is parkeren voor de deur zeer gemakkelijk.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel De Ketting?

Bij Kringloopwinkel De Ketting kun je diverse goederen brengen, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, meubels en speelgoed. Het doneren van tweedehands spullen is een duurzame keuze en helpt de lokale gemeenschap. Dit is ook een geweldige manier om overbodige spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd te zorgen voor een schonere en groenere planeet.

Wat moet je weten bij een bezoek aan Kringloopwinkel De Ketting?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel De Ketting zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, wees geduldig en kijk goed rond. Je weet nooit wat voor schatten je kunt ontdekken tussen de tweedehands artikelen. Ten tweede, wees bewust van de openingstijden. Kringloopwinkel De Ketting is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, maar gesloten op maandag, dinsdag en zondag. Tot slot, hou rekening met je budget. De prijzen bij Kringloopwinkel De Ketting zijn zeer redelijk, maar het kan handig zijn om van tevoren een idee te hebben van wat je wilt uitgeven.

Hoe werkt Kringloopwinkel De Ketting?

Bij Kringloopwinkel De Ketting kun je terecht voor het kopen van tweedehands artikelen. Het proces is eenvoudig: kies de items die je wilt kopen en reken af bij de kassa. Betalen kan contant of met pin. Daarnaast biedt Kringloopwinkel De Ketting ook enkele unieke programma’s en services. Zo hebben ze een inname van goederen, waar je spullen kunt doneren die in goede staat verkeren. Daarnaast is er een gezellige koffiehoek waar je kunt genieten van een drankje tijdens het winkelen. Ook bieden ze een handige ophaalservice aan.

Volg Kringloopwinkel De Ketting op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Kringloopwinkel De Ketting op Facebook. Hier vind je regelmatig updates over nieuwe producten, speciale kortingen en evenementen. Mis geen enkele update en blijf op de hoogte van de nieuwste aanwinsten van deze geweldige thrift store in Vroomshoop.

Bij Kringloopwinkel De Ketting in Vroomshoop kun je heerlijk struinen tussen de tweedehands artikelen. Van boeken tot meubels, je vindt het hier allemaal. Kom langs en ontdek de schatten die deze sfeervolle winkel te bieden heeft. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk!

15 gedachten over “Kringloopwinkel De Ketting in Vroomshoop”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Ketting. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met De Ketting. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Ketting. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met De Ketting. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Ketting. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter