Kringloopwinkel De Huiskamer in Schijndel

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel De Huiskamer in Schijndel voor meubels, kleding en meer tweedehands schatten.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat veel keus hebben ze daar! Veel aparte decoratie en antieke meubels gezien. Ik ben geslaagd met een stevige eikenhouten kast. Ik kom zeker nog eens snuffelen. :)”

Daphne R

“Niet voor angstig aangelegde mensen… De spullen staan in de loods bij a tot aan het plafond opgestapeld. Veel mooi spul daar!”

Shamantronics

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Huiskamer: Duurzaam Winkelen in Schijndel

Ben je op zoek naar een plek waar je duurzaam kunt winkelen in Schijndel? Dan is Kringloopwinkel De Huiskamer de ideale plek voor jou. Gelegen aan de Toon Bolsiusstraat 18, is deze luxe kringloopwinkel een schatkamer vol met tweedehands items. Of je nu op zoek bent naar meubels, kleding, boeken of decoraties, De Huiskamer heeft het allemaal. Lees verder om meer te weten te komen over deze prachtige winkel en ontdek wat je kunt verwachten tijdens je bezoek.

Wat kan je naar Kringloopwinkel De Huiskamer brengen?

Bij Kringloopwinkel De Huiskamer heb je de mogelijkheid om goederen in te leveren. Dus als je nog oude spullen hebt liggen waar je vanaf wilt, breng ze gerust naar de winkel. Denk aan meubels, kleding, elektronica of boeken. Door items te doneren, draag je bij aan duurzaam winkelen en help je ook nog eens het milieu. Het is een win-win situatie!

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de artikelen tweedehands zijn, betekent dit niet dat ze van mindere kwaliteit zijn. Integendeel, je kunt soms echte pareltjes vinden! Let bijvoorbeeld op de staat van het item, het materiaal en de prijs. Neem de tijd om door alle afdelingen te snuffelen, want je weet nooit wat je tegenkomt.

Hoe werkt Kringloopwinkel De Huiskamer?

Kringloopwinkel De Huiskamer is geopend op vrijdag en zaterdag. Op andere dagen kun je op afspraak langs komen. Dit biedt flexibiliteit voor iedereen die graag wil winkelen bij De Huiskamer. Je kunt telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. Naast het winkelen biedt De Huiskamer ook speciale diensten aan, zoals het innemen van goederen, verhuizingen en woningontruiming. Dit maakt De Huiskamer niet zomaar een kringloopwinkel, maar een plek waar je terecht kunt voor al je duurzame behoeften.

Wil je meer weten over Kringloopwinkel De Huiskamer of ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels in Noord-Brabant? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je een compleet overzicht van alle kringloopwinkels in de provincie. Volg ook onze Facebook pagina voor het laatste nieuws en updates. Kom naar Kringloopwinkel De Huiskamer en ontdek de vele schatten die op jou wachten!

6 gedachten over “Kringloopwinkel De Huiskamer in Schijndel”

 1. ★★★☆☆

  Niet voor angstig aangelegde mensen… De spullen staan in de loods bij a tot aan het plafond opgestapeld. Veel mooi spul daar!

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Cassier rookt boven op de trap. Lekker ,want de kassa is bij de ingang. Dus je word direct op een nicotine wolk getracteerd bij binnenkomst. Verder is het een grote vieze rommelwinkel. Ik ga er niet meer heen. Goor vies en rommelig is hun sterke verkoop punt bah.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Wat veel keus hebben ze daar! Veel aparte decoratie en antieke meubels gezien. Ik ben geslaagd met een stevige eikenhouten kast. Ik kom zeker nog eens snuffelen. :)

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  De titel kringloopwinkel past niet bij De Huiskamer. Je zou eerder zeggen dat je te maken hebt met een verzamelaar die niks weg kan gooien. Veel antiek, (over datum) levensmiddelen en onuitgepakte dozen tot aan het plafond. Niks is gesorteerd, alles staat dicht op elkaar en het is op zijn zachtst gezegd brandgevaarlijk. Niet kringloopwaardig.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter