Kringloopwarenhuis Het Goed Boxtel

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop Het Goed Boxtel – boeken, meubels, mode en meer voor de milieubewuste koopjesjager!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mooi gesorteerde, opgeruimde en schone kringloopwinkel. Gevarieerde prijzen. Sommige items, onder andere kleding, zijn best duur en dan moet ik altijd denken dat ze alles krijgen zonder er voor te betalen. Het voelt dan heel dubbel als iets duur wordt verkocht.”

Desiree Lorist

“Aantal nuttige en minder nuttige dingen gekocht voor mijn borders verzameling. Geen rij maar wel druk. Groothandel onder 3e 2e -hands”

Mike Mulders

“Leuke winkel alleen jammer dat je voor echte koopjes niet meer bij het goed moet zijn”

Martin Teurlincx

Meer reviews lezen…

Kringloopwarenhuis Het Goed Boxtel: Duurzaam Winkelen in Boxtel

Het Goed Boxtel is een populaire kringloopwinkel gelegen in het charmante stadje Boxtel, in de provincie Noord-Brabant. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, is deze winkel een geweldige bestemming voor iedereen die op zoek is naar unieke tweedehands items tegen betaalbare prijzen.

Wat kun je brengen naar Het Goed Boxtel?

Als je spullen hebt waar je vanaf wilt, kun je ze naar Het Goed Boxtel brengen. Ze accepteren graag verschillende items, zoals boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het doneren van je tweedehands spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor anderen die op zoek zijn naar voordelige en kwalitatieve items.

Waar moet je op letten bij Het Goed Boxtel?

Bij het winkelen in Het Goed Boxtel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig geselecteerde artikelen biedt, is het altijd verstandig om grondig te inspecteren of alle onderdelen aanwezig zijn en of er geen gebreken zijn. Ook is het handig om te weten dat Het Goed Boxtel diverse diensten en faciliteiten biedt, waaronder bezorgservice, inname van goederen, ophaalservice en een parkeerplaats.

Hoe werkt Het Goed Boxtel?

Het Goed Boxtel maakt deel uit van de landelijke keten van Het Goed. Deze kringloopwinkel heeft als missie om hergebruik van producten te stimuleren en werkgelegenheid te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dus, als je shopt bij Het Goed Boxtel, draag je bij aan een duurzamere samenleving en steun je sociale doelen.

Naast het aanbieden van tweedehands items, heeft Het Goed Boxtel ook diverse programma’s en kortingen. Zo bieden ze een bezorgservice aan, waarbij je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast hebben ze speciale kortingen voor studenten, 65-plussers en mensen met een klantenpas. Deze kortingen maken het winkelen in Het Goed Boxtel nog aantrekkelijker voor iedereen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen van Het Goed Boxtel? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram. Op deze social media kanalen kun je inspiratie opdoen, tips en tricks ontvangen en deelnemen aan leuke winacties.

Ben je geïnteresseerd in andere vestigingen van Het Goed? Ontdek dan de 30 filialen van Het Goed verspreid over heel Nederland.

Bezoek Het Goed Boxtel vandaag nog en geniet van het plezier van duurzaam winkelen! Bezoekadres: Industrieweg 6, 5281 RW Boxtel Openingstijden: – Maandag: 09:00-18:00 – Dinsdag: 09:00-18:00 – Woensdag: 09:00-18:00 – Donderdag: 09:00-18:00 – Vrijdag: 09:00-18:00 – Zaterdag: 09:00-17:00 – Zondag: Gesloten

178 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Boxtel”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan warenhuis Het Goed Boxtel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Meubels worden geweigerd. Er wordt advies gegeven dat ik mijn spullen bij een ander bedrijf kan afgeven. Deze bedrijven nemen geen spullen aan van particulieren. Waardeloos en ondeskundig. Mooie meubelen moeten worden afgedankt aan de milieustraat. Het had ook een tweede leven kunnen hebben als ze een likje verf wilde geven aan de goederen. Deze kringloop winkel vermijd ik.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Boxtel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met warenhuis Het Goed Boxtel. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Wij zijn blij met uw oude spullen staat er op de gevel… kom ik daar met mn aanhangertje vol goede spullen zoals wij wel vaker doen. Want wij waren een graag geziene klant, bij goederenafgifte, en ook in de winkel… Een zo goed als nieuwe logeerbed, nemen we niet aan… uw tapijt ook niet… (was een vloerkleed) met als antwoord waarom? Omdat deze dingen niet verkoopbaar zijn. En het staat al zo vol… Overigens verkopen ze gewoon bedden in de winkel. Maar de elektronische telescoop twv 200 euro, die wilde hij wel… nou mooi niet… Tot nooit… ouwe zuurpruim

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met warenhuis Het Goed Boxtel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Mooi gesorteerde, opgeruimde en schone kringloopwinkel. Gevarieerde prijzen. Sommige items, onder andere kleding, zijn best duur en dan moet ik altijd denken dat ze alles krijgen zonder er voor te betalen. Het voelt dan heel dubbel als iets duur wordt verkocht.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Ontzettend hoge prijzen voor de meest bizarre dingen. Bol wol die bij de zeeman 1,20 euro kost, kost bij Het Goed 2 euro. Zelfs dingen die kapot zijn vragen ze de hoofdprijs voor.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met warenhuis Het Goed Boxtel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Wat een prijzen! Zag een paar schoenen, 25,00! Zijn ze helemaal besodemietert? Voor een simpel bordje werd ook maar even 9,00 gevraagd. Schandalig. Mensen zouden hun spullen via Marktplaats en FB weg moeten geven om zo echt mensen te helpen, ipv naar deze uitzuigers te brengen.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Boxtel. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij warenhuis Het Goed Boxtel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Boxtel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Aantal nuttige en minder nuttige dingen gekocht voor mijn borders verzameling. Geen rij maar wel druk. Groothandel onder 3e 2e -hands

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Boxtel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter