Kringloopwinkel Stichting Sponsorwinkel Weert

Ontdek duurzame tweedehandskleding en speelgoed bij Sponsorwinkel Weert – uw lokale, milieubewuste winkel met hart voor de gemeenschap.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-16:30
Woensdag13:00-16:30
Donderdag13:00-16:30
Vrijdag13:00-16:30
Zaterdag09:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mooi de nieuwe indeling met echte paskamers , voelt super goed aan voor mensen met een kleine portemonnee, net of je in een echte winkel bent met een grote keuze in alle maten.”

Fransje Hermans

“Netjes, goed gesorteerd, vriendelijk personeel op de zaterdag, andere dagen mogen wel iets meer lachen en vriendelijker voor de dag komen.”

Jos Schols

“Is een zeer goede instelling,gekregen kleding en andere spullen worden verkocht en het geld wordt ieder jaar gesponsord”

Paul Heijmans

Meer reviews lezen…

Stichting Sponsorwinkel Weert: Een Duurzame Kringloopwinkel in Weert

Stichting Sponsorwinkel Weert is een tweedehands winkel gevestigd aan de Doctor Schaepmanstraat 17, 6004 AD in Weert. Met openingstijden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13:00 tot 16:30 uur, en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur, is de winkel een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehandskleding en speelgoed. Deze kringloopwinkel is gericht op duurzaamheid en wordt gerund door vrijwilligers. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren is het een geweldige plek om te winkelen en tegelijkertijd lokale verenigingen en vrijwilligersorganisaties te ondersteunen.

Wat kan je brengen naar Sponsorwinkel Weert?

Als je thuis oude kleding of speelgoed hebt dat je niet meer gebruikt, kan je deze doneren aan Stichting Sponsorwinkel Weert. Ze verwelkomen graag donaties, omdat de opbrengst van de verkochte spullen wordt gedoneerd aan verenigingen en vrijwilligersorganisaties in de omgeving van Weert. Door je spullen te doneren, draag je bij aan de lokale gemeenschap en geef je deze producten een tweede leven.

Waar moet je op letten bij Sponsorwinkel Weert?

Als je naar Sponsorwinkel Weert gaat, let dan op het ruime assortiment aan tweedehands kleding en speelgoed. Je kan hier unieke stukken vinden tegen scherpe prijzen. Het is belangrijk om tijdens het winkelen oplettend te zijn en aandacht te besteden aan de kwaliteit van de producten. Hoewel tweedehands, streven ze naar het aanbieden van producten van goede kwaliteit. Daarom raden ze aan om aandachtig te controleren op eventuele beschadigingen of tekortkomingen voordat je iets koopt.

Hoe werkt Sponsorwinkel Weert?

De werking van Sponsorwinkel Weert is eenvoudig. Ze accepteren donaties van kleding en speelgoed, die ze vervolgens sorteren en prijzen. Deze artikelen worden vervolgens in de winkel te koop aangeboden. De opbrengst van de verkochte spullen wordt gedoneerd aan lokale verenigingen en vrijwilligersorganisaties in Weert en omgeving. Door bij Stichting Sponsorwinkel Weert te kopen, draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan het ondersteunen van lokale initiatieven.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast de reguliere diensten biedt Sponsorwinkel Weert ook speciale programma’s en kortingen aan. Houd hun sociale media-kanalen in de gaten voor updates over evenementen en speciale acties. Via Facebook en Instagram kan je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve kortingen ontvangen. Als je een bezoek aan de winkel overweegt, verwelkomt Sponsorwinkel Weert je met een rolstoeltoegankelijke ingang en een genderneutraal toilet.

Breng een bezoek aan Sponsorwinkel Weert in Weert en ervaar de gezellige sfeer van een duurzame kringloopwinkel. Doe mee aan de circulaire economie en ondersteun lokale initiatieven. Kringloop Weert staat klaar om je te verwelkomen met een assortiment aan tweedehands kleding en speelgoed.

69 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Sponsorwinkel Weert”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Stichting Sponsorwinkel Weert. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Sponsorwinkel Weert. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Mooi de nieuwe indeling met echte paskamers , voelt super goed aan voor mensen met een kleine portemonnee, net of je in een echte winkel bent met een grote keuze in alle maten.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Sponsorwinkel Weert. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Sponsorwinkel Weert. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Stichting Sponsorwinkel Weert. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Netjes, goed gesorteerd, vriendelijk personeel op de zaterdag, andere dagen mogen wel iets meer lachen en vriendelijker voor de dag komen.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij Stichting Sponsorwinkel Weert. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting Sponsorwinkel Weert. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Sponsorwinkel Weert. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter