Kringloopwinkel Goede Buren Olst

Ontdek duurzaam shoppen bij Goede Buren Olst – kringloopparels van boeken tot meubels in een inclusieve, gastvrije omgeving.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Heel fijne plek voor leuke kadootjes (jam, sappen, handgemaakte kadootjes, zoals kettingen, kaarten, houtsnijwerk, etc., etc.) maar ook voor biologische groente verkoop. En onderwijl snuffelen tussen de kledingrekken naar een gebruikt, altijd netjes en schoon kledingstuk of tussen het speelgoed voor de kleintjes. En altijd tegen een schappelijke prijs. Kortom ik kom er graag en wat mij betreft mag hij best nog vaker open. Enige teleurstelling was de afgelopen (kennelijk laatste van de maand) vrijdag, dat voor mij onverwacht de winkel niet open was. De ruimte was gereserveerd voor het Repair Cafe. Ook een prima initiatief, maar na het veer vanaf overzijde IJssel te hebben getrotseerd, een fikse tegenvaller. Suggestie om de openingstijden aan te passen. Voor de rest: niets dan lof.”

Geetje Enzo

“Fijne plek waar je lokale duurzaamheid in de praktijk kunt zien, beleven én kopen. Naast kwalitatief goede en spotgoedkope 2e hands kleding, ook elke zaterdag ruim aanbod van verse biologische lokale groente, en verpakkingsloze bio pasta, rijst, noten, zaden etc. Maar ook een hele kast met lokale nijverheid , speelgoed, kleding, plus een grote Weggeefkast. Ook maandelijks een RepairCafé (laatste vr van de maand) en een Soepcafé (laatste za van de maand ). De winkel wordt op professionele wijze gerund door gastvrije en toegewijde vrijwilligers. Wel jammer dat ie op ma, di, en do gesloten is!”

Paul Hendriksen

“Een gastvrije plek, ongedwongen sfeer en smaakvol ingericht. Er is van alles: kleding, speelgoed, groente en een groeiend assortiment aan leuke m2-schappen met heel diverse spulletjes. Een paar keer per maand extra activiteiten als een soepcafé en een repair café. Aanrader!”

Ruurdtje van den Berg

Meer reviews lezen…

Goede Buren Olst: De plek voor duurzaam winkelen in Olst

Goede Buren is een geweldige kringloopwinkel gelegen in Olst, een charmant stadje in de provincie Overijssel. Deze gezellige winkel, die gerund wordt door een vrouwelijke ondernemer, is absoluut een bezoekje waard. Met haar rolstoelvriendelijke faciliteiten en genderneutrale en LGBTQ+ vriendelijke omgeving, zorgt Goede Buren ervoor dat iedereen zich hier welkom voelt.

Wat kun je meebrengen naar Goede Buren?

Goede Buren biedt een gevarieerd assortiment aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed, gereedschappen of huishoudelijke apparaten, je vindt het hier allemaal. Het kopen van tweedehands items bij Goede Buren is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens voordelig voor je portemonnee.

Waar moet je op letten bij Goede Buren?

Bij het winkelen bij Goede Buren is het belangrijk om te weten dat de winkel op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend is. Op deze dagen kun je je laten onderdompelen in de wereld van duurzaam winkelen. Houd er rekening mee dat de winkel op andere dagen gesloten is. Dus, noteer deze speciale dagen in je agenda om teleurstelling te voorkomen.

Hoe werkt Goede Buren?

Goede Buren in Olst is een plek waar je niet alleen kunt winkelen, maar waar je ook kunt bijdragen aan het verminderen van afval. Heb je thuis nog bruikbare spullen die je niet meer nodig hebt? Breng ze dan naar Goede Buren. Ze accepteren donaties van boeken, kleding, meubels, speelgoed en nog veel meer. Door je tweedehands spullen aan Goede Buren te schenken, geef je ze een tweede leven en help je anderen om duurzaam en voordelig te winkelen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Goede Buren biedt niet alleen een uitgebreid assortiment aan tweedehands artikelen, maar heeft ook interessante programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig leuke evenementen en themadagen. Houd hun Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten in de winkel. Daarnaast bieden ze diverse kortingen aan, zoals een studentenkorting en een speciale kortingsdag voor senioren. Ook beschikt Goede Buren over een rolstoelvriendelijke parking, rolstoelvriendelijke zitplaatsen en een rolstoeltoegankelijk toilet, zodat iedereen comfortabel kan winkelen.

Bezoek Goede Buren in Olst en ontdek de schatten die de kringloopwinkel te bieden heeft. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk! Voor meer informatie over Goede Buren en andere kringloopwinkels in Overijssel, kun je de website bezoeken.

5 gedachten over “Kringloopwinkel Goede Buren Olst”

 1. ★★★★★

  Fijne plek waar je lokale duurzaamheid in de praktijk kunt zien, beleven en kopen. Naast kwalitatief goede en spotgoedkope 2e hands kleding, ook elke zaterdag ruim aanbod van verse biologische lokale groente, en verpakkingsloze bio pasta, rijst, noten, zaden etc. Maar ook een hele kast met lokale nijverheid , speelgoed, kleding, plus een grote Weggeefkast. Ook maandelijks een RepairCafe (laatste vr van de maand) en een Soepcafe (laatste za van de maand ). De winkel wordt op professionele wijze gerund door gastvrije en toegewijde vrijwilligers. Wel jammer dat ie op ma, di, en do gesloten is!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Heel fijne plek voor leuke kadootjes (jam, sappen, handgemaakte kadootjes, zoals kettingen, kaarten, houtsnijwerk, etc., etc.) maar ook voor biologische groente verkoop. En onderwijl snuffelen tussen de kledingrekken naar een gebruikt, altijd netjes en schoon kledingstuk of tussen het speelgoed voor de kleintjes. En altijd tegen een schappelijke prijs. Kortom ik kom er graag en wat mij betreft mag hij best nog vaker open. Enige teleurstelling was de afgelopen (kennelijk laatste van de maand) vrijdag, dat voor mij onverwacht de winkel niet open was. De ruimte was gereserveerd voor het Repair Cafe. Ook een prima initiatief, maar na het veer vanaf overzijde IJssel te hebben getrotseerd, een fikse tegenvaller. Suggestie om de openingstijden aan te passen. Voor de rest: niets dan lof.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Goede Buren Olst. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een gastvrije plek, ongedwongen sfeer en smaakvol ingericht. Er is van alles: kleding, speelgoed, groente en een groeiend assortiment aan leuke m2-schappen met heel diverse spulletjes. Een paar keer per maand extra activiteiten als een soepcafe en een repair cafe. Aanrader!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter