Kringloop Groothandel Weert

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Kringloop Groothandel Weert: kleding, meubels, elektronica, boeken – betaalbaar en milieuvriendelijk shoppen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kringloop zoals het hoort. Lekker rommelig en vanalles wat. Niet zo geordend zoals ze tegenwoordig op de ikea proberen te lijken. Nog niet dat beetje antiek of design gevonden wat je per ongeluk tegen kan komen. Het is gewoon zeer goed en uitgebreid spul voor de minima.”

G.

“Super winkel…je moet een beetje zoeken maar je vind altijd iets..laatst heeft een vriendin 2 kasten gekocht , een buffet…een prachtige art deko lamp,voor klein geld, prompt geleverd, altijd vriendelijk. We zullen er zeker nog vaak heen gaan….”

Natascha Kila

“Vriendelijk personeel. Ook voor ontruimingen een prima adres. Duidelijke afspraken vooraf. Keurig op tijd. Hartelijk bedankt voor jullie hulp !!”

Toos Bruijnaers

Meer reviews lezen…

Alles over Kringloop Groothandel Weert

Ben je op zoek naar een leuke kringloopwinkel in Weert? Dan hoef je niet ver te zoeken, want Kringloop Groothandel Weert is de plek waar je moet zijn! Deze winkel, gelegen aan Maaspoort 44, 6001 BR Weert, biedt een breed scala aan tweedehands spullen voor een betaalbare prijs. Met een gemiddelde beoordeling van 3.3/5 sterren, is het zeker een bezoek waard.

Wat kan je brengen naar Kringloop Groothandel Weert?

Bij deze kringloopwinkel kan je terecht met diverse spullen die je niet langer nodig hebt. Denk aan kleding, meubels, elektronica en boeken. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzame samenleving. Bovendien kan je er iemand anders blij mee maken.

Waar moet je op letten bij Kringloop Groothandel Weert?

Bij het bezoeken van Kringloop Groothandel Weert zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is de winkel rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen er gemakkelijk kan winkelen. Daarnaast accepteert de winkel betaalpassen, waardoor je geen contant geld hoeft mee te nemen.

Hoe werkt Kringloop Groothandel Weert?

Kringloop Groothandel Weert is de perfecte plek om unieke tweedehands items te vinden. Je kunt naar hartenlust rondsnuffelen en de schatten ontdekken die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Het assortiment is breed en gevarieerd, met kleding, meubels, boeken en nog veel meer.

De openingstijden van Kringloop Groothandel Weert zijn als volgt: – Dinsdag: 10:00-17:00 – Woensdag: 10:00-17:00 – Donderdag: 10:00-17:00 – Vrijdag: 10:00-17:00 – Zaterdag: 10:00-17:00

Houd er rekening mee dat de winkel op maandag en zondag gesloten is.

Speciale programma’s, kortingen en andere services

Naast het brede assortiment biedt Kringloop Groothandel Weert ook speciale programma’s en kortingen. Zo organiseren ze regelmatig evenementen waarbij je mooie vondsten kunt doen tegen nog scherpere prijzen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om je spullen te doneren en andere mensen er blij mee te maken.

Plan je bezoek aan Kringloop Groothandel Weert en ontdek alle verborgen schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Zo draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar maak je ook een ander blij met jouw tweedehands spullen.

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Weert, kijk hier.

19 gedachten over “Kringloop Groothandel Weert”

 1. ★★★★☆

  Verrassend grote snuffelkringloop. Er staan ontzettend veel meubelen en andere items kriskras door elkaar, waardoor de zaak erg rommelig overkomt. De meeste spullen zijn niet geprijst. Geen verwarming, dus behoorlijk koud binnen. Parkeergelegenheid op eigen terrein. Vriendelijke bediening.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een kringloop zoals het hoort. Lekker rommelig en vanalles wat. Niet zo geordend zoals ze tegenwoordig op de ikea proberen te lijken. Nog niet dat beetje antiek of design gevonden wat je per ongeluk tegen kan komen. Het is gewoon zeer goed en uitgebreid spul voor de minima.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Vriendelijk personeel. Ook voor ontruimingen een prima adres. Duidelijke afspraken vooraf. Keurig op tijd. Hartelijk bedankt voor jullie hulp !!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Niet echt klantvriendelijk. Rookt voor de deur dus de hele zaak ruikt naar rook. Parkeren, gratis, op eigen terrein. 0 structuur in de zaak. Veel zonder prijs, dus prijzen zijn natte vinger werk.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Super winkel…je moet een beetje zoeken maar je vind altijd iets..laatst heeft een vriendin 2 kasten gekocht , een buffet…een prachtige art deko lamp,voor klein geld, prompt geleverd, altijd vriendelijk. We zullen er zeker nog vaak heen gaan….

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring met Groothandel Weert. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Groothandel Weert. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Groothandel Weert. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Groothandel Weert. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Groothandel Weert. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Groothandel Weert. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter