Kringloopwinkel De Spoorwissel in Beilen

Ontdek duurzaam shoppen bij De Spoorwissel in Beilen – tweedehands schatten van boeken tot meubels. Beoordeeld met 3.5 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kringloop zoals het hoort. Ik zie reviews met dat het er een rommel is, maar juist zo kan je nog heerlijk uren rondlopen en telkens iets nieuws tegenkomen, is dat niet precies hoe een kringloop hoort te zijn? Er zijn genoeg kringlopen in de buurt die alles uitzoeken en alles op kleur zetten, juist daar kun je niet de parels vinden. Hele aardige verkoopster en echt zeer goede prijzen in vergelijking met alle kringlopen in de buurt. Daarnaast ook leuke, aparte dingen gekocht, en alles bij elkaar 13,50. TOP!! Zou willen dat ze dichter bij huis zaten.”

Myrthe Kleingeld

“Prima kringloopwinkel maar alles wel wat rommelig personen is wel vriendelijk en behulpzaam. Artikelen zijn niet voorzien van een prijsje omdat klanten dit soms omwisselen. Producten zijn erg goedkoop dus zeker de moeite om te gaan kijken en wil je iets kopen dan moet je dus om de prijs vragen.”

Lies Prummel

“Leuke kringloop met erg aardig personeel je kan hier lekker struinen naar leuke dingen.”

johanna janssen

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Spoorwissel in Beilen: Duurzaam Winkelen voor Iedereen

Ben je op zoek naar een plek waar je duurzaam kunt winkelen en tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu? Maak dan kennis met Kringloopwinkel De Spoorwissel in Beilen. Deze gezellige kringloopwinkel, gevestigd aan De Hanekampen 49/51, biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen met een gemiddelde waardering van 3.5/5 sterren.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel De Spoorwissel?

Bij Kringloopwinkel De Spoorwissel kun je terecht met diverse spullen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door jouw spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je tegelijkertijd het milieu te beschermen.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel De Spoorwissel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel De Spoorwissel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Hoewel de winkel er naar streeft om alleen goede en bruikbare items te verkopen, is het altijd verstandig om te controleren of het product in goede staat verkeert voordat je het aanschaft. Daarnaast is het handig om tijdens je bezoek de openingstijden in de gaten te houden, zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Hoe werkt Kringloopwinkel De Spoorwissel?

Bij Kringloopwinkel De Spoorwissel kun je eenvoudig en op je gemak rondsnuffelen tussen de tweedehands spullen. Je vindt er onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Zo kun je jouw huis op een duurzame manier inrichten, zonder diep in de buidel te hoeven tasten.

Daarnaast biedt Kringloopwinkel De Spoorwissel ook enkele unieke programma’s en diensten aan, zoals een ophaalservice en woningontruiming. Hiermee kun je gemakkelijk grote items laten ophalen of hulp krijgen bij het leeghalen van een woning. Deze extra services maken het winkelen bij Kringloopwinkel De Spoorwissel nog aantrekkelijker.

Wil je meer informatie over Kringloopwinkel De Spoorwissel in Beilen? Bezoek dan hun Facebook-pagina. Ook kun je een kijkje nemen op https://www.kringloop-info.nl voor meer informatie over kringloopwinkels in de regio Drenthe.

Bij Kringloopwinkel De Spoorwissel staat duurzaamheid centraal. Door tweedehands spullen te kopen of te doneren, draag je bij aan een beter milieu en help je tegelijkertijd anderen. Breng dus snel een bezoek aan Kringloopwinkel De Spoorwissel en ontdek de schatten die hier te vinden zijn.

75 gedachten over “Kringloopwinkel De Spoorwissel in Beilen”

 1. ★★★★☆

  Vind het wat prijzig, en weer staan er artikelen in een kringloop voor de sier en dus niet voor de verkoop.. erg jammer! Het is wel toegangkelijk met een kinderwagen behalve naar boven daar wil je niet komen. Het is daar een rommeltje

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Zeer rommelige zaak, er ligt vaak glas op de grond, dus neem alstublieft geen hond mee!! Graai ook niet zomaar ergens in…. Veel dingen zijn absurd duur geprijsd voor een kringloop…. Het stinkt er regelmatig naar olie doordat de beddenafdeling opeens garage is geworden sinds een jaar, of langer…. en het stinkt ook naar uitlaatgassen en benzine, Nieuw aangelegde parkeerplekken staan vol wrakken, dus veel parkeerplek is er niet voor klanten. Dit alles van een kerel die al diverse mensen op zeer onvriendelijke manier te woord heeft gestaan en ze zelfs de winkel uit heeft gezet terwijl hij de eigenaar niet eens is! Laat je spullen niet ophalen door deze kringloop, komt die kerel langs en bij de winkel wordt de container volgegooid. Koop je iets groots, kerel brengt het, zet niets in elkaar, ook al is het wel de afspraak. Als je een goede kringloop zoekt, ga dan naar Hoogeveen of Assen

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Klant onvriendelijk… Piste in mn broek bijna, maar geen toilet voor klanten. Gauw naar een garage bedrijf gereden.. Daar mocht ik naar het toilet… U begrijpt dat ik daar nooit iets zal kopen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top bezoek aan De Spoorwissel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Prima kringloopwinkel maar alles wel wat rommelig personen is wel vriendelijk en behulpzaam. Artikelen zijn niet voorzien van een prijsje omdat klanten dit soms omwisselen. Producten zijn erg goedkoop dus zeker de moeite om te gaan kijken en wil je iets kopen dan moet je dus om de prijs vragen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Spoorwissel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met De Spoorwissel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter