Kringloopwinkel Bolsward

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Bolsward, Friesland – meubels, kleding, boeken en meer. Open dinsdag tot zaterdag. Winkel bewust!

Adres & contact

 • Kringloopwinkel Bolsward
 • Oude Hichtumerweg 2A
 • 8701 PE Bolsward
 • 0515 576 483

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Gewoon uniek en een kringloop zoals een kringloop hoort te zijn. Leuke prijzen , goede service en gewoon een fantastische plek. Ja het is wellicht wat rommelig, maar je vindt hier echt de mooiste schatten. Aanbod wisselt heel snel, dus vaak gaan is het beste !De mensen die er werken zijn allemaal bijzonder en doen echt hun best voor je . Brengen ook nog gratis , super service !”

Lieke Bömer

“Wat een leuke kringloop! Ja, het is een rommeltje, maar dat zijn de leukste kringloopwinkels :) Hier vind je met goed zoeken leuke pareltjes. Als je meerdere dingen koopt maken ze een mooi prijsje. De vrouw die er werkt was heel vriendelijk. We komen helaas niet uit de buurt, maar anders zouden we hier regelmatig te vinden zijn.”

Vera van Osch

“Heerlijk rommelige kringloopwinkel, ik houd er van. Nog echt schatgraven, alhoewel de echte schatten achter slot en grendel staan met iets hogere prijzen. Ik had een tas vol met heel veel mooie spullen voor slechts 10 euro. We komen vast weer eens struinen!”

Ineke Kleefstra

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Bolsward: voor duurzaam winkelen in Friesland


Kringloopwinkel Bolsward is een populaire kringloopwinkel gelegen in de charmante stad Bolsward in Friesland. Met de openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag heb je voldoende tijd om deze winkel, waar duurzaamheid centraal staat, te verkennen.


Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Bolsward?


Het assortiment van Kringloopwinkel Bolsward is zeer divers. Je kunt er terecht voor allerlei tweedehands spullen, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen milieuvriendelijk, maar je kunt ook nog eens flink besparen op je aankopen.


Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Bolsward?


Bij het lezen van de reviews van Kringloopwinkel Bolsward valt op dat sommige mensen de prijzen noemen. Het is dus aan te raden om tijdens je bezoek goed op de prijzen te letten. Verder zijn er positieve geluiden over het assortiment en de kwaliteit van de aangeboden producten.


Hoe werkt Kringloopwinkel Bolsward?


Bij Kringloopwinkel Bolsward draait alles om duurzaamheid en het hergebruiken van goederen. Je kunt dus met een gerust hart je spullen naar deze winkel brengen, wetende dat ze een tweede leven krijgen en niet op de vuilnisbelt belanden. Daarnaast biedt Kringloopwinkel Bolsward verschillende diensten en faciliteiten aan, waaronder een bezorgservice en ophaalservice. Zo wordt het nog gemakkelijker om je gekochte items thuis te krijgen.


Unieke programma’s, kortingen en andere services


Kringloopwinkel Bolsward heeft een aantal unieke programma’s en services die het de moeite waard maken om een bezoek te brengen. Zo is de winkel bereikbaar per openbaar vervoer en is er een parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers. Daarnaast kun je de winkel volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen.


Ben je geïnteresseerd in duurzaam winkelen en wil je jouw steentje bijdragen aan een beter milieu? Breng dan zeker een bezoekje aan Kringloopwinkel Bolsward in Friesland. Ontdek het diverse assortiment van gebruikte goederen, profiteer van de diensten en faciliteiten en geniet van de unieke winkelervaring die deze kringloopwinkel te bieden heeft.


Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Friesland? Neem dan een kijkje op onze overzichtspagina voor meer informatie.

96 gedachten over “Kringloopwinkel Bolsward”

 1. ★★★★☆

  De fijnste kringloopwinkel die ik ken – spotgoedkoop – aardige mensen – heerlijk rommeltje – gezellig – gewoon super en uniek!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  U ziet aan de reviews dat de meningen of zeer goed of zeer slecht zijn. Laat u niet afschrikken door die 1 sterren reviews want dit is een ouderwetse rommelmarkt kringloop en geen moderne warenhuis-kringloop die in handen is van bv een geprivatiseerde vuilverwerker als Omrin of een liefdadigheids instelling als Dorkas. Als u bereid bent de tijd te nemen, uw ogen de kost te geven en zich niet ergert aan rommeligheid zoals velen die hier deze kringloop afkraken met 1 ster dan kunt u genieten en scoren. Iedere dag nieuw aanbod, dus het loont om er dikwijls heen te gaan.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Bolsward. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Wat een ellende. Vieze stinkende bende. Alles bovenop elkaar gestapeld. Kleingoed gaat nog wel meubels is helemaal een puinzooi.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Wat een leuke kringloop! Ja, het is een rommeltje, maar dat zijn de leukste kringloopwinkels :) Hier vind je met goed zoeken leuke pareltjes. Als je meerdere dingen koopt maken ze een mooi prijsje. De vrouw die er werkt was heel vriendelijk. We komen helaas niet uit de buurt, maar anders zouden we hier regelmatig te vinden zijn.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Wat rommelig maar zo hoort een echte kringloop te zijn. Leuk om rond te struinen. Vriendelijk eigenaar en sympathiek personeel. Veel echte koopjes!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Niet erg opgeruimd, maar in zulke kringloopwinkels vind je vaak de mooiste schatten! Niks op aan te merken dus ;) De kringloopwinkel is ook erg goedkoop.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Bolsward. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Verschrikkelijke bende, de eenden zwemmen voor de ingang, met natte voeten door de ongeorganiseerde spullen, snap niet waarom ze daar geen vrouwen neer zetten met organisatie blik. Ben in staat de burgemeester te vragen hun subsidie op te heffen!! …onverantwoord niks geprijsd, mooiere spullen incompleet, sleutels van kasten geen idee…was maar 1 vrouw met behoud van uitkering aan de gang. Ik had gillend naar huis gerend. Zaak mag de naam Malle Pietje hebben…

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Als je van sneupen houd is het leuk, maar de winkel is rommelig. Er staan spullen wat echt gewoon afval is, matrassen ook onder een lek dak..

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Gewoon uniek en een kringloop zoals een kringloop hoort te zijn. Leuke prijzen , goede service en gewoon een fantastische plek. Ja het is wellicht wat rommelig, maar je vindt hier echt de mooiste schatten. Aanbod wisselt heel snel, dus vaak gaan is het beste !De mensen die er werken zijn allemaal bijzonder en doen echt hun best voor je . Brengen ook nog gratis , super service !

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  buitenkansjes maar ook de gangbare producten zoals opbergbakken,vuilnisbakken.bezems,tuin/gereedschap voor een spotprijs…aardige en hulpvaardige mensen.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Bolsward. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter