Dude Goed Kringloop Winkel Rijswijk

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Rijswijk: vind unieke tweedehands meubels, kleding, en meer in Zuid-Holland. Elke dag open!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

In het kort:

“Grote kringloopwinkel met aparte vintage afdeling waar de prijzen aan de pittige kant zijn. Het kringloop gedeelte is veelzijdig met een grote vinyl platen afdeling op de eerste verdieping. Ruime keuze in meubelen en een nette en goed gecatogiseerde boekenafdeling. Ruime keuze klein spul. Alles bij elkaar voldoende om een tijdje lekker rond te neuzen… Is de laatste weken goed opgeknapt en gaat zo de goede kant op, prijzen in het kringloop gedeelte zijn alleszins redelijk te noemen…”

Arij van Santen

“Dit is de grootste Kringloop van Nederland. Men is hier duidelijk structureel bezig er een bijzondere lokatie van te maken. Een aantal keer wel exorbitante hoge prijzen gezien, maar er valt ergens te lezen dat er over prijzen onderhandeld kan worden, dus dat is leuk. Kom vaak in Kringlooplokaties. Kracht van zo’n organisatie bestaat naast omvang van het complex er ook uit hoe goed spullen worden geëtaleerd. Hier weet men altijd ‘sfeerhoeken’ te creëren. Leuk en knap gedaan.”

Harold Versluijs

“Los van de mannen die voor de winkel hangen en daar hard en niet zo vriendelijk praten (aan hun verhalen te oordelen brengen zij spullen weg) was het een heerlijk grote hal waar je lekker kan struinen. De medewerkers binnen waren vriendelijk en behulpzaam. En ja, aan de kassa hoor je bij veel items pas wat het kost. Je kan dan altijd nog besluiten iets niet te kopen. Een ster eraf voor het niet zo welkome entree met die mannen. Kleed je wel goed aan wat het is er vrij fris.”

Bibbi Bobbi

Meer reviews lezen…

Dude Goed Kringloop Winkel Rijswijk: Duurzaam Winkelen in Rijswijk

Over Kringloop Rijswijk

Kringloop Rijswijk is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Rijswijk, Zuid-Holland. Met openingstijden van maandag tot en met zondag is deze winkel een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.1/5 sterren, biedt Kringloop Rijswijk een diverse selectie van tweedehands producten en unieke items aan haar klanten. Of je nu op zoek bent naar meubels, boeken, vintage kleding of huishoudelijke apparaten, deze winkel heeft het allemaal.

Wat is er bij Kringloop Rijswijk te vinden?

Het assortiment van Kringloop Rijswijk is enorm divers en bestaat onder andere uit boeken, fietsen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en vintage items. Met een winkeloppervlakte van ongeveer 5.000 m2 is er voor ieder wat wils. Het kopen van tweedehands spullen bij Kringloop Rijswijk is niet alleen voordelig, maar ook nog eens goed voor het milieu. Door hergebruik van producten draag je bij aan een duurzame samenleving.

Diensten en Faciliteiten

Naast het brede assortiment biedt Kringloop Rijswijk ook diverse services aan haar klanten. Zo kun je gebruik maken van de handige bezorgservice, waarbij je jouw aankopen eenvoudig thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast is er een innamepunt voor goederen, waar je jouw gebruikte spullen kunt afgeven. Heb je zelf geen mogelijkheid om de spullen naar de winkel te brengen? Dan kun je gebruik maken van de ophaalservice. Zo wordt het doneren of verkopen van goederen aan Kringloop Rijswijk extra makkelijk en toegankelijk.

Locatie en Contactgegevens

Dude Goed Kringloop Winkel Rijswijk is gevestigd aan de Verrijn Stuartlaan 32, 2288 EL Rijswijk. De winkel is rolstoelvriendelijk met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Houd er rekening mee dat Dude Goed Kringloop Winkel Rijswijk alleen contante betalingen accepteert, maar ook betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Voor meer informatie en vragen kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer of een e-mail sturen naar e-mailadres.

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Zuid-Holland? Neem dan een kijkje op de website van Kringloop-info.nl. Volg Kringloop Rijswijk ook op social media voor het laatste nieuws en bijzondere aanbiedingen: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube.

Bezoek vandaag nog Dude Goed Kringloop Winkel Rijswijk en ontdek het avontuur van duurzaam winkelen.

308 gedachten over “Dude Goed Kringloop Winkel Rijswijk”

 1. ★★★☆☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dude Goed Rijswijk. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dude Goed Rijswijk. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  the worst owner ever! The place is descent but he is a total imbecile. He has no manners, he is rude and doesn t deserve people s support. There are better and more thrift stores in the area. DO NOT waste your time.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Wat een staatsdebielen werken hier. Ene helft wel geprijsd, andere helft niet Doen zelf alsof ze op de markt staan, komen voor een zelfde product waar wel een prijs op zit met 2x zon hoog bedrag. Vervolgens grissen ze het artikel uit je handen en lopen weg, geen gesprek mogelijk. Ik ben bij een hoop kringlopen geweest maar dit nog nooit meegemaakt. Ik adviseer eenieder hier niet eens naar binnen te gaan, enkel veel te dure bende.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dude Goed Rijswijk. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Heerlijk eten was het hier voor de eerste keer. Vriendelijk personeel en natuurlijk het eten waar voor je geld en betaalbaar. Smaakvol kortom de moeite waard. De keuken is Surinaams , Indisch en Hindoestaans . Maaltijd of hapjes tot de lekkere saoto soep en sambals erbij. Kortom ga proeven en oordeel zelf.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Gelukkig niet zo vreselijk opgeruimd en de prijzen zijn dusdanig dat je er snel weer uit bent zonder iets te kopen. Spaart geld!

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Oude meubels hebben prijskaartjes erop met 100erden euro s en voor kleinigheidjes zit je zo rond de 70 eu. Daarnaast is er ook wel veel niet geprijsd en die gaan voor betere,kleine, prijsjes mee.. daardoor wel wat kleine items gescoord! maar de prijs van de geprijsde spullen is echt lachwekkend, echt belachelijk

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Een geweldige bezoek aan Dude Goed Rijswijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Ik vond deze kingloop altijd leuk, TOT ik een artikel wilde kopen dat 7.50 was geprijsd, zoals allen in deze serie en mij bij de kassa werd gezegd: Nee, dit kost 25 euro per stuk, verkeerd geprijsd. U mag het voor 15 hebben. Het is algemeen bekend dat een artikel voor de aangeboden prijs verkocht moet worden. Ook als deze verkeerd is. En dit voor een kringloop. Exit Dude Goed.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Veel te duur.. het is bijna misdadig hoeveel geld ze proberen te maken op spullen die ze gratis hebben gekregen. Ik zag dat deze kringloop op zondag tot 5 geopend was en dacht ga gezellig snuffelen en heb er 20 min voor gereden. Om 16:40 ( was net paar minuten binnen) worden de lichten uit gegooid want ze gaan sluiten. Hou gewoon de tijden aan die je ook op het internet aangeeft!

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Lots of stuff and enough to browse through, but once you see the prices you immediately understand why it is so full. Very high and sometimes shameless prices for goods received. Not my favorite

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Hele stoffige kringloop met onaardig personeel nergens staat duidelijk wat de prijs is en ook nog eens erg duur geen aanrader

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Ik kom al vanaf het allereerste begin. Mijn 1e aankoop een prachtig tafelblad voor een geweldige prijs – 45 euro! .maar naar de jaren vorderde werden mijn spullen steeds kleiner/ nuttelozer omdat de prijzen explosief gestegen zijn. Het snuffelen is niet leuk mee ondanks er vast nog wel iets leuks tussen staat Niet eens waardevol, maar je weet bij voorbaat dat het te duur is. . Vd week ineens ergerde ik me zo erg, het is nog duurder geworden!! Jaja! Dat ik besloot, ik ga niet meer hierheen.. en dat is heel wat voor een zwaar doorgewinterde kringloopgangster/rommelmarkten struinster. Ik weet heel erg goed de waarde van tweedehands/ antiek/ brocante .. dit kan gewoon echt niet. Voor mij is het helemaal klaar hier. Helaas.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter