Kringloopwinkel en werkplaats Verderest

Ontdek duurzaam tweedehands shoppen in Budel bij Kringloop Verderest – meubels, kleding, kunst, en meer. Transformeer je huis vandaag!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:20
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Urban dictionary defines thrifting as When a group of three or more gather and unload their bowels in eachothers mouth I can with confidence say you get a pure thrifting experience at this kringloop, the store allows people with a keen eye to find gems, there are fewer men cloths than female although you can find everything at this Kringloop, some items are a bit over priced but otherwise the prices are fair”

Alex Ward

“Prijzige, doch hele degelijke kringloop. Dingen staan fijn op categorie, er is VEEL te vinden en het is er erg groot. Heerlijk om te snuffelen en ben met een paar dingen naar huis gegaan.”

Valfreya Gefjunas

“Very good and inexpensive second hand. You can find anything. Many items are in excellent condition”

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel en Werkplaats Verderest: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Budel

Kringloopwinkel en Werkplaats Verderest in Budel is een uitgebreide thrift store met een oppervlakte van ongeveer 3000m2 aan showroom. Deze unieke winkel biedt niet alleen een ruime selectie aan tweedehands meubels, kleding, kunst en kitsch, boeken, cd’s en speelgoed, maar heeft ook een werkplaats waar meubels worden opgeknapt, hersteld of gestoffeerd. Kringloopwinkel Verderest is gevestigd aan Nieuwendijk 6, 6021 RM Budel.

Wat kan je inleveren bij Kringloopwinkel Verderest?

Bij Kringloopwinkel Verderest kan je diverse spullen inleveren, variërend van boeken en huishoudelijke apparaten tot meubels en kleding. Deze inname van goederen is een belangrijke bijdrage aan duurzaamheid door recycling en hergebruik. Kringloopwinkel Budel (Kringloopwinkel Budel) biedt ook een ophaalservice aan, zodat je grote of zware items gemakkelijk kunt doneren.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopwinkel Verderest?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Verderest in Budel is het de moeite waard om op zoek te gaan naar specifieke items zoals boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Elk bezoek aan deze winkel is een verrassing, omdat het assortiment constant verandert. Let goed op de kwaliteit en staat van de producten voordat je ze aanschaft, zodat je zeker weet dat ze aan je verwachtingen voldoen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Verderest?

Kringloopwinkel Verderest werkt volgens het principe van duurzaamheid, waarbij hergebruik en recycling centraal staan. De winkel accepteert donaties van goederen die in goede staat verkeren, waarna deze artikelen worden gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd in de werkplaats. Vervolgens worden ze in de showroom gepresenteerd voor verkoop tegen aantrekkelijke prijzen. Je kunt gemakkelijk betalen bij Kringloopwinkel Verderest, aangezien ze verschillende betaalmethoden accepteren, zoals contant geld, pinpas en zelfs contactloos betalen.

Programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloopwinkel Verderest biedt verschillende programma’s en diensten aan, zodat klanten optimaal kunnen profiteren van het duurzame tweedehands winkelen. Ze hebben onder andere een bezorgservice voor grotere aankopen, een parkeerplaats voor het gemak van de klanten en een koffiehoek waar bezoekers kunnen genieten van een gratis kopje koffie, thee of warme chocolademelk. Daarnaast kan je bij Kringloopwinkel Verderest terecht voor woningontruiming, waardoor ze een betrouwbare partner zijn bij het opruimen van een woning.

Volg Kringloopwinkel Verderest op Facebook

Mis geen enkele update over Kringloopwinkel Verderest en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via hun Facebook-pagina. Hier vind je regelmatig nieuwe items in hun assortiment en speciale aanbiedingen.

Ontdek meer over Stichting Verderest

Kringloopwinkel Verderest in Budel is onderdeel van Stichting Verderest. Wil je meer ontdekken over de kringloopketen van Stichting Verderest in Nederland, bekijk dan hun website voor meer informatie en de locaties van hun andere filialen.

Duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel en Werkplaats Verderest – Budel is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bezoek deze uitgebreide winkel en ervaar zelf het plezier van het speuren naar unieke en betaalbare schatten.

107 gedachten over “Kringloopwinkel en werkplaats Verderest”

 1. ★★★★☆

  Te duur. Kast van 120,- vind ik persoonlijk te duur voor een kringloop winkel die alles gratis verkrijgt en weer doorstoot. Daarbuiten zeer onvriendelijk personeel, kan geen glimlach of een goedendag vanaf en zitten alleen maar chagrijnig te kijken of je iets gaat kopen of niet. Was voor mij de 1ste maar ook gelijk de laatste keer

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Rommelig, veel oude troep wat vervolgens ook nog eens te duur geprijsd is. Als voorbeeld: een soort mini flipperkast die eruit ziet alsof hij op instorten staat, staat bij de deur, 126 euro. Een klein volk van laaf beeldje, 7,50 euro. Verder is de sfeer er niet op vooruit gegegaan. Rokend personeel aan de voorkant dat zich beveiliging noemt. De vorige locatie zag er veel beter uit. De winke trekt momenteel alleen mensen die aan de rand van de samenleving staan. Die vervolgens die spullen niet kunnen betalen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Prijzige, doch hele degelijke kringloop. Dingen staan fijn op categorie, er is VEEL te vinden en het is er erg groot. Heerlijk om te snuffelen en ben met een paar dingen naar huis gegaan.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Urban dictionary defines thrifting as When a group of three or more gather and unload their bowels in eachothers mouth I can with confidence say you get a pure thrifting experience at this kringloop, the store allows people with a keen eye to find gems, there are fewer men cloths than female although you can find everything at this Kringloop, some items are a bit over priced but otherwise the prices are fair

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel en werkplaats Verderest. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  1 ster omdat ik bij thuiskomst ontdekte dat de eigenaar bewust prijsstickertjes plakt over beschadigingen van antiek porcelein, 3 stuks om precies te zijn, dus dat is geen toeval. Ik had het met de beschadigingen niet gekocht omdat het storend is maar ook omdat de prijzen behoorlijk hoog zijn bij deze kringloop. Antiekzaak prijzen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel en werkplaats Verderest. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met en werkplaats Verderest. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring bij en werkplaats Verderest. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Goede meubels worden niet meegenomen. Mond vol over werkplaats, maar een goede tafel die alleen opnieuw gelakt moet worden is niet interessant. Leren clubs zonder enige beschadiging, afgekeurd. Hoezo werkervaring opdoen, hoezo.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel en werkplaats Verderest. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter