KringloopWinkel De Kleine Beurs in Den Bosch

Ontdek duurzame schatten bij KringloopWinkel De Kleine Beurs in ‘s-Hertogenbosch – boeken, meubels, kleding en meer elke werkdag open!

Adres & contact

 • KringloopWinkel De Kleine Beurs
  Van Broeckhovenlaan 4A, 5213 HX ‘s-Hertogenbosch
 • Telefoonnummer: 06 53733311
 • Website: kleinebeurs.com

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Super winkel! Ben ontzettend fijn geholpen! Baby bedje werd zelfs voor mij uit elkaar gehaald en werd geholpen met inladen. Iedereen die ik heb gesproken was vriendelijk en de prijzen waren echt top! Ik hoop ooit nog eens terug te komen, dank!”

Karina Timmermans

“Ik snap niet wat al deze slechte reviews voor moeten stellen. Ik heb altijd een goede ervaring bij de kleine beurs. Vriendelijk personeel, goedkoopste kringloop van den bosch en leuke spullen. Een van de betere kringlopen in den bosch.”

Sanne de Heer

“Heerlijke kringloopwinkel, waar je fijn kunt snuffelen. Na sluiting ivm Corona, nieuwe grotere open ruimtes, waar je elkaar niet in de weg loopt. Vriendelijk personeel!”

Wies De Groot

Meer reviews lezen…

KringloopWinkel De Kleine Beurs in ‘s-Hertogenbosch

KringloopWinkel De Kleine Beurs is een bruisende kringloopwinkel gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Deze winkel, geleid door een vrouwelijke ondernemer, is elke werkdag geopend en biedt een unieke ervaring op het gebied van duurzaam winkelen. Benieuwd naar de openingstijden van deze kringloopwinkel? Lees snel verder!

Wat kun je brengen naar KringloopWinkel De Kleine Beurs?

Bij KringloopWinkel De Kleine Beurs kun je diverse items inleveren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, lever je een waardevolle bijdrage aan duurzaamheid.

Waar moet je op letten bij KringloopWinkel De Kleine Beurs?

Bij het bezoeken van KringloopWinkel De Kleine Beurs zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst biedt de winkel een rolstoeltoegankelijke ingang, zodat iedereen gemakkelijk naar binnen kan. Daarnaast accepteert de winkel betalingen met betaalpassen, wat het winkelen nog eenvoudiger maakt.

Hoe werkt KringloopWinkel De Kleine Beurs?

KringloopWinkel De Kleine Beurs biedt verschillende diensten en faciliteiten aan om het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een bezorgservice beschikbaar, waarmee je gekochte items thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast kun je ook goederen inleveren bij de winkel en bieden ze een ophaalservice aan. Heb je hulp nodig bij woningontruiming? Ook daarvoor kun je terecht bij KringloopWinkel De Kleine Beurs.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere diensten en faciliteiten biedt KringloopWinkel De Kleine Beurs ook verschillende unieke programma’s en services. Zo hebben ze een bezorgservice, waarbij je gekochte items gemakkelijk kunt laten bezorgen. Ze bieden ook een inname service aan, wat handig is wanneer je spullen wilt doneren. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de ophaalservice, waardoor je grote items gemakkelijk kunt laten ophalen. Tot slot biedt KringloopWinkel De Kleine Beurs ook hulp bij woningontruiming aan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij KringloopWinkel De Kleine Beurs? Volg hen dan op Facebook en mis geen enkele update.

Breng een bezoek aan KringloopWinkel De Kleine Beurs in ‘s-Hertogenbosch en ontdek het avontuur van duurzaam winkelen!

105 gedachten over “KringloopWinkel De Kleine Beurs in Den Bosch”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel De Kleine Beurs. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top bezoek aan De Kleine Beurs. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Kom hier al 20 jaar. Het ligt middenin een achterstands wijk, maar de bewoners hiervan zul je hier niet meer zien. Enorm duur. In de laatste 10 jaar zijn de prijzen vertienvoudigd. Nieuw kopen is net zo duur en dan krijg je tenminste garantie. Dit WAS een leuke kringloop nu een smerige curiosa zaak. Dit komt door nieuwe leiding…. die heeft blijkbaar liever geen armoedzaaiers in de winkel of buurtbewoners. Dat terwijl dit pand van wijkplein oost is maar voor de buurt dus geen functie heeft.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ook hier een inzinking, maar niet wat betreft de prijzen, die hebben een opleving, idioot duur gewoon, bijvoorbeeld modelautos, uiteraard zonder passend doosje, maar wel duurder dan in de winkel, de CDs & DVDs zijn duidelijk gebruikt, maar ook niet meer te gebruiken, volop krassen, verder heel veel vooral oude meuk, die men met die prijzen echt niet kwijtraakt, en het personeel is of afwezig, of ongeintereseerd.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ik heb zojuist een poster gekocht, daar bleek een scheur in het glas in te zitten. Dus ik heb bij thuiskomst meteen gebeld maar er viel niets te regelen. Erg jammer.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Super winkel! Ben ontzettend fijn geholpen! Baby bedje werd zelfs voor mij uit elkaar gehaald en werd geholpen met inladen. Iedereen die ik heb gesproken was vriendelijk en de prijzen waren echt top! Ik hoop ooit nog eens terug te komen, dank!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Altijd fijn snuffelen daar, vriendelijk personeel wat behulpzaam is. Prijzen zijn prima en er zitten soms echt juweeltjes bij….

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Ik snap niet wat al deze slechte reviews voor moeten stellen. Ik heb altijd een goede ervaring bij de kleine beurs. Vriendelijk personeel, goedkoopste kringloop van den bosch en leuke spullen. Een van de betere kringlopen in den bosch.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Leuke kring loop aardig personeel! jammer dat de bazin zo ontzettend gemeen is ze laat je niet uit praten is onvriendelijk en denkt allen aan haar eigen. Hoop dat er ooit een andere eigenaar komt met wat meer empathisch vermogen.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Kleine Beurs. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Great atmosphere. Enjoyed and laughed! Found beautiful things for next to nothing. Now Im happy to go home and will definitely come back here!

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  erg jammer dat er in de ochtend geen wisselgeld is, ik ben met lege handen naar huis gegaan, omdat ik niet anders dan meteen tientje kon betalen , zelfs daar hadden ze geen wisselgeld voor. verder vriendelijk personeel en leuk spulletjes

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Kleine Beurs. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter