Kringloopwinkel Teen & Tander in Putten

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel Teen & Tander in Putten – doneer en koop boeken, meubels, kleding en meer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-16:30
Woensdag09:30-12:00
Donderdag13:30-16:30
Vrijdag13:30-16:30
Zaterdag10:00-12:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heerlijk kleine kringloop met hele vriendelijke prijsjes. Kledingaanbod niet super ruim, maar als je voor vintage gaat, kan je zeker nog wel scoren. Gezellig boekenhoekje en hier liggen zeker wel een paar schatten.”

Kim

“Lekker snuffelen tussen de schappen naar dat ene wat je altijd al wilde hebben. Voor klein en groot is er altijd wel wat te vinden. Ook even bijkletsen aan de koffietafel is altijd gezellig.”

Jan Zeegers

“Erg leuke kringloop die lekker vol staat, sommige dingen wel net wat aan de prijzige kant dus helaas niks gekocht, maar zal hier zeker nog een keer komen als ik weer in de buurt ben!”

Anouk van Emrik

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Teen & Tander: Dé plek voor duurzaam winkelen in Putten

Wat kan ik brengen naar Kringloopwinkel Teen & Tander?

Kringloopwinkel Teen & Tander, gevestigd aan de Postweg 3 in Putten, is een veelzijdige thrift store waar je jouw herbruikbare spullen kunt doneren. Dit is een geweldige manier om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Heb je boeken die je niet meer leest, huishoudelijke apparaten die je niet meer gebruikt, of kleding die je niet meer draagt? Breng het allemaal naar Teen & Tander en geef ze een tweede leven!

Waar moet ik op letten bij het winkelen bij Kringloopwinkel Teen & Tander?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Teen & Tander is het belangrijk om alert te zijn op verborgen schatten. Omdat de winkel een gevarieerd assortiment heeft, kun je van alles tegenkomen. Neem de tijd om door de boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek en speelgoed te bladeren. Je zult verrast worden door de unieke items die je kunt vinden! Vergeet ook niet om de wekelijkse aanbiedingen in de gaten te houden voor geweldige kortingen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Teen & Tander?

Kringloopwinkel Teen & Tander is opgericht om geld in te zamelen voor de Hersteld Hervormde Gemeente in Putten. Door tweedehands spullen te verkopen, dragen ze bij aan een goed doel. Naast de fysieke winkel heeft Teen & Tander ook een online aanwezigheid via Marktplaats. Hier kun je een selectie van hun tweedehands spullen vinden en online winkelen. Zo kun je gemakkelijk en duurzaam winkelen vanuit het comfort van je eigen huis!

Unieke programma’s, kortingen en services bij Kringloopwinkel Teen & Tander

Kringloopwinkel Teen & Tander biedt verschillende diensten en faciliteiten aan om het winkelen nog aangenamer te maken. De winkel heeft een rolstoelvriendelijke ingang en een parkeerplaats die ook geschikt is voor rolstoelgebruikers. Op die manier is Teen & Tander voor iedereen toegankelijk. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig speciale verkoopactiviteiten in hun schuur, waar je unieke items kunt ontdekken. Hou hun Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws over deze evenementen: Teen & Tander op Facebook

Kortom, Kringloopwinkel Teen & Tander in Putten is dé plek waar je duurzaam kunt winkelen en tegelijkertijd bijdraagt aan een goed doel. Breng je herbruikbare spullen naar Teen & Tander en ontdek zelf de verborgen schatten die deze thrift store te bieden heeft!

Gemiddelde beoordeling: 4.5/5 sterren

Meer informatie over kringloopwinkels in Gelderland kun je vinden op: https://www.kringloop-info.nl/gelderland. Heb je specifieke interesse in kringloopwinkels in Putten? Kijk dan op https://www.kringloop-info.nl/gelderland/putten voor meer informatie.

20 gedachten over “Kringloopwinkel Teen & Tander in Putten”

 1. ★★★★★

  Erg leuke kringloop die lekker vol staat, sommige dingen wel net wat aan de prijzige kant dus helaas niks gekocht, maar zal hier zeker nog een keer komen als ik weer in de buurt ben!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Op avontuur en schatgraven in deze winkel! Heerlijk snuffelen, leuke spullen voor leuke prijsjes. En ook een hele vriendelijke en enthousiaste eigenaresse!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Fantastische winkel, de prijzen zijn gelukkig nog wat een 2de hands winkel zou moeten zijn. Cora is geweldige lieve hardwerkende vrouw, hart op de goede plek. Een aanrader!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Teen & Tander. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Heerlijk kleine kringloop met hele vriendelijke prijsjes. Kledingaanbod niet super ruim, maar als je voor vintage gaat, kan je zeker nog wel scoren. Gezellig boekenhoekje en hier liggen zeker wel een paar schatten.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Teen & Tander. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Ik heb er een aantal weken geleden een skottelbraai gekocht en moet eerlijk zeggen dat hij heel goedkoop was. Gisteren voor het eerst aangesloten en er miste al een knop maar daar kan ik mee leven. Met aansteken bleek dat de brander niet goed was en er kwam een steekvlam waar ik mijn hand mee verbrand heb met gevolg een blaar op mijn middelvinger. Hij staat nu in de schuur om eventueel weggegooid te gaan worden. Vind het jammer dat er niet bij stond of hij getest was. Achteraf blijkt goedkoop toch gevaarlijk duurkoop te zijn geweest

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Teen & Tander. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met Teen & Tander. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Teen & Tander. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Lekker snuffelen tussen de schappen naar dat ene wat je altijd al wilde hebben. Voor klein en groot is er altijd wel wat te vinden. Ook even bijkletsen aan de koffietafel is altijd gezellig.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Leuke, gezellige en verzorgde kringloopwinkel. Leuke prijsjes en behulpzame dames die daar werken. De moeite waard om eens een kijkje te nemen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter