Kringloopcentrum weert

Ontdek duurzame tweedehands schatten in Weert – kleding, meubels, elektronica en meer bij Kringloopcentrum Weert. Milieubewust winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een leuke winkel, veel en gevarieerd aanbod, leuke meubels, klein spul en aparte dingetjes. Vaak leuk geprijsd, dus genieten met snuffelen doe je zeker. Vandaag een leuk tafeltje en een leuk alternatief voor onze tv kast. Nu al zin in om neer te zetten. Ook makkelijk dat pinnen mogelijk is. We komen er regelmatig!”

The Lude

“Mooie winkel groot aanbod Moet wel diverse keren binnen lopen Voor iets speciaals aanbod wisseld sterk Prijzen redelijk prachtige kasten Als ik huis opnieuw moest inrichten kwam 80% hier vandaan jammer dat ik dit deel Aanloop zal wel groter worden”

Peter Janssen

“Leuke gezellige 2ehands spulletjes en mooie kasten. Vriendelijk personeel. Ik loop er met regelmaat naar binnen en kom er altijd wel met iets naar buiten.”

Riny Huberts

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum Weert: Dé plek voor tweedehands schatten

Ben je op zoek naar unieke tweedehands artikelen in Weert? Dan is Kringloopcentrum Weert de place to be! Hier vind je een breed scala aan kwaliteitskleding, meubels, elektronica en nog veel meer. Het is de ideale plek om te winkelen voor mooie spullen en tegelijkertijd het milieu te helpen.

Wat kun je brengen naar Kringloopcentrum Weert?

Bij Kringloopcentrum Weert kun je je ongewenste spullen een nieuw leven geven. Denk hierbij aan kleding, schoenen, meubels, huisraad, boeken, speelgoed, en zelfs kleine elektronische apparaten. Door je spullen naar de kringloop te brengen, draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen aan betaalbare producten. Het is een win-win-situatie voor iedereen!

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloop?

Bij het winkelen in de kringloop is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Let vooral op de kwaliteit van de spullen en check goed of alles nog in goede staat verkeert. Neem de tijd om de verschillende afdelingen te doorzoeken, want je weet nooit wat je tegenkomt. Wees ook alert op eventuele kortingen en speciale acties die Kringloopcentrum Weert aanbiedt. Zo kun je nog voordeliger jouw favoriete items scoren.

Hoe werkt Kringloopcentrum Weert?

Kringloopcentrum Weert maakt het doneren en het winkelen in de kringloop eenvoudig voor iedereen. Je kunt je spullen brengen naar het centrum tijdens de openingstijden. Heb je geen mogelijkheid om je spullen te vervoeren naar het centrum? Geen probleem! Kringloopcentrum Weert biedt ook de mogelijkheid voor het ophalen van spullen. Daarnaast is de winkel rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen gemakkelijk kan winkelen.

Unieke programma’s, kortingen en services

Kringloopcentrum Weert biedt niet alleen geweldige tweedehands spullen, maar heeft ook verschillende unieke programma’s en services. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van wifi in de winkel, waardoor je tijdens het winkelen gemakkelijk kunt surfen op het internet. Daarnaast accepteert Kringloopcentrum Weert ook betalingen met betaalpassen, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt.

Daarnaast wordt Kringloopcentrum Weert gewaardeerd door klanten met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren. Dit toont aan dat het centrum kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft.

Voor meer informatie en het laatste nieuws kun je Kringloopcentrum Weert volgen op Facebook of hun website bezoeken https://www.kringloop-info.nl. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Breng een bezoek aan Kringloopcentrum Weert voor een unieke tweedehands winkelervaring. Hier vind je gegarandeerd verborgen schatten en steun je tegelijkertijd een duurzaam initiatief.

106 gedachten over “Kringloopcentrum weert”

 1. ★★★★★

  Mooie winkel groot aanbod Moet wel diverse keren binnen lopen Voor iets speciaals aanbod wisseld sterk Prijzen redelijk prachtige kasten Als ik huis opnieuw moest inrichten kwam 80% hier vandaan jammer dat ik dit deel Aanloop zal wel groter worden

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Wat een leuke winkel, veel en gevarieerd aanbod, leuke meubels, klein spul en aparte dingetjes. Vaak leuk geprijsd, dus genieten met snuffelen doe je zeker. Vandaag een leuk tafeltje en een leuk alternatief voor onze tv kast. Nu al zin in om neer te zetten. Ook makkelijk dat pinnen mogelijk is. We komen er regelmatig!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Leuke gezellige 2ehands spulletjes en mooie kasten. Vriendelijk personeel. Ik loop er met regelmaat naar binnen en kom er altijd wel met iets naar buiten.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  So much to look at. Its hard to not buy the whole store. I travel over 30 minutes to shop here. Absolutely the best kringloop Ive been to.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel centrum weert. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel centrum weert. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter