Kringloopwinkel Andel

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel Andel – boeken, meubels, speelgoed en meer. Vier dagen per week geopend in Noord-Brabant.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie kleine winkel , wordt gerund door vrijwilligers. Opbrengst Komt tenminste voor Woord en Daad”

Aart v. Dalen

“Used items at a bargain price. Everyone will find something for himself.”

ala jajko

“Nice quiet atmosphere. You will meet your expectations in a classic way.”

Cezary Wi ch

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Andel: Een Duurzaam Winkelavontuur in Andel

Woord en Daad Andel is een kringloopwinkel gevestigd in het charmante stadje Andel in Noord-Brabant. Deze winkel is een geweldige bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen en is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Met zijn uitgebreide assortiment en unieke programma’s biedt Kringloopwinkel Andel een onvergetelijke winkelervaring.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Andel?

Bij Kringloopwinkel Andel kan je allerlei spullen doneren om bij te dragen aan duurzaamheid. Denk aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsitems, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door gebruikte spullen te doneren, help je niet alleen het milieu, maar ook de lokale gemeenschap.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Andel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Andel zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de winkel op maandag, dinsdag en zondag gesloten is. Plan je bezoek dus op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag om teleurstelling te voorkomen. Daarnaast is het goed om te weten dat Kringloopwinkel Andel gemiddeld een beoordeling van 4.5/5 sterren heeft, wat aangeeft dat klanten tevreden zijn over de winkel.

Hoe werkt Kringloopwinkel Andel?

Bij Kringloopwinkel Andel komen gebruikte spullen binnen die zorgvuldig worden geselecteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Het personeel van de winkel zorgt ervoor dat de artikelen van goede kwaliteit zijn voordat ze worden geprijsd en in de schappen worden geplaatst. Dit betekent dat je bij Kringloopwinkel Andel altijd kunt rekenen op kwalitatieve tweedehands artikelen. Bovendien worden op bepaalde dagen kortingen aangeboden, dus houd de social media kanalen van de winkel in de gaten om op de hoogte te blijven van speciale aanbiedingen en programma’s.

Unieke programma’s en sociale media

Kringloopwinkel Andel maakt deel uit van Woord en Daad, een organisatie die sociale projecten ondersteunt. Door bij Kringloopwinkel Andel te winkelen, draag je bij aan deze projecten en help je mensen in nood wereldwijd. Daarnaast heeft de winkel een actieve aanwezigheid op social media, met name op Facebook. Volg Kringloopwinkel Andel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en om te profiteren van unieke kortingen en aanbiedingen.

Kom naar Kringloopwinkel Andel in Andel, Noord-Brabant, en ervaar het plezier van duurzaam winkelen. Ontdek een breed scala aan tweedehands artikelen, neem deel aan unieke programma’s en steun een goed doel. Doe mee aan het duurzame winkelavontuur bij Kringloopwinkel Andel, waar hergebruik een nieuwe betekenis krijgt.

24 gedachten over “Kringloopwinkel Andel”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Andel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Andel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Andel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Andel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Andel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Andel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter