Kringloopwinkel Antiek & Curiosa Hal

Ontdek unieke vondsten bij Antiek & Curiosa Hal in Ophemert – vintage, antiek, decoratie, kleding, boeken en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Antiek & Curiosa Hal: Een Schatkamer vol Vintage en Antiek in Ophemert

Wat kan je naar Antiek & Curiosa Hal brengen?

Antiek & Curiosa Hal is een levendige kringloopwinkel gevestigd in Ophemert. Deze winkel verwelkomt diverse items, variƫrend van vintage tot antiek en brocante. Of je nu kleding, decoratie, militairia of boeken hebt, je kunt ze allemaal naar deze winkel brengen. Antiek & Curiosa Hal biedt een duurzame manier om van je overtollige spullen af te komen terwijl anderen er nog plezier aan kunnen beleven.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan de winkel?

Bij een bezoek aan Antiek & Curiosa Hal is het altijd slim om alert te zijn en goed te kijken naar wat er allemaal te vinden is. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed, gereedschappen en natuurlijk antiek. Het is verleidelijk om urenlang door de winkel te struinen, op zoek naar verborgen schatten en unieke vondsten. Wie weet kom je die ene bijzondere antieke vaas tegen waar je altijd al naar op zoek was. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe werkt Antiek & Curiosa Hal?

Antiek & Curiosa Hal is geopend op zaterdag en is een waar paradijs voor liefhebbers van vintage en antiek. Het personeel staat klaar om je te helpen en te adviseren bij je aankopen. Ze hebben een brede kennis van verschillende antieke items en kunnen je met plezier meer vertellen over de geschiedenis en het achtergrondverhaal van de producten. Deze persoonlijke touch maakt het winkelen bij Antiek & Curiosa Hal een unieke ervaring.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Antiek & Curiosa Hal heeft verschillende interessante programma’s voor klanten. Ze organiseren regelmatig speciale verkoopdagen en evenementen, waar je kunt profiteren van extra kortingen op geselecteerde items. Dit is een geweldige kans om nog voordeliger je favoriete vintage of antieke items te scoren.

Om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over Antiek & Curiosa Hal, kan je ze volgen op Facebook. Hier delen ze regelmatig informatie over nieuwe aanwinsten en aanbiedingen.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke winkelervaring vol vintage, antiek en brocante, breng dan zeker een bezoek aan Antiek & Curiosa Hal in Ophemert. Je zult versteld staan van de schatten die je hier kunt vinden!

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Ophemert en Gelderland kan je terecht op https://www.kringloop-info.nl/gelderland/ophemert.

Laat hieronder een review achter