Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Oranjeboomstraat

Ontdek duurzame schatten bij Goedkoop & Zo Breda; koop tweedehands boeken, meubels en meer. Bespaar en recycle in Oranjeboomstraat.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Fijne kringloop, met vlagen lekker rommelig, leuk geprijsd en gezellig. Zaken in de winkel zijn niet geprijsd, maar de uiteindelijke prijs bij de kassa is altijd prima. Kringloop is niet groot.”

Sjoerd van Gurp

“Zeer rommelige winkel, overvol maar er zitten pareltjes tussen, als je van snuffelen houdt! En gezellig + enthousiast personeel! Ik kom er graag!”

Valérie Koole

“Mijn favoriete kringloopwinkel in Nederland! Geweldig personeel en altijd kwalitatief goede spullen. Raad het aan al mijn vrienden aan”

Michiel Bartelen

Meer reviews lezen…

Goedkoop & Zo Oranjeboomstraat Breda: Duurzaam Winkelen in Breda

Goedkoop & Zo Oranjeboomstraat Breda is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Breda. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands artikelen en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Ben je klaar voor een duurzaam winkelavontuur? Bekijk dan snel de openingstijden van deze kringloopwinkel in Breda.

Wil je contact opnemen met Goedkoop & Zo Oranjeboomstraat Breda? Dit kan via het telefoonnummer of e-mailadres hieronder. Naast deze winkel, kan je op onze website ook andere kringloopwinkels en tweedehands winkels in Noord-Brabant vinden.

Kringloopwinkel in Breda: Oranjeboomstraat

Goedkoop & Zo Oranjeboomstraat Breda heeft een uitgebreid assortiment aan tweedehands artikelen. Je kunt hier onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en gereedschappen vinden. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook vriendelijk voor je portemonnee.

Bij Goedkoop & Zo Oranjeboomstraat Breda kan je de volgende producten vinden: – Boeken – Gereedschappen – Huis- en inrichting – Huishoudelijke apparaten – Kleding – Meubels – Muziek – Speelgoed

Diensten en Faciliteiten

Goedkoop & Zo Oranjeboomstraat Breda biedt naast het verkopen van tweedehands artikelen ook diverse diensten en faciliteiten aan, waaronder: – Inname van goederen: Je kunt hier je tweedehands artikelen verkopen of doneren. – Ophaalservice: Als je grote items hebt die je niet kunt vervoeren, biedt Goedkoop & Zo een handige ophaalservice aan. – Rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats: Deze kringloopwinkel is toegankelijk voor mensen met een rolstoel.

Blijf op de hoogte via social media

Mis geen enkele update van Goedkoop & Zo Oranjeboomstraat Breda en volg ze op Facebook. Op deze manier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen, nieuwe producten en speciale acties.

Ben je op zoek naar andere filialen van Goedkoop & Zo in Nederland? Ontdek alle 2 filialen van Goedkoop & Zo op onze website.

Kortom, Goedkoop & Zo Oranjeboomstraat Breda is dé plek om duurzaam te winkelen in Breda. Kom langs en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar boeken, meubels, kleding of gereedschappen, hier vind je het allemaal.

80 gedachten over “Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Oranjeboomstraat”

 1. ★★★☆☆

  Rommelig, onoverzichtelijk, hele bijdehante medewerker en zeer prijzig voor een kringloopwinkel (die amper bijgehouden wordt). Voor een paar centen meer kun je het nieuw kopen bij de Action.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Oranjeboomstraat. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Incredible scammers out there. They charge half the new price for a sofa. If you pay by pin you have to pay 50 cents extra, because they only want cash, because then they can cheat on the tax. Non-profit organization, in her dream perhaps.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Nice cycle, sometimes messy, nicely priced and cozy. Items in the store are not priced, but the final price at the checkout is always fine. Cycle is not great.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Hoe kan het dat zon bedrijf mag blijven bestaan?! Bedoelen het allemaal zo goed door spullen een tweede kans te geven, maar laten mensen in puinhoop achter. Zouden spullen uit het huis van overleden moeder op komen halen, afspraak stond al weken gepland, dag voor het inleveren van de sleutel zouden ze de spullen ophalen, ik ben vanaf sochtends 8.00 contact aan het zoeken geweest, je word niet terug gebeld als ze dat zeggen te doen, vervolgens raakt John geirriteerd omdat je al 4x hebt gebeld omdat ze steeds de afspraak niet nakomen. Als laatste krijg je te horen dat ze een half uur later komen, en dan kan je savonds laat zelf nog vanalles regelen om te zorgen dat de spullen naar de stort kunnen omdat je geen tijd meer hebt om iets te regelen, SCHANDALIG!!

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Erg vies en chaotisch in de winkel. Personeel erg onbeleefd, te duur en vooral ouderen worden zeer onaangenaam behandeld. Op de etalage hangt een bord waarop staat dat er elke dag verse koffie is voor de klanten. Helaas leer je binnen, aan de koffietafel, heel onbeleefd dat de koffie ALLEEN voor PERSONEEL is. Schaamte!

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Wat een nepwinkel. Bij de ingang staat, dat iedereen voor een bakkie koffie iedere dag vanaf 10.00 uur welkom is , terwijl dat niet zo is. En dan nog hardroepen, dat ik geen Nederlands kan. Nooit in al mijn jaren, die ik werkzaam bij een juridische praktijk en de jeugdzorg was zoiets lomps gehoord. Een Racistist en Antisemit ben jij, geen winkelier. Sluit maar alvast je zwendel praktijk en ga in de bijstand OF ZO.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Zeer rommelige winkel, overvol maar er zitten pareltjes tussen, als je van snuffelen houdt! En gezellig + enthousiast personeel! Ik kom er graag!

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Het is een chaotische winkel, je kan bijna niet door de gangpaden heen door de hoeveelheid spullen overal. Ook niet echt goedkoop. Wel een hele lieve vrouw achter de kassa.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter