Kringloopwinkel Twadde Kâns in Dokkum

Ontdek unieke tweedehandskleding en vintage schatten bij Twadde Kâns in Dokkum. Top-beoordeelde kringloopwinkel voor kwaliteit en variëteit.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik dacht nadat mijn kind mijn ps4 had gesloopt. Ik geef hem een tweede kans.”

theproaaron

Meer reviews lezen…

Twadde Kâns: Dé Kringloopwinkel in Dokkum, Friesland

Ben je op zoek naar unieke tweedehandskleding of leuke vintage items? Dan is Twadde Kâns, dé kringloopwinkel in Dokkum, Friesland, de plek waar je moet zijn! Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, is deze winkel zeker een bezoekje waard.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Twadde Kâns verwelkomt graag jouw donaties! Of je nu kleding, meubels, boeken, speelgoed, elektronica of huishoudelijke artikelen hebt – deze kringloopwinkel neemt alles graag van je aan. Door jouw spullen te doneren, draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar help je ook anderen om te profiteren van jouw gebruikte maar nog steeds waardevolle items.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Twadde Kâns vind je een breed scala aan producten, maar het is belangrijk om enkele punten in gedachten te houden tijdens het winkelen. Controleer altijd de kwaliteit van de items die je wilt kopen. Hoewel de meeste items in goede staat zijn, is het altijd verstandig om zorgvuldig te kijken naar mogelijke beschadigingen of gebreken. Daarnaast is het handig om te weten dat het assortiment constant verandert, dus het is de moeite waard om regelmatig een bezoekje te brengen voor nieuwe schatten.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Twadde Kâns is gevestigd op Op de Keppels 1, 9101 DG Dokkum en is geopend op vrijdag en zaterdag, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Hoewel de winkel op andere dagen gesloten is, kun je tijdens de openingstijden altijd langskomen om te shoppen. De winkel werkt op basis van vrijwilligers en heeft een gezellige sfeer.

Naast het verkopen van tweedehandsitems, biedt Twadde Kâns ook verschillende unieke programma’s en services. Zo hebben ze een slimmekaart-programma, waarbij je punten kunt sparen bij iedere aankoop en deze kunt inwisselen voor extra korting. Daarnaast organiseren ze regelmatig speciale kortingsdagen en evenementen, waarbij je kunt profiteren van extra voordelige deals.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen van deze kringloopwinkel? Volg Twadde Kâns dan op Facebook!

Twadde Kâns, de kringloopwinkel in Dokkum, Friesland, is de ideale plek om nieuwe schatten te ontdekken en bij te dragen aan een duurzamere wereld. Bezoek deze gezellige winkel en geniet van de unieke tweedehands vondsten die je er kunt doen!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Friesland en andere locaties in de buurt van Dokkum, kun je een kijkje nemen op Kringloop-info.nl.

2 gedachten over “Kringloopwinkel Twadde Kâns in Dokkum”

  1. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring met Twadde Kâns. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter