Kringloopwinkel de Sneuper in Dokkum

Ontdek unieke vondsten bij Kringloopwinkel de Sneuper in Dokkum, voor kwalitatieve tweedehands kleding, meubels, en meer. Gewaardeerde lokale shop!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Merk op dat de snitch weg is”

theproaaron

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloopwinkel de Sneuper in Dokkum, Friesland

Kringloopwinkel de Sneuper is een geliefde kringloopwinkel gevestigd in het prachtige Dokkum, Friesland. De winkel is gelegen aan Houtkolk 7 en is open voor bezoek op de aangegeven openingstijden. Met een gemiddelde rating van 5.0/5 sterren, is het duidelijk dat de Sneuper bekend staat om zijn kwaliteit en service.

Wat kun je bij de Sneuper brengen?

Bij Kringloopwinkel de Sneuper kun je allerlei spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Of het nu gaat om kleding, meubels, keukengerei, elektronica of boeken, de Sneuper neemt graag je donaties aan. Door je spullen naar de winkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je ook nog eens het milieu te sparen.

Waar moet je op letten bij de Sneuper?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel de Sneuper is het belangrijk om op zoek te gaan naar unieke vondsten. De winkel staat bekend om zijn uitgebreide collectie tweedehands items, waardoor er altijd wel iets interessants te vinden is. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, antieke meubels of boeken, de Sneuper heeft het allemaal. Wees er echter wel snel bij, want de voorraad wisselt regelmatig en populaire items kunnen snel verkocht zijn.

Hoe werkt de Sneuper?

Bij de Sneuper werken ze volgens het principe van hergebruik en verkoop. Alle ingebrachte donaties worden zorgvuldig gesorteerd en geïnspecteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. De prijzen zijn betaalbaar en je kunt er zeker van zijn dat je waar krijgt voor je geld. Bovendien steun je met je aankopen bij de Sneuper een goed doel, aangezien de opbrengst wordt ingezet voor diverse lokale programma’s en diensten.

Unieke programma’s en diensten

Kringloopwinkel de Sneuper heeft een aantal unieke programma’s en diensten die ze aanbieden. Ze organiseren regelmatig speciale acties en kortingen, zodat je nog voordeliger kunt winkelen. Daarnaast kun je bij de Sneuper ook terecht voor reparatieservice. Heb je een kapotte koffiezetter, blender of ander elektronisch apparaat? Breng het naar de Sneuper en zij zullen hun best doen om het te repareren. Op deze manier wordt er niet alleen bijgedragen aan duurzaamheid, maar kun jij ook weer optimaal gebruik maken van je spullen.

Wil je meer weten over Kringloopwinkel de Sneuper? Neem dan een kijkje op hun Facebookpagina. Voor meer informatie over de locatie en openingstijden, bezoek https://www.kringloop-info.nl/friesland/dokkum/.

Breng een bezoek aan Kringloopwinkel de Sneuper en ontdek de unieke schatten die deze winkel te bieden heeft. Help het milieu, steun een goed doel en ga op zoek naar prachtige tweedehands vondsten.

2 gedachten over “Kringloopwinkel de Sneuper in Dokkum”

  1. ★★★★★

    Een top bezoek aan de Sneuper. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter