KringloopCentrum Eemnes Huizen

Ontdek duurzame schatten bij KringloopCentrum Eemnes Huizen – boeken, apparaten, kleding, meubels, speelgoed, dagelijks geopend voor milieubewust winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag11:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Wat een algemene trend van inkoop is geworden namelijk het speuren naar goed en goedkoop retro spul, is in dit kringloopcentrum dat twee vestigingen telt echt goed tentoongesteld. Met een tweede vestiging in Eemnes en een heuse stempelkaart voor korting is deze kringloopwinkel goed geordend en weerspiegelt de overbodige luxe van de regionale bewoners. Weer geheel anders dan bijvoorbeeld de (ook) goede kringloopwinkel Nogges van mijn stadje Wijk bij Duurstede. Echt een aanrader dus. Volop parkeergelegenheid en snel de weg weer op! Weer eens langs geweest en weer met tassen vol vertrokken en producten weer een tweede leven gegeven! Nog steeds goed voor je portemonnee en het milieu als je iets nodig hebt en zoekt. Vandaag weer eens langs geweest. En opnieuw trof mij de grote verscheidenheid aan spullen en de kwaliteit ervan. Het scheelt echt wel in welke ( rijke of minder rijke) omgeving je een kringloopwinkel inloopt. Deze is echt een aanrader!!”

Egbert Wientjes (Business Connector)

“Wat een fijne kringloopwinkel. Zo netjes alles uitgestald en gesorteerd heb ik nog nooit gezien. Kleding allemaal op kleur, het is erg fijn winkelen op deze manier. Heel veel merk kleding voor onder de € 10,00 en evengoed de mensen lopen te klagen dat het te duur is. Dan zouden zij een keer naar die merkkleding in een winkel moeten kijken.”

An de Jonge

“Helaas op afspraak . Maar het is de moeite waard. Lekker rond snuffelen en kijken. Nette overzichtelijk kringloopcentrum. Locatie is best klein maar ze hebben een mooi en diversiteit aan artikelen. Het is er schoon en netjes. Hier wordt keurig aan de covid-19 regels gehouden en gehanteerd.”

T.I.

Meer reviews lezen…

KringloopCentrum Eemnes Huizen: Alles wat je moet weten!

Duurzaam winkelen in KringloopCentrum Eemnes Huizen

KringloopCentrum Eemnes is dé kringloopwinkel in Huizen waar je terecht kunt voor duurzaam winkelen. Deze winkel is gevestigd aan de Machineweg 2A, 1271 EE Huizen. Met zeven dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag, kun je op elk gewenst moment langskomen voor een uniek avontuur tussen tweedehandsschatten.

Als je plannen hebt om KringloopCentrum Eemnes Huizen te bezoeken, vraag je je misschien af wat je mee kunt nemen naar de winkel. Het assortiment van deze kringloopwinkel omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, speelgoed en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een interessant boek, een mooie vintage kledingstuk, of een meubelstuk om je huis een nieuwe touch te geven, je vindt het allemaal bij KringloopCentrum Eemnes Huizen.

Handige tips om in gedachten te houden

Bij een bezoek aan KringloopCentrum Eemnes Huizen zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat je bij deze kringloopwinkel kunt betalen met pin, contactloos mobiel betalen en zelfs met creditcards. Dit maakt het winkelen een stuk gemakkelijker en comfortabeler.

Daarnaast biedt KringloopCentrum Eemnes Huizen ook diverse diensten en faciliteiten aan om je ervaring nog beter te maken. Ze hebben bijvoorbeeld een inname punt waar je spullen kunt achterlaten die je niet langer nodig hebt. Ook bieden ze een handige ophaalservice voor grote items waar je vanaf wilt. Dit maakt opruimen en recyclen een fluitje van een cent!

Unieke programma’s en kortingen

KringloopCentrum Eemnes Huizen heeft een aantal unieke programma’s en kortingen voor hun klanten. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van online prijsopgaven en services op de bedrijfslocatie. Bovendien is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang, lift en parkeergelegenheid. Hierdoor is de winkel voor iedereen gemakkelijk toegankelijk en inclusief.

De reviews van KringloopCentrum Eemnes Huizen benadrukken vaak de betaalbare prijzen, behulpzame medewerkers en het diverse aanbod, vooral op het gebied van kleding. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren weet je dat je in goede handen bent bij deze kringloopwinkel.

Volg KringloopCentrum Eemnes Huizen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van hun laatste nieuws en aanbiedingen.

Bezoek KringloopCentrum Eemnes Huizen

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar duurzaam winkelen centraal staat? Breng dan een bezoek aan KringloopCentrum Eemnes Huizen. Met een breed assortiment en verschillende handige diensten en faciliteiten is dit dé plek om te ontdekken wat duurzaam winkelen inhoudt. Kom langs aan de Machineweg 2A, 1271 EE Huizen en ervaar de wereld van tweedehands schatten bij KringloopCentrum Eemnes Huizen!

Ontdek meer kringloopwinkels in Eemnes en Utrecht.

159 gedachten over “KringloopCentrum Eemnes Huizen”

 1. ★★★☆☆

  Deze winkel gaat nergens meer over. Alles is zo duur. Sommige dingen zelf duurder dan het eerst in de winkel heeft gekost. De friet Snijder bijvoorbeeld. In de winkel ligt een veel ouder model voor een prijs van 12,50. En de foto van een nieuwe friet Snijder is 13. Ik vertelde de mevrouw achter de kassa dat de engeltjes duurder zijn dan ze gekost hebben in de winkel, want de prijs staat er namelijk nog op, zij moest hier smakelijk om lachen. Ik ga hier echt nooit meer heen. Echt alles is vreselijk duur. Dat is je geld verdienen over de ruggen van een heleboel mensen die het momenteel best zwaar hebben.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  lens voor fotocamera gekocht met de afspraak dat ik hem mocht terugbrengen als hij niet goed was na gevraagd te hebben of deze lens ook voor mijn camera was. na een positief antwoord de lens gekocht. bij thuiskomst bleek hij niet te passen. maar toen ik hem terug ging brengen geen geld terug 37,50!!! uit coulance mocht ik ter plekke iets anders uitzoeken maar er was op dit moment niets wat ik zou willen hebben mede door de teleurstelling over de gang van zaken. een tegoedbon behoorde niet tot de mogelijkheden. hoe bedoel je uit coulance??? coulance was geweest de fout van de inmiddels naar huis gegane medewerkster te herstellen en het bedrag te retourneren.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Gebeld, afspraak gemaakt om een massief houten opdek binnendeur met zes glazen ruitjes incl beslag op te laten halen. Expliciet gevraagd halen jullie die op. Was geen probleem. Zou vandaag opgehaald worden. Prima. Komt de bus met chauffeur , mevrouw die willen wij niet. Wat is dat voor afspraak . Wij vertelden deze chauffeur nou dan hadden wij hem meegenomen naar de vuilstort komen wij net vandaan, zegt deze man dat kan niet, alsof wij liegen, die is niet open. Wij zijn wel geweest naar Hilversum die is open op maandag. Een hele onaangename ervaring.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Wat een fijne kringloopwinkel. Zo netjes alles uitgestald en gesorteerd heb ik nog nooit gezien. Kleding allemaal op kleur, het is erg fijn winkelen op deze manier. Heel veel merk kleding voor onder de 10,00 en evengoed de mensen lopen te klagen dat het te duur is. Dan zouden zij een keer naar die merkkleding in een winkel moeten kijken.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Het is een goede plek om tweedehands dingen te kopen, maar ze zijn duur, alsof ze het product groen kopen, zou het goed zijn om meer betaalbare prijzen te hanteren omdat ze het gratis krijgen. Gr vriend

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Leuke overzichtelijke kringloop. Veel kleding die goed uitgestald is. Weer leuke dingen gekocht voor een klein prijsje.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Compleet de weg kwijt!!! Na enige tijd weer eens een bezoek gebracht aan deze kringloopwinkel en ik kan meteen zeggen dat het voorlopig ook de laatste zal zijn. Het lijkt wel alsof er een nieuw management is aangesteld die moet zorgen voor meer omzet en meer winst. Ik geloof namelijk niet dat ik de prijzen ooit zo vreselijk hoog heb gezien en ik kan me ook niet herinneren dat artikelen zo inconsistent geprijsd zijn. Een nep D Squared t-shirt is geprijsd voor 39,95. Een nep plastic Armani tasje is geprijsd voor 45,00. Een plastic Riverdale wandklok die nieuw zon 65,00 kost, kost gebruikt bij deze kringloopwinkel maar liefst 49,95. Das meer dan de klok in de opruiming bij de Intratuin ooit gekost heeft. Even verderop staat een prachtige kast voor 39,95 en in de vitrine naast de kassa een glazen Murano vaas uit de jaren 70 voor 19,95. Het is werkelijkwaar ongelofelijk hoe men zich hier blindstaart op een merknaam zonder daarbij te letten op authenticiteit en de werkelijke waarde van alle andere artikelen niet onderkend of ziet. Los van het feit dat het verkopen van nepartikelen strafbaar is en Kringloop Huizen eigenlijk beter zou moeten weten, is het ook nog eens zo dat Kringloop Huizen haar prijsbeleid zou moeten afstemmen op de aard van haar organisatie, een kringloopwinkel! Kringloopwinkels zijn winkels die hun spullen gratis aangeleverd krijgen zodat de artikelen een tweede leven gegund wordt en dat mensen met een klein inkomen er spullen kunnen kopen die ze zich normaal gesproken niet zouden kunnen veroorloven. Ik hoop op beterschap maar ik betwijfel het ten zeerste. Voor nu is mijn advies, sla deze winkel over. Het is niet de moeite waard.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Leuke kringloopwinkel van 812m2 met allerlei tweede handsgoederen. Op zaterdag behoorlijk druk. Veel meubels, kleding, boeken en keukengerei. Wat minder gereedschap en elektronica. Betalen alleen met pin (geen contant geld) Op zaterdag weinig parkeerruimte voor de winkel.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Een top bezoek aan Centrum Eemnes Huizen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Ik kwam naar de winkel 7 minuten tot 17 (de winkel is open tot 17 uur). Ik wilde naar iets snel kijken. 4 minuten tot 17 was ik weg verstuurt door de medewerker. Ik vind het helemaal niet vriendelijk en had het nooit in de andere winkels dat ik vroeger uit de winkel moet. Echt slechte service. Ik wilde spullen brengen dat de winkel kun een beetje winst op mijn spullen maken. Nu wil ik het niet meer. KringloopCentrum Eemnes Huizen

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Wat een algemene trend van inkoop is geworden namelijk het speuren naar goed en goedkoop retro spul, is in dit kringloopcentrum dat twee vestigingen telt echt goed tentoongesteld. Met een tweede vestiging in Eemnes en een heuse stempelkaart voor korting is deze kringloopwinkel goed geordend en weerspiegelt de overbodige luxe van de regionale bewoners. Weer geheel anders dan bijvoorbeeld de (ook) goede kringloopwinkel Nogges van mijn stadje Wijk bij Duurstede. Echt een aanrader dus. Volop parkeergelegenheid en snel de weg weer op! Weer eens langs geweest en weer met tassen vol vertrokken en producten weer een tweede leven gegeven! Nog steeds goed voor je portemonnee en het milieu als je iets nodig hebt en zoekt. Vandaag weer eens langs geweest. En opnieuw trof mij de grote verscheidenheid aan spullen en de kwaliteit ervan. Het scheelt echt wel in welke ( rijke of minder rijke) omgeving je een kringloopwinkel inloopt. Deze is echt een aanrader!!

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Centrum Eemnes Huizen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  What a racist person I was there with my nephew, a door was open and I heard a lady with short dark hair say twice, are you Muslims? We will never go there again

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter