Kringloop winkel het koopje Maaspoort 15 Weert 6001BN

Bezoek Kringloop Het Koopje in Weert voor unieke vondsten in boeken, meubels, kleding en meer. Duurzaam winkelen met hoge waardering!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Super leuke kringloop. Ik vind hier altijd wel iets leuks en kan nooit met lege handen naar buiten lopen. De prijzen zijn zo als een kringloop hoort te zijn en bij het meeste duidelijk aangegeven. Super vriendelijk en aardig!”

Linsy Paspont

“Zeer goede ervaring. Het ouderlijk huis moest leeg gehaald worden. Dit is door Het Koopje zeer netjes en professioneel aangepakt. Alles volgens afspraak en zeer betrouwbaar. Fijne mensen. Top en aanrader. Dank jullie wel!”

Joost Vossen

“Super fijne kringloop en vriendelijk personeel! Laag van prijs en er hangt een fijne sfeer. Er zouden meer van zulke winkels moeten zijn met personeel die er vol voor gaan zoals hier!”

Yassmina Hannou

Meer reviews lezen…

Kringloop winkel het koopje Maaspoort 15 Weert 6001BN

Kringloop Het Koopje is een kringloopwinkel te vinden in Weert. De winkel bevindt zich op het adres Maaspoort 15, 6001 BN Weert en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren is deze kringloopwinkel zeker een bezoekje waard!

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Het Koopje kun je allerlei spullen brengen die je niet meer gebruikt. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw gebruikte spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan duurzaam winkelen en geef je je spullen een tweede leven.

Waar moet je op letten tijdens het winkelen?

Bij het bezoeken van Kringloop Het Koopje is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Omdat de spullen tweedehands zijn, kunnen er gebruikssporen aanwezig zijn. Neem daarom de tijd om de producten goed te bekijken voordat je ze aanschaft. Daarnaast is het handig om te weten dat de kringloopwinkel een rolstoeltoegankelijke ingang heeft, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om te winkelen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Het Koopje werken ze met verschillende diensten en faciliteiten om jouw ervaring nog beter te maken. Zo bieden ze een bezorg- en ophaalservice aan. Als je een groot meubelstuk hebt gekocht, hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer. De kringloopwinkel zorgt ervoor dat het bij jou thuis wordt afgeleverd. Daarnaast kunnen ze ook helpen bij woningontruiming. Heb je dus hulp nodig bij het leeghalen van een woning, dan kun je bij Kringloop Het Koopje terecht.

Naast de reguliere diensten en faciliteiten, heeft Kringloop Het Koopje ook enkele unieke programma’s en kortingen. Helaas bieden ze geen eetgelegenheid of koffiehoek, maar je kunt ze wel volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen in Weert en omgeving.

Kortom, Kringloop Het Koopje in Weert is dé plek waar je kunt genieten van duurzaam winkelen. Breng je gebruikte spullen, ontdek unieke items en geef je spullen een tweede kans. Neem zeker een kijkje en laat je verrassen door het diverse assortiment van Kringloop Het Koopje!

50 gedachten over “Kringloop winkel het koopje Maaspoort 15 Weert 6001BN”

 1. ★★★★★

  Kringloop winkel het koopje heeft recent het ouderlijke huis ontruimd. Alles prima verlopen. De mensen werken hard door. Het was binnen heel korte tijd netjes en veilig gebeurd.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan het koopje Maaspoort 15 Weert 6001BN. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel het koopje Maaspoort 15 Weert 6001BN. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  volgens mijn heeft u het over een andere kringloop.het kan weleens wat rommelig zijn daarom is het ook een kringloop.maar absoluut niet lelijk of troep.natacha van de laar

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Zeer goede ervaring. Het ouderlijk huis moest leeg gehaald worden. Dit is door Het Koopje zeer netjes en professioneel aangepakt. Alles volgens afspraak en zeer betrouwbaar. Fijne mensen. Top en aanrader. Dank jullie wel!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan het koopje Maaspoort 15 Weert 6001BN. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Super leuke kringloop. Ik vind hier altijd wel iets leuks en kan nooit met lege handen naar buiten lopen. De prijzen zijn zo als een kringloop hoort te zijn en bij het meeste duidelijk aangegeven. Super vriendelijk en aardig!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij het koopje Maaspoort 15 Weert 6001BN. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel het koopje Maaspoort 15 Weert 6001BN. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel het koopje Maaspoort 15 Weert 6001BN. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel het koopje Maaspoort 15 Weert 6001BN. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  They have nice stuff but really nothing(!) is priced. I understand that not everything always works out, but Im not going to ask the price for every thing. Maybe introduce a system with colors? Using stickers/tierips, or just get a prize tongs

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Hele nette Kringloop, met vriendelijke personeel en komt zelf thuis bezorgen ! top service, zeker een aanrader goed bezig wesley en jordy !

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij het koopje Maaspoort 15 Weert 6001BN. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Super fijne kringloop en vriendelijk personeel! Laag van prijs en er hangt een fijne sfeer. Er zouden meer van zulke winkels moeten zijn met personeel die er vol voor gaan zoals hier!

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Als je spullen wilt brengen nemen ze alleen aan wat ze interessant vinden. Dit cherry picking heb ik niks aan en vind ik niet gepast. Ik heb het dan over bijvoorbeeld boeken die ze niet willen aannemen.

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  Na 3x bellen een afspraak gemaakt om spullen thuis op te laten halen. Vervolgens kwam er niemand opdagen. Weer gebeld, kreeg meteen voicemail, deze ingesproken, maar geen reactie terug gekregen. Service dus ronduit waardeloos.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter