Kringloopwinkel het goede doel in Brakel

Ontdek duurzame koopjes bij Kringloopwinkel Brakel – boeken, kleding, meer. Uw aankopen steunen wereldwijde projecten van ZGG.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloopwinkel het goede doel: Duurzaam winkelen in Brakel

Over Kringloopwinkel Het Goede Doel

Kringloopwinkel het goede doel in Brakel is dé plek waar mensen graag komen snuffelen tussen een divers assortiment van boeken, prullaria, huishoudelijke artikelen, gereedschap, speelgoed en kleding. Onze winkel staat bekend om de gezellige sfeer en de heerlijke koffie die altijd klaarstaat. Wat deze kringloopwinkel extra bijzonder maakt, is dat de netto opbrengst volledig ten goede komt aan Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG), een goed doel dat zich inzet voor diverse projecten wereldwijd. Kringloopwinkel Het Goede Doel bevindt zich aan de Korterak 18 in Brakel.

Wat is er bij Kringloopwinkel Het Goede Doel te vinden?

Bij Kringloopwinkel Het Goede Doel vind je een ruim assortiment aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek of speelgoed, bij ons vind je het allemaal. Door het kopen van tweedehands spullen draag je bij aan een duurzamere samenleving. Denk bij ons aan:

 • Boeken
 • Gereedschappen
 • Huis- en inrichting
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Meubels
 • Muziek
 • Speelgoed

Diensten en faciliteiten

Naast een uitgebreid assortiment biedt Kringloopwinkel Het Goede Doel ook verschillende diensten en faciliteiten aan om je winkelervaring nog aangenamer te maken. Zo kun je bij ons eenvoudig goederen inleveren die je zelf niet meer nodig hebt. Op die manier geef je je spullen een tweede leven en help je anderen.

Openingstijden en contact

Kringloopwinkel Het Goede Doel is geopend op donderdag en vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat we op maandag, dinsdag en woensdag gesloten zijn. Onze winkel is rolstoelvriendelijk en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Kom gezellig langs bij Kringloopwinkel Het Goede Doel in Brakel en ontdek ons uitgebreide aanbod aan tweedehands spullen. Volg ook onze Facebook-pagina Kringloop Het Goede Doel voor de laatste nieuwtjes en speciale acties. Tot ziens bij Kringloopwinkel Het Goede Doel! – Kringloopwinkel Brakel

5 gedachten over “Kringloopwinkel het goede doel in Brakel”

 1. ★★★★★

  Hele mooie, en vooral schone kringloop. Of moeten we zeggen winkel met gebruikte spullen die met grote zorg schoon zijn gemaakt, uitgezocht en gesorteerd zijn . Servies wat zo uit een winkel leek te komen, meubels die haast nieuw leken, kleding netjes gesorteerd en zelfs prullaria was allemaal netjes neergezet. De mensen die daar werken hebben er ook schik in om hun winkel goed te presenteren, dat zie je aan alles. Het pand heeft twee verdiepingen, echter zonder lift (daarom net geen 5 sterren). Wel is er een toilet en een klein gezellig koffie&thee hoekje. De winkel ligt op een vrij nieuw terrein, even buiten Brakel, met nog enkele andere bedrijfspanden. Er zijn enkele parkeerplekken aan de voorkant, en aan de zijkant kun je ook nog parkeren. Geen invalideparkeerplaats. Wij komen hier zeker weer terug.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan het goede doel. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel het goede doel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan het goede doel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter