Kringloopwinkel Praktijkwinkel Bladel

Ontdek betaalbare tweedehands schatten bij Praktijkwinkel Bladel – boeken, meubels, kleding en meer met sociaal bewuste service.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:30
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Praktijkwinkel Bladel: Dé kringloopwinkel in het hart van Bladel

Praktijkwinkel Bladel, gevestigd aan de Gindrapassage 8 in Bladel, is een unieke kringloopwinkel waar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt een waardevolle bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap. Deze winkel biedt niet alleen een ruim assortiment aan tweedehands producten, maar ook diverse programma’s en diensten die het winkelen bij Praktijkwinkel Bladel nog aantrekkelijker maken.

Wat kan je brengen naar Praktijkwinkel Bladel?

Praktijkwinkel Bladel is altijd op zoek naar goede en herbruikbare spullen. Heb je overtollige boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed, of andere items die je niet meer gebruikt? Breng ze dan naar Praktijkwinkel Bladel! Jouw donaties dragen bij aan een duurzamere toekomst en creëren kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar moet je op letten in de winkel?

Bij Praktijkwinkel Bladel vind je een gevarieerd assortiment aan tweedehands producten, variërend van boeken en gereedschappen tot huis- en inrichtingsartikelen, kleding, muziek en speelgoed. Het is belangrijk om te weten dat de medewerkers van de winkel hun best doen om de producten op te knappen en te controleren voordat ze in de winkel worden geplaatst. Omdat het om tweedehands items gaat, is er een kans dat er kleine onvolkomenheden zijn. Wees echter gerust, Praktijkwinkel Bladel streeft altijd naar de beste kwaliteit van de producten die ze aanbieden.

Hoe werkt Praktijkwinkel Bladel?

Bij Praktijkwinkel Bladel worden de donaties gesorteerd en geprijsd door de medewerkers. De prijzen zijn zeer redelijk en je zult regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen vinden op geselecteerde items. Bovendien biedt Praktijkwinkel Bladel een uniek loyaliteitsprogramma aan, waarbij je punten kunt verdienen bij elke aankoop en deze kunt inwisselen voor aantrekkelijke kortingen in de winkel.

Volg Praktijkwinkel Bladel op social media

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Praktijkwinkel Bladel via hun social media kanalen. Volg ze op Facebook om als eerste op de hoogte te blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en evenementen.

Samenvattend, Praktijkwinkel Bladel is dé kringloopwinkel in het hart van Bladel waar je terecht kunt voor een breed scala aan tweedehands producten. Met een focus op duurzaamheid en het bieden van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is Praktijkwinkel Bladel een plek waar je niet alleen kunt winkelen, maar ook een positieve impact kunt maken op de lokale gemeenschap. Breng een bezoek aan Praktijkwinkel Bladel en ontdek de schatten die je er kunt vinden!

-*- Meer informatie over kringloopwinkels in de regio Bladel? Bezoek de website van https://www.kringloop-info.nl voor een overzicht van andere winkels in de omgeving.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Praktijkwinkel Bladel”

  1. ★☆☆☆☆

    Let op openingstijden kloppen niet Maandag 13.00 – 16.30 uur Dinsdag 10.00 – 16.30 uur Woensdag 10.00 – 16.30 uur Donderdag 10.00 – 16.30 uur Vrijdag gesloten Deze tijden kloppen wel

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter